IRMN T1 / T2 Hiposemnal
Va rog daca ma puteti ajuta sa interpretez acest text din RMN.
Fine benzi in hiposemnal T2 / T1, cu usoara priza de contrast se remarca la nivelul tesutului adipos pelvin posterior de peretele
abdominal, cel mai probabil in raport cu interventia chirurgicala mentionata de pacient pentru hernie inghinala.
Mentionez ca dupa operatia de hernie inghinala de la care am 1 luna si 2 saptmani am avut ceva dureri destul de mari sub coaste. si in continuare durere de mijloc si pe picior... cea mai mare durere este pe picior.dar este posibil ca aceasta durere de spate sa fie de la cat am stat in pat dupa operatie... avand acele dureri mari sub coaste si spre abdomen in jos spre inghinal nu am putut sa fac foarte multa miscare... Luna aceasta incep fizioterapia caci la recomandarea unui medic Kinetoterapeut nu prea pot face exercitii... In timp observ ca durerea incepe sa scada. singura durere ramane pe picior spre inghinal.
Fine benzi in hiposemnal T2 / T1, cu usoara priza de contrast se remarca la nivelul tesutului adipos pelvin posterior de peretele
abdominal, cel mai probabil in raport cu interventia chirurgicala mentionata de pacient pentru hernie inghinala.
Mentionez ca dupa operatia de hernie inghinala de la care am 1 luna si 2 saptmani am avut ceva dureri destul de mari sub coaste. si in continuare durere de mijloc si pe picior... cea mai mare durere este pe picior.dar este posibil ca aceasta durere de spate sa fie de la cat am stat in pat dupa operatie... avand acele dureri mari sub coaste si spre abdomen in jos spre inghinal nu am putut sa fac foarte multa miscare... Luna aceasta incep fizioterapia caci la recomandarea unui medic Kinetoterapeut nu prea pot face exercitii... In timp observ ca durerea incepe sa scada. singura durere ramane pe picior spre inghinal.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3hernie inghinala
- 5Operatie hernie inghinala dreapta
- 8Hernie inghinală de mărimea unei portocale
- 2Hernie inghinala operată clasic
- 0Va rog citire rezultat rmn pelvis cu subs de contrast, dimensiuni 115/211/207mm (ap/t/cc)
- 13Hernie inghinala
- 2După operație de hernie inghinala partea dreaptă.
- 0Hernie de disc!! exista iarăși posibilitatea sa apară iarăși??
- 1Reluare activitate fizica postoperatorie
- 2Hernie Inghinala - cum se face o refacere dupa operatie de hernie?
- 0Masă adenopatică retrocrural dr
- 2Hernie inghinala
- 2Eliminare lichid - reacție post-operatorie hernie cu plasa
- 3Mici dureri abdominale
- 1Reluare viata sexuala dupa o operatie de hernie ombilicala clasica fara plasa
- 3Ajutati-ma, va rog!! La 18 zile de la efectuarea operatiei, am un zbor, de aprox. 3h.
- 0RMN Leiomiomul uterului
- 2Ridicare obiecte grele dupa operatie clasica cu plasa protetica hernie inghinala
- 3Singerare in a zecea zi după operație clasică hernie inghinala
- 1Durere dupa operatia de hernie inghinala bilaterala laparoscopica
Mai multe informații despre: RMN pelvis dupa operatia de hernie
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: