M am trezit cu durere in piept
Buna ziua!
Am 21 ani, bărbat. Azi dimineață, după o noapte în care am dormit 4-5 ore, m am trezit cu o durere in capul pieptului și în spate între omoplați. Inițial am crezut că este de la poziția in care am dormit, prima data resimțind spatele și știu că mi se mai întâmplă să am dureri din cauza poziției. Avusesem și un coșmar înainte de a mă trezi brusc, iar durerea n piept a trecut în 5 minute, dar cea de spate a rămas.
Nu mă știu cu probleme cardiovasculare sau altele de genul.(aveam nasul înfundat de la răceală, daca are vreo legătură durerea cu respirația).
Ar putea fii un atac de panica? De la poziție sau altceva?
Va rog mult, aștept un răspuns!
mulțumesc, anticipat!
Am 21 ani, bărbat. Azi dimineață, după o noapte în care am dormit 4-5 ore, m am trezit cu o durere in capul pieptului și în spate între omoplați. Inițial am crezut că este de la poziția in care am dormit, prima data resimțind spatele și știu că mi se mai întâmplă să am dureri din cauza poziției. Avusesem și un coșmar înainte de a mă trezi brusc, iar durerea n piept a trecut în 5 minute, dar cea de spate a rămas.
Nu mă știu cu probleme cardiovasculare sau altele de genul.(aveam nasul înfundat de la răceală, daca are vreo legătură durerea cu respirația).
Ar putea fii un atac de panica? De la poziție sau altceva?
Va rog mult, aștept un răspuns!
mulțumesc, anticipat!
1 comentarii
Țin să menționez că sunt cunoscut și cu probleme de anxietate generala.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4presiune in cosul pieptului
- 2Umflatura in piept si durere
- 0Senzatie de corp strain in piept la nivelul esofagului
- 10Jena in piept.
- 3Dureri in piept!
- 0Dureri si apasare in piept - 9 ani
- 1durere in piept
- 8Durere in piept ( verdict nevralgie intercostala)
- 0Dureri i furca pieptului
- 2Dureri în capul pieptului
- 5Dureri piept
- 0Durere in piept
- 1Boli pulmonare - disconfort in partea dreapta a toracelui
- 1Dureri in piept la efort!
- 5Direri in piept ciudate
- 0Dureri in zona inimi
- 0Durere in piept in dreptul inimii
- 0Durere ascutita in piept partea dreapta
- 3Spondilita anchilozanta, lipsa de aer, durere în piept, amețeală și transpirație după efort
Mai multe informații despre: Durerea in piept durerile in piept
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: