stare de agitatie

03-06-2011
mihaiv26
Nu este medic/terapeut
mihaiv26
buna ziua, as dori sa stiu si eu din ce cauza imi oscileaza tensiunea??intre 14.7 si 15.10.Fac tratament cu seroxat de 14 zile.Sa fie acesta motivul?plus de asta ca nu am pofta de mancare deloc...ajutati-ma si pe mine cu un sfat ca nu stiu ce sa ma mai fac.am fost si mi-am facut ecografie la inima, RMN la cap, raze la plamani, analiza sangelui singurele organe neconsultate fiind rinichi si ficatul.In toare analizele enumarate mai sus in afara de sinuzita maxilara, si deviatie de sept nu mi-au gasit nimic. Dar totusi...de ce nu ma simt bine si imi creste tensiunea?Stiu ca nu e de joaca cu ea.Astept un raspuns cat mai repede ca nu stiu ce sa ma mai fac.O zi buna
1 comentarii
0
03-06-2011, ora 18:42
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Faptul ca tensiunea oscileaza nu este o problema, la toti oamenii oscileaza si este normal sa fie asa, mai ales ca nu sunt niste oscilatii mari. Valoarea in sine, 150/100 este cam mare si e posibil sa fie asa datorita anxietatii dvs crescute. Nu seroxatul e cauza cresterii tensiunii, ci anxietatea dvs pentru care primiti seroxat.
In primele 14 zile seroxatul este mai greu tolerat, dar cum aveti deja 14 zile in scurt timp o sa remarcati o revenire treptata a starii de bine.
Seroxatul este un medicament foarte bun.
Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.