Mirzaten, anxiar

De 3 saptamani iau seara 1 mirzatensi 1 anxiar iar in cursul zilei anxiar de 2 ori la nevoie.Dimineata pana la orele pranzului de cele mai multe ori am o stare de agitatie, neliniste, sunt tensionata.De cand iau acest tratament am o senzatie de uscaciune a gurii, gatului nu am saliva indeajuns. E posibil sa fie de la aceste medicamente ca reactii adverse? Pentru pofta de mancare aveti vreo idee ce sa fac?
2 comentarii

Mai aveti rabdare o saptamana, doua sa isi faca tratamentul efectul si sa scapati de efectele secundare.
Mirzatenul da pofta de mancare.
Mirzatenul da pofta de mancare.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 3comparatie coaxil-cipralex
- 7simptome la care nu gasesc explicatii!
- 11De doua luni insa eu tot sunt slaba si imi este rau
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 2Paroxetina
- 1Cipralex
- 1Schimbare tratament anxietate ?
- 0Disfunctie Erectila
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 3Abilify efecte secundare
- 0Efecte antidepresive
- 6Fata amortita si tratament olanzapina...
- 4Depresie si insomnie
- 2Stimulente periculoase - energizante și romparkin
- 7Nu ma pot opri din a merge constant, am picioarele nelinistite, sau prea multa energie
- 11Rezolvarea insomniei date de Abilify
- 10Depresia. Ma simt obosita si fara nici un Chef de a face activitati.
- 0Cipralex si extrasistole
- 3Concerta si Risperidona
Mai multe informații despre: Agitatia Nelinistea medicamente psihiatrice
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: