lues tratat cu indiferenta.

15-08-2009
dianabadea
Nu este medic/terapeut
dianabadea
in mai 2006 am fost diagnosticata cu sifilis secundar si tratata cu 2 moldamine imediat si alte 2 la exact o saptamana!valoarea de atunci a vdrl-ului era de 1/8!in 2008 in luna octombrie valoarea era de 1/2 si mi-a zis ca pot sa raman insarcinata ca nu este nici o problema!am ramas insarcinata in luna ianuarie dar in mai cand am facut analizele valorile erau 1/4(anticorpii)caci am inteles ca boala nu o mai am dar au ramas pozitivi anticorpii!nu mai inteleg nimic, am impresia ca am fost tratata cu superficialitate si vreau sa stiu daca va fi afectat sau nu copilasul sau daca mai este vreo posibilitate sa mai fac un tratament acum!precizez ca acum sunt in saptamana 33 de sarcina!ajutati-ma va rog
3 comentarii
0
15-08-2009, ora 21:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
ORICE tratament cu medicamente chimice in timpul sarcinii aduce DAUNE fatului iar sifilisul odata intrat in sange nu se mai poate indeparta NICIODATA pe deplin, indiferent cu ce. Este normal as fiti inca pozitiv.
Efectele sifilisului se pot atenua f. efectiv insa cu ajutorul homeopatiei. Consultati un medic homeopat.
0
16-08-2009, ora 15:05
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Consultati un alt medic specialist in boli infectioase!


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
0
20-06-2013, ora 08:26
nikky22
Nu este medic/terapeut
nikky22
buna ziua. am fost diagnosticata cu lues acum 2 ani. fiind alergica la penicilina am tinut tratamente regulat cu doxicilina. ultimul tratament a fost de 30 de zile cate 3 capsule de doxicilina pe zi. tratamentul l-am terminat acum o luna si zilele trecute mi-am repetat analizele. mi-a iesit serologie vdrl pozitiv si tpha pozitiv cu 4 cruci. nu stiu ce altceva as mai putea face avand in vedere ca nu ma vindec chiar daca iau antibiotice. cred ca am dezvoltat o rezistenta la ele. o antibiograma m-ar ajuta mai bine? astept un raspuns va rog.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: