Intrebare pensie al doilea an

10-02-2019
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Cate internari trebuie pentru a doua oara de evaluare la comisii?Am luat 1 an pensie acum vreau sa imi prelungesc.Iau tratament si e ok deci nu mai am de ce sa ma internez in spital, ci doar sa fac o internare de o zi, doua, ambulatoriu adica.Merge si asa?Stiu ca trebuie sa ai internare in fiecare an, dar nu precizeaza de cat.Merge si o internare de o zi?Cu referat de la psiholog si de la psihiatru bineinteles.
2 comentarii
0
11-02-2019, ora 19:27
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Din cate stiu eu, nu se iau in calcul internarile de o zi, la bolile care se incadreaza in grad de handicap. Mai ales daca mergeti la reevaluare, e normal sa prezentati niste documente medicale noi, care sa ateste conditia dumneavoastra medicala si functionarea globala in prezent. Fiecare internare este un plus in vederea mentinerii acelui certificat de handicap si evident, a indemnizatiei. E si firesc sa se ceara astfel de documente medicale. Mai ales ca unii au obtinut total ilegal astfel de certificate, in detrimentul celor care chiar au dreptul la ele.
0
11-02-2019, ora 20:07
Verno
Nu este medic/terapeut
Verno
Mă refeream la pensia de invaliditate.
Pai și pentru ce să mă internez mai mult de o zi daca iau tratament acasă și e ok dar am aceasta boala și mă invalidează de munca?Eu am auzit că merge și doar cu cele 2 referate si o rețetă specială de la Dr.Nu tuturor ne e necesar să ne internam in fiecare an, că tratamentul ajuta.E cam absurd daca nu s-ar putea.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul