Lichid intra si periarticular genunchi, trebuie rezolvat repede

31-07-2022
deem41
Nu este medic/terapeut
deem41
Buna ziua!
Acum aproximativ o luna am efectuat niste genoflexiuni in urma carora am ramas cu o durere la unul din genunchi atunci cand il stresez. La recomandarea ortopedului, am efectuat un RMN a carui interpretare a venit ca: Lichid intraarticular (11 mm) si suprapatelar (12mm) + Subluxatie laterala a patelei, restul normal. Am 23 de ani, greutate in parametri normali.
Intre timp, durerea s-a mai agravat putin. Am obtinut o programare la ortopedul ce comandase RMN-ul abia peste o saptamana si cateva zile. Chiar daca nu s-ar agrava intre timp, eu trebuie sa plec din tara pentru o perioada lunga de timp pe 18 august. Imi este teama ca ma voi vedea cu ortopedul prea tarziu pentru a ma programa in timp util unei posibile interventii, oricare ar fi ea.
Momentan, planul meu este ca maine sa incerc sa obtin o programare mai devreme la aceeasi clinica, sau o alta trimitere (?) de la medicul de familie cu care sa incerc sa ma programez la o alta clinica la ortopedie, si in ultima instanta sa vad daca pot rezolva cu o clinica privata / spitalul de ortopedie cumva. Aveti alte sugestii? Si ce as putea face intre timp pentru a nu agrava situatia? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: