meningita
am probleme de sanatate de aprox. o sapt. si nu mi-a spus nimeni sigur ce am.medicul de fam.mi-a spus ca am o memingita, am si o bronsita, si mi-a dat un antibiotic f puternic.dar durerile de cap au persistat si am chemat ambulanta. ei mi-au spus ca am bronsita si spondiloza.acum sa zic simtomele:dureri f puternice de cap mai ales pe timpul noptii, de coloana, mai ales in zona gitului.ameteli, ma dor ochiii mai ales la lumina dar nu insuportabil, ameteli f mari, senzatie de voma, dr de fam mi-a dat un antibiotic cu ceftibuten.cei de pe salvare, m-au dat injectabil meloxicam si diclofenac (am spus substanta nu denimirea medicamentului), iar de la diclofenac am facut soc anafilactic destul de urit. asa ca nu mai stiu ce sa iau.ce mi-au dat cei de la salvare nu-mi prieste iar ce mi-a dat medcul de fam. ori nu e suficient ori trebuie altceva.nu ma stiam alergica la diclofenac.
ma sperie gindul ca ar putea fi meningita pr ca lasa sechele. iar in momentul asta nu mai iau decit antibioticul.daca as merge la contagioase acum dupa tot ce am luat o sapt. se mai depisteza ceva?ptr.ca simtomele nu mai sunt la fel de intense dar mi-e tema sa nu fi fost menngita si sa se vada mai tirziu repercusiunile.ce ma indrumati?sa precizez ca am 31 ani. multumesc.
ma sperie gindul ca ar putea fi meningita pr ca lasa sechele. iar in momentul asta nu mai iau decit antibioticul.daca as merge la contagioase acum dupa tot ce am luat o sapt. se mai depisteza ceva?ptr.ca simtomele nu mai sunt la fel de intense dar mi-e tema sa nu fi fost menngita si sa se vada mai tirziu repercusiunile.ce ma indrumati?sa precizez ca am 31 ani. multumesc.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi