intrerupere tratament cu tiapridal - care ar putea fi efectele?

am tratament cu tiapridal carbamazepina si anxiar pentru un an de zile. ce se intampla daca il intrerup dupa doua luni? pot reveni simptomele avute inainte de tratament? agitatie agresivitate depresie stari psihotice, de care deocamdata am scapat complet
5 comentarii

Logic.
De aia vi s-a prescris tratamentul.
Sa preveniti acele stari.
Nu intrerupeti medicatia ca faceti decompensare.
De aia vi s-a prescris tratamentul.
Sa preveniti acele stari.
Nu intrerupeti medicatia ca faceti decompensare.

Decizia de incetare a tratamentului se face doar de catre medicul care vi l-a prescris, dupa o evaluare a starii prezente.

Trebuie sa discutati cu psihiatrul dvs.

Adica puteti face iar episod psihotic daca renuntati la medicatie.
Legatura cu psihiatru se tine lunar.
Legatura cu psihiatru se tine lunar.
Recomanda un Psihoterapeut sau cauta unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care va prezinta peste 2500 de terapeuti din Romania. Avantajul acestui site este ca pune mare pret pe recomandarile pacientilor. Gasiti prezentari detaliate ale serviciilor psihologice, cititi recomandari, va puteti programa online. In plus, exista o sectiune cu o multime de articole interesante si teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 28Xanax are aceleasi efecte ca si consumul de droguri sau metadona?
- 191psihoza discordanta: olanzapina apoi clozapina (isi face efectul doar 6 ore)
- 3135Medicamente antidepresive?
- 66tulburare afectiva bipolara V (tratament nemedicamentos)
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 8Trazodona + atarax atacuri de panica progress
- 7Efect advers sedare mare Seroquel
- 5Va rog sa va spuneti părerea!
- 9Vedere putin incetosata de la tratament cu Rispolept si Abilify?
- 19Va rog sa ma ajutati !! Am luat venlafaxina 11 ani pt depresie, doresc să raman însărcinată
- 7Intrebare despre romparkin
- 2Sertralina-pentru anxietate
- 1De ce psihiatria nu prea mai face progrese?E o ruleta ruseasca acum.Of-ul meu.
- 8Olanzapina si Cymbalta
- 2Quetiapiana am uitat sa o iau
- 4Duloxetina
- 1Am avut depresie in 2008
- 2Problema, Ajutor. Prezint probleme de concentrare și atenție, orientare în spațiu
- 1Problema cu erectia slaba dupa renuntare Tritico
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice intreruperea tratamentului psihiatric
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: