Medicamente antidepresive?
Hapciug: nu sunt nici eu asa puternica...azi a fost ultima zi de Xanax, sper sa nu mai am nevoie de el... mai iau Asentra 1/2 7 zile si gata, plec in concediu:). Metoprololul imi e prescris pentru tensiune de la med. de familie, la mine tulburarile de panica au fost pe fond de stres de la hipertensiune (m-a speriat doct. de fam si am ajuns la urgente cu tens. 18 ). Ieri am invatat sa-mi iau tensiunea singura cu aparat clasic, ma simt mai linistita..., am 14.Am avut o zi cand imi tremurau picioarele, am luat calciu forte. Si mi-am mai luat Sedatif PC si Sunatoare sa lupt la nevoie.. Tot iarma mi s-au intamplat toate..
Si pana la uram sa vindecat cineva de depresie?
Fie cu medicamente naturiste sau cu cele alopate?
Fie cu medicamente naturiste sau cu cele alopate?
am si eu o intrebare: se pot cumpara si fara reteta? nu prea m-am interesat pana acum in privinta asta, deci nu am idee. si..fara supraveghere? stiu ca suna a "autodistrugere", dar oricum nu am mare incredere in doctori si in capacitatea lor de a-si da seama cum ma simt si ce e in mintea mea, oricat as incerca sa le explic.
Poti lua si fara retete daca te stii cu farmacistele, insa nu este recomdata deloc, nu ai voie sa iei de capul tau medicamente, oricum deacord cu tine si anume medicii nu prea ne inteleg ce anume simtim.
Eu am simt rau, de pe 19 Iulie iau Cipralex pentru Depresie Anxioasa, starea nu s-a imbunatatit deloc, am mai luat din cand in cand si Anxiar seara asa cum a spus medicul, insa imi da Depresie, am ramas pe Cipralex insa nici un pic de emotii nu am, nu ma bucura nimic la fel ca si inainte, am deja 12 zile de cand iau. Pe langa Anxietatea care tot domina continuu, este si Depresia prezenta prin lipsa totala de emotii si motivatie de a face ceva.
Primele 7 zile am luat 5 mg Cipralex, apoi am luat 10.
Ce se intampla ? Sunt disperat pentru ca nu-mi pot face treburile zilnice fara motivatie si lipsa putere.
Mai am speranta ca-si face efectul sau nu ? Dupa 12 zile nu trebuia sa se vada totusi ceva ? Chiar daca se spune ca efectul apare cam la 21 zile.
Ce parere aveti ? Mi-e rau de nu mai pot, rau psihic dat de lipsa asta de placere la tot si toate.
Eu am simt rau, de pe 19 Iulie iau Cipralex pentru Depresie Anxioasa, starea nu s-a imbunatatit deloc, am mai luat din cand in cand si Anxiar seara asa cum a spus medicul, insa imi da Depresie, am ramas pe Cipralex insa nici un pic de emotii nu am, nu ma bucura nimic la fel ca si inainte, am deja 12 zile de cand iau. Pe langa Anxietatea care tot domina continuu, este si Depresia prezenta prin lipsa totala de emotii si motivatie de a face ceva.
Primele 7 zile am luat 5 mg Cipralex, apoi am luat 10.
Ce se intampla ? Sunt disperat pentru ca nu-mi pot face treburile zilnice fara motivatie si lipsa putere.
Mai am speranta ca-si face efectul sau nu ? Dupa 12 zile nu trebuia sa se vada totusi ceva ? Chiar daca se spune ca efectul apare cam la 21 zile.
Ce parere aveti ? Mi-e rau de nu mai pot, rau psihic dat de lipsa asta de placere la tot si toate.
Ai rabdare la mine si-a facut efectul cam intr-o luna si ceva si acum sunt bine cu cipralex, dar ai grija sa nu bei ca eu am facut chestia asta ieri si azi mi-a fost rau.
Nu am sa beau insa deja am impresia ca de azi deci dupa 13 zile de Cipralex desi nu ma simt bine deja nu mai functioneaza sexul, nu mai sunt in stare de nimic in acest sens desi doresc, nu-mi convine si deja prietena mi-a spus ca ce facem in halul asta luni de zile ?! Deja am avut nervi pe faza asta, ceva normal nu este la mijloc, sunt desfiintat ca barbat deja.
la tine cum este cu sexul ? Ti l-a anulat si tie ?
la tine cum este cu sexul ? Ti l-a anulat si tie ?
Costy si eu fac tratament cu Cipralex este adevarat ca nu pentru depresie ci pentru anxietate, fobii si TOC. Voiam insa sa iti spun ca un potential efect benefic nu apare atat de repede. In cazul meu am inceput sa simt oarecare schimbari in bine abia dupa 3 luni de tratament. Efectul deplin al medicamentului l-am resimtit dupa 6 luni. Iar dupa 1 an nu mai aveam fobii, anxietatea era aproape inexistenta si TOC-ul mult mai bine gestionat. Acum sunt in faza de renuntare, am ajuns la 1/3 din doza, deocamdata fara efecte secundare.
Vis-a-vis de viata intima pot apare o micsorare a dorintei sexuale dar in general totul revine la normal dupa o perioada. Este adevarat ca pe durata tratementului cu Cipralex este mai dificil de obtinut un orgasm dar acest efect poate fi in cazul tau si un rezultat al depresiei de care suferi. Prietena ta ar trebui sa fie intelegatoare.
orgasmul se obtine mai
Numai bine si ai rabdare
Vis-a-vis de viata intima pot apare o micsorare a dorintei sexuale dar in general totul revine la normal dupa o perioada. Este adevarat ca pe durata tratementului cu Cipralex este mai dificil de obtinut un orgasm dar acest efect poate fi in cazul tau si un rezultat al depresiei de care suferi. Prietena ta ar trebui sa fie intelegatoare.
orgasmul se obtine mai
Numai bine si ai rabdare
Mersi de raspuns, puteam sa mai astept sa-si faca efectul fara probleme, insa asta cu orgasmul nu tolerez, deja ieri m-am facut de ras. nu ca merge greu, nu prea mai pot ajunge la orgasm si mi-am facut si draci pe tema asta, asa ca m-am dus azi la medic si a spus ca asa as fi ramas pe toata durata tratamentului, mi-a scos Cipralex si mi-a dat altul care nu umbla la asta deloc, doar ca este scump, Cipralex este cam 94 lei, asta este 241, de maine am sa iau pe asta una seara la culcare, este si pentru Depresie dar si pentru Anxietate, are un intens efect Anxiolitic. Nu este compensat insa nu conteaza asta.
Prietena mea are dreptate, un barbat ori face cum trebuie.ori nu mai face, nu exista jumatati de masura, nu este vorba de ea, e vb de mine de fapt, nu-mi convine mie intrucat doresc sa fac sex, este o nevoie naturala.
Nu exista sa stai 25 minute si sa nu atingi orgasmul oricat te-ai chinui. Nu e de la depresie pentru ca nu mai merge de cand iau Cipralex, pana ieri mai mergea dar greu.
Prietena mea are dreptate, un barbat ori face cum trebuie.ori nu mai face, nu exista jumatati de masura, nu este vorba de ea, e vb de mine de fapt, nu-mi convine mie intrucat doresc sa fac sex, este o nevoie naturala.
Nu exista sa stai 25 minute si sa nu atingi orgasmul oricat te-ai chinui. Nu e de la depresie pentru ca nu mai merge de cand iau Cipralex, pana ieri mai mergea dar greu.
Buna Costy
Imi poti spune si mie, te rog, cum se numeste acel medicament minune cu intens efect anxiolitic?
Impliniri in toate si sanatate iti doresc.
Armina, scuze ca nu ti am raspuns dar simt o mare lene in ce priveste scrisul pe forum, banui c ai ajuns cu cititul si pe aici.
Imi poti spune si mie, te rog, cum se numeste acel medicament minune cu intens efect anxiolitic?
Impliniri in toate si sanatate iti doresc.
Armina, scuze ca nu ti am raspuns dar simt o mare lene in ce priveste scrisul pe forum, banui c ai ajuns cu cititul si pe aici.
Se numeste Valdoxan, este aparut in 2005. Costa 241 lei cutia de 28 pastile de 25 mg, insa ma duc cu cutia si bonul la medic si-mi da alta gratis pentru a doua luna si tot asa, asa ca lunar ma costa doar 121 Lei, e ceva mai scump ca Cipralex care este 94 dar merge.
Dupa cat am citit pe prospect nu prea reiese ca ar fi pentru Anxietate, insa medicul asa a spus "pe langa efect Antidepresiv are si un intens efect Anxiolitic, efectele se vad deja dupa o saptamana de tratament".
Se ia seara inainte de culcare pentru ca s-ar spune ca nu provoaca nici insomnie.
Nu umbla la nimic principal ca celelalte, nu da crestere aiurea in greutate, nu umbla la functia sexuala.
A spus ca daca nu vreau din asta ca ar fi mai scump, sa iau Wellbutrin ca antidepresiv si Tritico ptr Anxietate intrucat Wellbutrin nu prea merge la Anxietate, dar am preferat Valdoxan si gata.
Nici Wellbutrin si nici Tritico nu umbla la functia sexuala, nu da crestere in greutate, de aia mi le-a dat ca alternativa.
Cipralex umbla la functia sexuala insa tot asa nu da crestere aiurea in greutate.
Medicul m-a atentionat ca Seroxat da crestere aiurea in greutate, Depakine la fel.
Crestere aiurea ma refer fara a umbla la aportul alimentar, ca daca ai pofta mai mare de mancare si mananci ami mult e altceva.
Eu diseara iau primul Valdoxan, abia astept sa imi mai revin, sunt satul de Anxietate si Depresie.
Dupa cat am citit pe prospect nu prea reiese ca ar fi pentru Anxietate, insa medicul asa a spus "pe langa efect Antidepresiv are si un intens efect Anxiolitic, efectele se vad deja dupa o saptamana de tratament".
Se ia seara inainte de culcare pentru ca s-ar spune ca nu provoaca nici insomnie.
Nu umbla la nimic principal ca celelalte, nu da crestere aiurea in greutate, nu umbla la functia sexuala.
A spus ca daca nu vreau din asta ca ar fi mai scump, sa iau Wellbutrin ca antidepresiv si Tritico ptr Anxietate intrucat Wellbutrin nu prea merge la Anxietate, dar am preferat Valdoxan si gata.
Nici Wellbutrin si nici Tritico nu umbla la functia sexuala, nu da crestere in greutate, de aia mi le-a dat ca alternativa.
Cipralex umbla la functia sexuala insa tot asa nu da crestere aiurea in greutate.
Medicul m-a atentionat ca Seroxat da crestere aiurea in greutate, Depakine la fel.
Crestere aiurea ma refer fara a umbla la aportul alimentar, ca daca ai pofta mai mare de mancare si mananci ami mult e altceva.
Eu diseara iau primul Valdoxan, abia astept sa imi mai revin, sunt satul de Anxietate si Depresie.
Să revii, te rog, peste două-trei săptămâni să scrii cum te simţi cu el. Ar trebui să dormi mai bine, dar mă interesează dacă te face să te simţi mai motivat. Èši-am răspuns referitor la starea de visare pe topicul Liviei.
Mersi de raspuns, o sa raspund pe topicul Liviei la ce mi-ai raspuns acolo.
Desigur ca va tin la curent cu starea mea, mai in colo iau Valdoxan-ul, chiar am ceva emotii sa fiu sincer.
Desigur ca va tin la curent cu starea mea, mai in colo iau Valdoxan-ul, chiar am ceva emotii sa fiu sincer.
@okto ai rezolvat problema cu.."ancorarea" in tine? faza cu gandurile superficiale. stii la ce ma refer?:))
Costy2007 nu cipralexul iti afecta viata sexuala ci depresia, eu iau cipralex din martie si acum dupa ce m-am echilibrat fac draoste cu sotia mea totul este in regula, dar tu trebuia sa lupti cu boala si sa-i dai timp cipralexului, eventual sa pleci cu prietena ta in concediu sa uiti de tot 2 saptamani te asigur ca erai mai bine.
Cipralexul, ca oricare alt antidepresiv SSRI, poate afecta serios viaţa sexuală. De fapt, majoritatea se confruntă cu astfel de probleme, dvs. fiind unul dintre norocoşi.
Carlo e adevarat ca si Depresia si Anxietatea infrana viata sexuala, insa faza asta o am dupa Cipralex te asigur eu, plus ca si medicul a recunoscut asta, chiar el mi-a spus ca asa as fi ramas pana la sfarsitul tratamentului care ar dura minim 1 an. Ca la tine nu a afectat este asa cum zice si celalalt, un noroc.
Daca era cum spui tu la mod general, atunci medicul mi-ar fi spus sa mai astept, insa nici gand, spera doar sa fiu printre cei ce nu vor fi afectati de asta.
Iar daca SSRI face asta, nu-i nimic.am inlocuit cu un altul mai tare ca SSRI care nu afecteaza viata sexuala, singurul dezavantaj este pretul si ca nu este pe lista medicamentelor compensate.
Daca era cum spui tu la mod general, atunci medicul mi-ar fi spus sa mai astept, insa nici gand, spera doar sa fiu printre cei ce nu vor fi afectati de asta.
Iar daca SSRI face asta, nu-i nimic.am inlocuit cu un altul mai tare ca SSRI care nu afecteaza viata sexuala, singurul dezavantaj este pretul si ca nu este pe lista medicamentelor compensate.
iau cipralex de asproape 2 ani si sunt la fel ca inainte.nu am probleme sexuale.am luat niste vitamine si omega acuma recent si nu rezista femeia pe cat vreau eu..cand am fost la control chiar ma intrebat doctorul dak am probleme.inseamna ca unii barbati au probleme de la medicament.asta e, eu zic mai bine sa nu fiu activ sexual decat atacurile de panica.pe bune!
Si tu ai fost printre norocosi se pare, normal ca mai bine inactiv decat cu atacuri dar noroc ca eu nu am asa ceva, dar mereu sunt alternative si am sperat asta cumva sa fie impacata si capra si varza si anume sa mearga si sexul si sa se rez si problema. Depine de medic, la mine fiind unul tanar, a fost atent si tine cont de asta.
De ex nici Tritico nu umbla la activitatea sexuala, tot antidepresiv este, acum depinde la fiecare ce merge si ce nu.
Unii de la Cipralex s-au simtit rau si au mai dat si in manie, altii s-au simtit bine.
La tine dupa cat timp a inceput sa-si faca efectul ?
De ex nici Tritico nu umbla la activitatea sexuala, tot antidepresiv este, acum depinde la fiecare ce merge si ce nu.
Unii de la Cipralex s-au simtit rau si au mai dat si in manie, altii s-au simtit bine.
La tine dupa cat timp a inceput sa-si faca efectul ?
la mine a inceput sa si faca efectul dupa 4 luni cipralexul.pana atunci tot am facut atacuri de panica dupa care incet, incet au disparut.am terminat tratamentul de 1 an, am scazut doza 4 luni, l-am lasat si dupa 4 luni m-a intors.acuma iau iar de 3 luni si vad ca incep iar sa ma simt binisor.doctorul meu a zis ca e posibil sa le iau toata viata.cat le ei te simti ok, cand te opresti reapare panica.mergem inainte si cu bune si cu rele.
Iti dai seama.ce ar insemna sa fiu inactiv sexual toata viata, mi se pare absurd.
Tocmai pentru ca banuiesc ca tratamentul nu dureaza doar 1 an ci ar trebui sa luam mereu.
De aia medicul trebuie sa aleaga ce e potrivit pentru fiecare, altii nu au treaba, pot sta asa fara probleme, altii insa nu.
Tocmai pentru ca banuiesc ca tratamentul nu dureaza doar 1 an ci ar trebui sa luam mereu.
De aia medicul trebuie sa aleaga ce e potrivit pentru fiecare, altii nu au treaba, pot sta asa fara probleme, altii insa nu.
buna tuturor, povestea mea incepe c-am asa, am 19 ani iar la varsta de 18 ani am capatat atacuri de panica bineinteles mi-am facut zeci de anlize pana am depistat pt k aveam pulsul foarte mare cu extrasistole in fine am ajuns la psihiatrie cu trimiterea unui medic care era de garda acolo mi-a spus k am atacuri de panica cu tulburari de anxietate am loat tratamentul 6 luni (sertralin, serlift) iar dupa ce l-am intrerupt la 3 luni au aparut din nou atacurile de panica dar mai in fosta cu o anxietate puternica numai mancam imi era rau eram pur si simplu traumatizata am ajuns din nou la psihiatrie si mi-a dat sa i-au asentra, in noiembrie termin tratamentul am facut si cateva sedinte de psihoterapie dar degeaba cu tot tratamentul cateodata imi este rau nu imi arde de nimic nu imi intra nimic in voie este o stare ca si cum te-ar speria cineva acum imi e frica sa nu apara din nou dupa ce intrerup tratamentul...voi ce credeti ati loat asa cv ?
Atentie la antidepresive ca ataca ficatul daca este luat pe o lunga durata de timp, oricum marea majoritate a tratamentelor sunt de lunga durata, eu vreau sa fac 3 luni o cura cu silimarina.
Draga anna.anna pe langa antidepresiv incearca sa iei si omega 3 si spirulina dimineata si seara inainte de masa. La mine a fuctionat mi-a dat mai multa energie si vitalitate.
multumesc pt timpul acordat, a mai loat cineva ASENTRA ? am toane cand ma simt f bine iar altele cand ma gandesc numai la lucruri urate cum ar fi moarte imi imaginez cum ar fi dak as muri cine ar veni la moartea mea sau cum m-as omori dar niciodata nu as face acest lucru stiu k este o perioada mai grea dar va trece tot ce vreau este sa scap de atacurile de panica si de anxietatea acasta, acum 3 luni inainte sa incep tratamentul am facut 5 sedinte de psihoterapie dar degeaba cand plecam de acolo era totul ok dar peste o ora reveneau iar atacul de panica pur si simplu imi era frica de mine sa nu fac ceva cum ar fi sa ma omor...pur si simplu numai rezistam si uite asa am ajuns sa i-au iar asentra...acum imi este frica sa nu apara iar cand intrerup tratamentul, asta cu sfatul psihiatrului...sanatate multa tuturor si ast raspunsurile voastre.
N-am luat Asentra, dar vă pot spune că durează mult până se reglează receptorii la noua cantitate de serotonină. Trebuie să aveţi multă răbdare. Să faceţi şi dvs. eforturi să vă corectaţi starea de melancolie care vă mai cuprinde chiar şi sub tratament. Evitaţi relaţiile şi situaţiile stresante. Stresul e responsabil pentru cele mai multe dintre depresii. Eliminarea acestuia după o perioadă îndelungată nu e de-ajuns pentru că se modifică hipocampul şi amygdala. De aceea e nevoie de tratament. Dar dacă după tratament trăiţi aceeaşi viaţă stresantă, depresia apare din nou şi o să credeţi că n-aţi răspuns la tratament.
Buna anna.anna fi tare lupta stiu prin ce treci ca si eu am avut aceleasi stari, trebuie sa iti tii mintea ocupata cu ceva eventual sa faci ceea ce iti place, in privinta antidepresivului ASENTRA are aceasi substanta activa ca cel care l-ai luat inainte similar cu ZOLOFT de la Pfaizer, daca medicul tau psihiatru ti-la prescris probabil ca stie el ce face.
O zi buna si multa sanatate.
O zi buna si multa sanatate.
nici nu stiti cat de bine imi pare k imi spune-ti o vorba frumoasa si calda, acest lucru ma ajuta foarte mult si ma incurajeaza...multa sanatate tuturor !!!1
@okto pai nu stiam daca mai tin minte bine ce ai spus. ma rog, ai rezolvat in vreun fel? daca am inteles bine, ti se pare ca modul in care gandesti nu e in regula, adica parca vezi lucrurile din afara si nu dinauntru? intreb pentru ca asa ma simt si eu in marea parte a timpului, dar am ajuns sa cred ca nu o chestie pe care o poti schimba. si nici nu am de unde sa stiu daca restul lumii simte si gandeste la fel, dar banuiesc ca nu, ca altfel ar fi toti nefericiti si nemultumiti. in fine, nici nu stiu daca intelege cineva ce spun aici, plus ca am deviat de la subiect.
Buna ziua, tuturor
Am probleme din care simt ca nu am iesire...Poate ma ajutati, cu sfaturi, idei, mai ales d.nul nick care, dupa cum am citit aici pe forum, este "veteran" si cunoscator in domeniu..
De doi ani, am stari permanente de ameteala, cu pierderea echilibrului si nesiguranta la mers.(parca mi se inmoaie picioarele), imi intepeneste uneori gatul. Am aflat ca aceste simptome pot fi si de la o spondiloza cervicala, boala de care sufar. Acum, aceste stari au devenit insuportabile.
Am inceput sa fac atacuri de panica, cu teama de a ma prabusi cand am nesiguranta la mers si parca ma clatin. Cand stau in picioare imi tremura genunchii si am senzatia de "tangaj" din cauza ametelilor. Un al doilea motiv starii mele a fost ingrijorarea si teama ca imi pierd sotul care suferea de o boala grava din cauza careia, a decedat un urma cu 6 luni. Tot in ultimii doi ani, am suferit o operatia de tiroida(tiroidectomie totala).
Am fost la psihiatru care mi/a pus diagnostic tulbutrare anxioasa- depresiva pe fond structural, in urma unei psihotraume majore. Mi-a pescris Coaxil, nitrazepam, iar la controlul dupa 2 oluna mi/a adaugat Alprazolam.
In afara de insomniile care au disparut, totul este ca la inceput, poate mai rau, deci, nici o ameliorare. Fac acest tratament deja de 3 luni, fara un rezultat. Sunt ametita si neputincioasa, toata ziua, in plus de 2, 3 ori pe zi, fac scurte atacuri de panica.
Nu tiu ce sa mai fac, la cine sa merg, cu ce sa ma tratez.
Mentionez ca, am luat Coaxil 1 tableta dinineata si. una seara. Dimineata am luat cate 1/2 alprazolam, desi mi s/a spus sa iau una dimineata si una la amiaz.. Seara am luat 1/2 nitrazepam, pentru ca dorm cate 6, 7, 8 ore.
Ma tem de medicamentele de sinteza, care dau dependenta si in plus trebuie sa urc la volan, aproape zilic, pentru ca nu are cine sa-mi faca aprovizionarea sau alte treburi zilnice.
Ma intreb, acum, (dupa ce am acceptat oarecum faptul ca sotul meu nu mai exista) ce imi intretine starea de anxietate si atacurile de panica?
Oare care este cauza principala : spondiloza cervico/dorsala, care/mi da ametelile si nesiguranta la mers, sau anxietatea este cea care imi accentueaza starile care se regasesc si in spondiloza?
Poate ati trecut pini situatii asemanatoare si imi dati si mie o sugestie.. Locuiesc intr/un orasel din Ardeal, unde nu prea avem specialisti de marca.
Sanatate tuturor si va astept opiniile.
Am probleme din care simt ca nu am iesire...Poate ma ajutati, cu sfaturi, idei, mai ales d.nul nick care, dupa cum am citit aici pe forum, este "veteran" si cunoscator in domeniu..
De doi ani, am stari permanente de ameteala, cu pierderea echilibrului si nesiguranta la mers.(parca mi se inmoaie picioarele), imi intepeneste uneori gatul. Am aflat ca aceste simptome pot fi si de la o spondiloza cervicala, boala de care sufar. Acum, aceste stari au devenit insuportabile.
Am inceput sa fac atacuri de panica, cu teama de a ma prabusi cand am nesiguranta la mers si parca ma clatin. Cand stau in picioare imi tremura genunchii si am senzatia de "tangaj" din cauza ametelilor. Un al doilea motiv starii mele a fost ingrijorarea si teama ca imi pierd sotul care suferea de o boala grava din cauza careia, a decedat un urma cu 6 luni. Tot in ultimii doi ani, am suferit o operatia de tiroida(tiroidectomie totala).
Am fost la psihiatru care mi/a pus diagnostic tulbutrare anxioasa- depresiva pe fond structural, in urma unei psihotraume majore. Mi-a pescris Coaxil, nitrazepam, iar la controlul dupa 2 oluna mi/a adaugat Alprazolam.
In afara de insomniile care au disparut, totul este ca la inceput, poate mai rau, deci, nici o ameliorare. Fac acest tratament deja de 3 luni, fara un rezultat. Sunt ametita si neputincioasa, toata ziua, in plus de 2, 3 ori pe zi, fac scurte atacuri de panica.
Nu tiu ce sa mai fac, la cine sa merg, cu ce sa ma tratez.
Mentionez ca, am luat Coaxil 1 tableta dinineata si. una seara. Dimineata am luat cate 1/2 alprazolam, desi mi s/a spus sa iau una dimineata si una la amiaz.. Seara am luat 1/2 nitrazepam, pentru ca dorm cate 6, 7, 8 ore.
Ma tem de medicamentele de sinteza, care dau dependenta si in plus trebuie sa urc la volan, aproape zilic, pentru ca nu are cine sa-mi faca aprovizionarea sau alte treburi zilnice.
Ma intreb, acum, (dupa ce am acceptat oarecum faptul ca sotul meu nu mai exista) ce imi intretine starea de anxietate si atacurile de panica?
Oare care este cauza principala : spondiloza cervico/dorsala, care/mi da ametelile si nesiguranta la mers, sau anxietatea este cea care imi accentueaza starile care se regasesc si in spondiloza?
Poate ati trecut pini situatii asemanatoare si imi dati si mie o sugestie.. Locuiesc intr/un orasel din Ardeal, unde nu prea avem specialisti de marca.
Sanatate tuturor si va astept opiniile.
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pui de depresie, stari de tristete...
- 25Cat costa tratamentul in total?
- 0Arketis - tulburari anxios-depresive (simptomele)
- 39Oare o sa scap vreodata? Tulburare anxioasa-depresiva
- 37Simptome negative?
- 3am inceput anafranil si ma simt rau
- 1Crize epileptice - tulburare psihica - intrebare desre medicamentul gaba
- 0Schimbare loc de munca
- 31Efecte adverse Cipralex
- 4Ce ma sfatuiti sa fac? antidepresive si sarcina
- 3Intrebare: De ce unele antidepresive ajuta si altele nu?
- 4Zoloft se poate lua pentru tulburarea de anxietate generalizata sau doar pentru anxietatea sociala?
- 34Se vor scoate neurolepticele din uz în psihiatrie în viitor?Care e viitorul psihiatriei?
- 3Ce antipsihotice afecteaza functia sexuala?
- 2Tratament seroxat
- 10Minte amortita de la antipsihotic
- 3Depresie pe fond dizarmonic
- 3Avc?
Mai multe informații despre: Depresia medicamente antidepresive medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: