lipsa orgasmului

06-06-2007
giovi_17
Nu este medic/terapeut
giovi_17
Buna ziua

Am 17 ani si mi am inceput viata sexuala acum o luna jumatate...dar inca nu am simtit aceea placere de care lumea spune...iar eu nu inteleg de ce.Ciclul meu este neregulat...am fost la doctor si mi a recomandat niste pastile pt regulare...prietenul meu cu care sunt acuma a fost primul pt mine, deci acum 1 luna jumate eram virgina...OARE CE AM...??? SA MAI ASTEPT SA VAD CE SE INTAMPLA..??? MULTUMESC MULT SPER CA IMI VETI RASPUNDE LA INTREBARE...!!!
2 comentarii
0
07-06-2007, ora 00:00
Dr.Love
Nu este medic/terapeut
Dr.Love
Abea ai inceput sa inveti si vrei rezultate extraordinare :) Ti-ai inceput viata sexuala din curiozitate, ar fi fost mult mai bine daca era dintr-un sentiment de dragoste legat de dorinta de contopire cu fiinta iubita. Ma gandesc ca tu faci practic sport acum... incet vei ajunge campioana. Dar nu cauta rezultatele, ele vor aparea, poate cand nici nu te astepti, nu dispera. Mintea joaca un rol deosebit de important pe linga fizic. Nu uita sa te protejezi, sa ai partener stabil si sa nu neglijezi scoala si alte lucruri pe care mai tarziu sa regreti ca nu le-ai facut la timp. Orgasmul e legat si de partener care daca e de varsta ta, nici el nu stie sa te pregateasca pentru a simti asta. Jocurile sexuale, preludiul e foarte important. Nu in ultimul rand orgasmul e o "functie" care se formeaza in timp, iar timpul de care vorbesc poate insemna si ani de zile. Si e bine sa urmezi sfaturile si medicatia doctorului. Ai grija mai ales la igiena intima. Rabdare si... fara tutun!
0
20-10-2013, ora 10:19
ralucadeni
Nu este medic/terapeut
ralucadeni
Buna giovi_17, si eu am aceeasi problema ca tine, nu pot sa am orgasm vaginal, desii partenerul meu este foarte iubitor si e instare sa faca orice doar ca eu sa ma simt bine si il iubesc mult, si cu toate astea nimic si nu stiu daca este o problema fizica sau de alta natura, un medic ginecolog ma poate ajuta?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: