Lovitura bâtă baseball

01-07-2020
Narcis Silviu
Nu este medic/terapeut
Narcis Silviu
Buna ziua. După cum spune și titlul am câte întrebări despre un mic incident care mi s-a întâmplat. Pe data de 17.06.20 la locul de munca a venit un client și mi-a dat cu o bată de baseball in cap (mai exact pe partea dreapta-laterala-partea de jos spre ureche). Am fost internat de pe data de 17 pana pe data de 22.06 la secția de Neurochirurgie. (Țin sa precizez ca nu mi-am pierdut cunoștința). Am avut un hematom, doamna doctor mi-a făcut perfuzii etc. Vreau sa spun ca in ziua loviturii și următoarele 2 zile doar amețeam. Nu am avut grețuri sau alte simptome, doar amețeli. După primele 2 zile am început sa ma deplasez. (Am uitat sa Menționez ca mi-a curs și sânge din ureche prima și a 2-a zi). La externate am adresat câteva întrebări doamnei doctor dar as vrea sa le adresez și aici sa fiu cu inima împăcată.
1. In momentul de fata mie îmi țiuie puțin urechea dreapta, o sa își revină? (Doamna doctor a spus ca e de la lovitura și ca timpanul se regenerează)
2. Uneori la mișcări bruște sau nici nu știu cum sa le explic am o amteleala aproape insesizabila (dar care înainte nu exista) - am înțeles ca aceste mici amețeli ar mai dura o perioada de timp este adevărat?
3. Credeți ca după schema de tratament prevăzută de doamna doctor și am avut concediu medical 2 săptămâni îmi pot relua activitatea?Lucrez intr-un service Gsm. Doamna doctor mi-a dat Fenorbarbital 20 pastile, Medrol și o protecție de stomac.

Mulțumesc frumos!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vânătaia și hematomul - ce trebuie să știi
  • Lovitura la cap - ghid (ce să faci, evaluare gravitate)
  • Lovirea mingii cu capul din fotbalul profesionist - afectează cognitiv
  • Cercetătorii au inversat amnezia cauzată de leziuni repetate la nivelul capului la șoareci
  •