leziuni infracentrimetrice
sotia mea a facut un RMN si rezultatul este:Leziuni <10 infracentrimetrice, subcorticale, frontal bilateral, cu aspect gliotic.Nici un neurolog nu mi-a dat un raspuns concret, unul zice ca este epilepsie, altul spasmofilie.Tin sa mentionez ca am facut si o EEG cu un rezultat neasteptat de bun.Nu mai stiu la cine sa ma duc.Sotia a lesinat intr-o seara, pierzandu-si constiinta si avand corpul putin incordat(un mic tremurat si inclestarea falcilor)fara spume la gura sau pierderi de urina.Va rog sa ma ajutati cu un sfat
1 comentarii
In ce condiții s-a produs evenimentul? Câți ani are soția d-voastră? Există tot felul de boli degenerative. Din păcate, odată instalate există doar posibilitatea de a menține cat mai mult posibil starea actuală utilizând diferite suplimente alimentare, exerciții fizice etc. Mergeți cu rezultatele la încă un medic și solicitati-i o rețetă.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0interpretare rmn cerebral
- 2Neurologie
- 5Rezultat Rmn cerebral. Rog ajutor.
- 2rmn cerebral copil 7 ani
- 2RMN cerebral
- 0RMN cerebral
- 0Rezultat RMN hipoplazie a segmentului a1
- 3Ajutor urgent! RMN cerebral
- 0Parere RMN cerebral
- 1Interpretare RMN cerebral
- 0Interpretare rmn cerebral
- 5Amețeli, exprimare grea, ceata pe ochi, amorteala la nivelul sprancenelor.
- 0Spatii lichidiene subarahnoidiene
- 0Tulburarii de irigatie cerebrala
- 0Rmn cerebral nativ+s.c
- 0Întrebare: ce inseamna leziuni sechelare supratentoriale frontal si temporo-pariental dreapta
- 2Interpretare RMN
- 2Glioze medulare
- 2Conflict vasculo-nervos bilateral AICA nervii VII, VIII
- 2Interpretare Angio RMN cerebral (arterial/venos)nativ și cu substanță de contrast
Mai multe informații despre: RMN cerebral
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: