Menstruatie intarziata
Pe 14 august am avut ultima mentruatie (pe18 s-a inchieiat), eram deja in data pe 18 septembrie si mentruatia mea nu venise(ps nu am avut contact sexual de la ultima mentruatie, deci nu erau sanse sa fie vreo posibila sarcina), vineri pe 21 urma sa plec intr-o mica vacanta cu iubitul meu, de pe 18 seara m-am apucat sa iau orgametril pentru a intarzia menstruatia, pe 21 seara am luat ultima pastila orgametril apoi am avut contact sexual, prezervativul s-a rupt si iubitul meu a ejaculat in mine, la o ora am luat Escapelle, si astazi 26 septembrie menstruatia mea inca nu a venit. Credeti ca m-am dereglat de la pastila? Este normal sa intarzie atat? Tin sa precizez ca imi vine foarte regulat la 28 de zile in fiecare luna.
1 comentarii
Buna ziua. Ma numesc Raluca si am 25 de ani. Am trompele legate de aproape 5 ani si ciclul imi vine regulat. Insa luna aceasta am avut doar cateva scurgeri maronii in loc de ciclu timp de 3 zile. Se poate sa fiu insarcinata chiar daca am trompele legate?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 14prima data cand iau diane 35
- 5oare sunt gravida?
- 3intarziere menstruatie?
- 2Intarzierea menstruatiei fara sarcina
- 6Intarzieri menstruale si homeopatia
- 0Ce poate fi???
- 2menstruatie intarziata
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 1Intarziere menstruatie aproape 2 luni
- 2Menstruația nu vine
- 2Ajutati-ma!! luna aceasta nu mi-a venit
- 0Simptome de sarcina
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Menstruatie intarziata
- 2Sunt insarcinata? Va rog un raspuns concret!!!
- 1CM intarzie
- 4Amenoree sau Gravida ?
- 1Lipsa menstruatie
- 3Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: