Mă doare in partea dreapta față și se resimte și în spate
Buna ziua am 17 ani de câteva luni am probleme digestive cred, după ce mănânc anumite alimente după câteva ore sau o zi mă doare stomacul și fac moale, de aproximativ o luna mă doare in partea dreapta față dar nu permanent, e ca un puls nu știu cum să descriu doar că se resimte și în spate, țin să precizez că fac moale in continuare, iar stomacul scoate sunete constant, sânge n-am observat sa fie, aveți idee ce poate fi? (Am simțit durerea 1-2 ori și în partea stângă, când stau in picioare nu prea simt dar când stau in fund da)
2 comentarii
Din cauza alimentatiei necorespunzatoare ai toate aceste probleme. Lasa dulciurile deoparte, nu mai minca o perioada ciorbe, nu mai minca fructe dupa masa ci maninca-le dimineata ori dupa 2-4 ore de la masa de prinz. Acum ca sa te refaci maninca orez fiert in apa numai cu putina sare, ciaiuri de menta fara sucuri dulci.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere in partea dreapta
- 4balonare dupa fiecare masa
- 14durere in partea dreapta - nu stiu unde sa mai merg
- 3Durere dreapta buric
- 5acum 2 ani cand dintr-o data am simtit o durere in partea dreapta jos...
- 3Durere in partea dreapta
- 0Dureri parte dreapta.
- 6dureri stomac si in partea dreapta, scaune foarte moi
- 0Scaun moale cu sange
- 5Durere in dreapta
- 2Pot avea mai multe tipuri de paraziti deodata ?
- 6Durere lombara si toata partea dreapta abdominala, inclusiv piciorul drept
- 0Probleme scaun
- 1Scaun moale
- 1Bolboroseli de stomac, greata, fara pofta de mancare(+)
- 2Probleme Digestive
- 13Durere abdominala veche Un răspuns vă rog frumos!
- 4Scaun moale
- 4Va rog un rasp! burta face galagie, imi vine mereu sa ragai si ma trezesc cu limba alba
Mai multe informații despre: scaunul moale zgomotul intestinal durerea in partea dreapta
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: