lovitura la cap

17-03-2009
ilinca18
Nu este medic/terapeut
ilinca18
Nu stiu daca a mai patit cineva asta sau daca s-a mai vorbit despre asta. Daca da imi cer scz. Acum 3 luni am primit o lovitura in cap cu mobilul ( de titan).M-a durur ingrozitor pt cateva secunde dupa care a trecut. Am avut doar o usoara durere de cap in seara respectiva. Acum observ ca regulat( cam la 2 sapt) am dureri d cap in zona aceea( la baza capului in spate) unde am fost lovita. Rmn nu am bani sa fac. Se poate sa nu fie nimic grav? Este posibil ca in timp sangele sa faca cheag acolo? Au trecut 3 luni si jumatate. Va multumesc frumos.
2 comentarii
0
17-03-2009, ora 23:32
miha_pinkcat
Nu este medic/terapeut
miha_pinkcat
nu stiu cati ani ai. eu am facut rmn gratuit acum aprox. 2 ani...cum?m-am dus la medicul de familie, vcare mi-a dat trimitere la neurologie. acolo, dupa ce m-au trimis sa fac o analiza la spitalul colentina, ceva legat de cap, analiza care n-a iesit f. bine, mi-a dat trimitere catre policlinica sanador. e o trimitere mai speciala(nu ca cea de la dr. de familie), trebuie sa ai si adeverintza de la servici, suni si faci programare la policlinica particulara si ei iti spun in ce zi sa te duci...eu m-am dus, nu am platit nimic si asta a fost tot...trebuie sa te interesezi daca se mai poate in modul asta.du-te la dr tau de familie, apoi la neurolog, vezi ce-ti da, fi si tu "draguta "cu el/ea si mai departe vezi ce-ti recomanda...mihaela
0
07-09-2009, ora 23:23
aspersa maxima
Nu este medic/terapeut
aspersa maxima
problema este a copilului meu in virsta de 6 ani care, in urma cu 8 zile, sa jucat si a cazut cu capul de podea. sa umflat fruntea imediat, iam pus compresa rece, si umflatura ia mai trecut.In schimb sa lasat umflatura si vineteala spre ochi.iam pus in citeva seri varza si felii de cartof pe ochisori si am observat ca se retrage atit vineteala cit si umflatura, Totusi locul unde sa lovit a ramas umflat, si vinat.Ce ma sfatuiti sa fac? Trebuie sa mentionez ca dupa 8 zile, copilul meu se joaca normal alearga si nu se plinge de dureri.va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns