Mana dreapta umflata dimineata va rog un sfat
![Diana2002](/arata_img.php?img=cont_190595.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua, multa vreme m-am trezit dimineata cu mana dreapta umflata usor, umflatura care disparea in cel mult o ora. De cateva zile mana este mai umflata dimineata si trec ore bune pana se simte abia o ameliorare, Ma doare de asemenea antebratul de la cot in jos pe partea exterioara. Nu stiu daca are vreo legatura, am o tromboza venoasa profunda la piciorul drept pentru care iau Eliquis si Detralex. Ce ma sfatuiti? Multumesc mult.
2 comentarii
![Dr. Marius Uscatu](/arata_img.php?img=cont_15299.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna seara,
Pentru edemul mainii trebuie sa vedeti ce se intampla la nivelul ganglionilor limfatici ai axilei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
Pentru edemul mainii trebuie sa vedeti ce se intampla la nivelul ganglionilor limfatici ai axilei.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-Picior
![Diana2002](/arata_img.php?img=cont_190595.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Multumesc pentru raspuns. Am observat ca uneori cand misc mana dreapta, la umar se aude un zgomot, ma tem sa nu am si o artroza. De cativa ani fac edem limfatic la picioare, mai ales cand le suprasolicit. De curand m-am vindecat de covid si un doppler vascular a evidentiat o tromboza venoasa profunda si o tromboza superficiala de asemenea, Nu stiu daca exista vreo legatura intre toate acestea si durerea pe care o simt in mana plus faptul ca uneori se umfla in somn.
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri insuportabile de umar partea stanga si toata mana
- 3Aslo poate creste si in urma unei sinuzite cronice?
- 5cateva seri ma trezesc cu mana dreapta amortita si cu dureri usoare
- 3Dureri mana dupa operatie colica biliara.
- 1durere insuportabila la mana, copil 7 ani
- 1amorteala, durere surda, mana dreapta
- 4de la un timp o doare mana, mai ales noaptea
- 1imposibilitate de miscare a mainii
- 1Dureri maini
- 3Durere inima, mana stanga, picior stang.
- 14incheietura iinflamata
- 1Durere nerv median
- 1Durere de braț
- 2Durere brat
- 0Durere in urma unei injectii
- 4Durere brat stâng
- 2Durere os pisiform, amortire palma
- 1Reacții alergice
Mai multe informații despre: durerea la mana mana umflata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: