Întrerupere de sarcină cu medicamente(avort medicamentos) intârzie menstruația ?
Bună!
Pe data de 17-18martie am făcut un avort medicamentos. Doctorul mi-a spus că în decurs de 4 săptămâni trebuie să-mi vină menstruația, dar suntem în 19 aprilie și încă nu apărut.
Țin să menționez că la aproximativ 3 săptămâni după întreruperea de sarcină (14aprilie) am avut contact sexual neprotejat fără ejaculare.
Ar trebui să-mi fac griji? Este normal că menstruația să întârzie după un avort medicamentos? ( Am făcut test de sarcină, a ieșit negativ. )
Pe data de 17-18martie am făcut un avort medicamentos. Doctorul mi-a spus că în decurs de 4 săptămâni trebuie să-mi vină menstruația, dar suntem în 19 aprilie și încă nu apărut.
Țin să menționez că la aproximativ 3 săptămâni după întreruperea de sarcină (14aprilie) am avut contact sexual neprotejat fără ejaculare.
Ar trebui să-mi fac griji? Este normal că menstruația să întârzie după un avort medicamentos? ( Am făcut test de sarcină, a ieșit negativ. )
2 comentarii
Am mai făcut un test astăzi și am și o linie foarte puțin vizibilă
Ce s-a mai intamplat? A mai revenit menstruatia, la câte zile după Medabon? Linia aia abia vizibilă era a doua sau doar cea de test?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5avort medicamentos unde se face in Iasi?
- 1menstruatie dupa avort incomplet
- 0scurgere maronie cu sange
- 4Continuarea sarcinii după esuarea avortului medicamentos, riscuri..
- 4Medabon
- 1Experienta mea cu Medabon
- 3Experienta mea cu Medabon
- 0Medabon
- 0Avort cu medabon
- 0Avort medicamentos medabon
- 0Post avort medicamentos
- 0Adaptare cu mifepristona?
- 2Avort medicamentos - de doua ori in 8 luni
- 0Avort medicamentos cu Metabon, apoi nospa - a decurs nomal?
- 0Avort medicamentos
- 1Avort medicamentos a funcționat?
- 3Întrebare avort medicamentos
- 2Avort Medabon
- 0Probleme dupa intrerupere sarcina
Mai multe informații despre: Avortul medicamentos menstruatia dupa avort
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: