Lipsa de calciu dar nu prea...

04-04-2009
noname00
Nu este medic/terapeut
noname00
Mi-am facut acum 1 luna analize iar calciu mi-a iesit in limita superioara si totusi prezint aproape toate simptomele lipsei de calciu precum tremurat, spasme musculare nu grave dar dese), senzatie de sufoc, unghii care se rup repede, obosesc repede, carcei(la picor), imi pulseaza ploapa de la ochi, simt mancarimi la gingie, cred ca am si spasmofilie.

Cei drept in ultimii doi ani am cam neglijat sportul si alimentatia (nu neaparat ca nu mananc sanatos, dar odata pe zi si de obicei nu mananc gatit).

Se poate totusi sa se fi gresit analizele?
4 comentarii
0
05-04-2009, ora 00:01
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Nu cred ca analizele sunt gresite, acum se fac cu aparatura, majoritatea, deci nu prea ai de ce sa te gandesti la asta. incearca sa-ti faci si niste analize endocrinologice si daca astea arata ca totul este bine, mergi la un psiholog, se poate sa fie psihica problema. Corecteaza-ti si alimentatia si programul, poate astea sunt cauzele. Numai Bine!
0
05-04-2009, ora 00:08
noname00
Nu este medic/terapeut
noname00
Cand zic gresit ma refer ca le-o fi incurcat cineva.
0
05-04-2009, ora 07:32
(gabriela)
Nu este medic/terapeut
(gabriela)
de aceste simtome e responsabila si lipsa de magneziu.Poate fi chiar asta!dar senzatia de sufocare nu se justifica.Incearcă să-i explici căpusorului tău că i se pare doar. si vorbesc serios, din experientă.o reală senzatie de sufocare mai are si alte simptome printre care invinetirea(din lipsa oxigenarii) si sigur nu-i cazul tău.sanatate
0
05-04-2009, ora 10:26
indrix
Nu este medic/terapeut
indrix
daca te simti mai bine dupa adm de calciu..sigur este din lipsa lui ;adevarat niste magneziu nu ti-ar strica...si din experienta iti spun poate sa-ti iasa calciul perfect in sange si sa ai simptome de lipsa ! exista asa ceva, ,..explicatia vezi calciul ionic si calciul circulant
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Calciu scăzut în sânge - de ce și cum se manifestă
  •