Menstruatie intarziata
Pe 14 august am avut ultima mentruatie (pe18 s-a inchieiat), eram deja in data pe 18 septembrie si mentruatia mea nu venise(ps nu am avut contact sexual de la ultima mentruatie, deci nu erau sanse sa fie vreo posibila sarcina), vineri pe 21 urma sa plec intr-o mica vacanta cu iubitul meu, de pe 18 seara m-am apucat sa iau orgametril pentru a intarzia menstruatia, pe 21 seara am luat ultima pastila orgametril apoi am avut contact sexual, prezervativul s-a rupt si iubitul meu a ejaculat in mine, la o ora am luat Escapelle, si astazi 26 septembrie menstruatia mea inca nu a venit. Credeti ca m-am dereglat de la pastila? Este normal sa intarzie atat? Tin sa precizez ca imi vine foarte regulat la 28 de zile in fiecare luna.
1 comentarii
Buna ziua. Ma numesc Raluca si am 25 de ani. Am trompele legate de aproape 5 ani si ciclul imi vine regulat. Insa luna aceasta am avut doar cateva scurgeri maronii in loc de ciclu timp de 3 zile. Se poate sa fiu insarcinata chiar daca am trompele legate?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9Trebuia sa-mi vina menstruatia.. sunt insarcinata?
- 2din ce cauza poate intarzia menstruatia?
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 9Am nevoie de sfatul dumneavoastra, va rog!
- 1melleva 35...intarzirea menstruatiei
- 3Intarzierea menstruatiei, amenie
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 1Întârzierea menstruatiei
- 1Ce sa fie? posibila cauza de intarziere a menstruatiei
- 3Intarzierea menstruatiei
- 2Menstruația nu vine
- 0Sunt nelamurita! Sper sa ma puteti ajuta- teste sarcina
- 0Simptome de sarcina sau anexita?
- 1Sarcina?
- 1Sarcina sau alta afecțiune
- 0Intarzierea menstruatiei
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 0Menstruație întârziată și, totuși, teste negative
- 1Intarziere menstruatie fara semne de sarcina
- 0Ciclu nu vine
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: