Menstruatie intarziata
Cat de mult este normal sa intarzie menstruatia si care este cauza?
Luna aceasta mi-am schimbat programul de munca si am fost foarte stresata...
Ultima menstruatie mi-a venit la 25 de zile...si luna aceasta de 5 zile imi intarzie.
Am avut un contact sexual acum doua saptamani cu prezervativ, insa ejacularea s-a produs afara...nu în interior...
Chiar nu stiu ce sa fac si care este solutia...de cand vad ca imi intarzie ma stresez si mai tare!
Luna aceasta mi-am schimbat programul de munca si am fost foarte stresata...
Ultima menstruatie mi-a venit la 25 de zile...si luna aceasta de 5 zile imi intarzie.
Am avut un contact sexual acum doua saptamani cu prezervativ, insa ejacularea s-a produs afara...nu în interior...
Chiar nu stiu ce sa fac si care este solutia...de cand vad ca imi intarzie ma stresez si mai tare!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 6credeam ca sunt insarcinata, dar ciclu mi-a venit putin si un rosu f. deschis
- 5test de sarcina negativ.. oare totusi sunt gravida ?
- 37nu imi vine menstruatia.va rog sa imi raspundeti cat mai repede
- 4tratament intarziere menstruatie
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 2Nu mi-a venit ciclu
- 5Imi intarzie menstruatia
- 4teste de sarcina negative si intarziere menstruatie dupa postinor 2
- 1Întârziere CM
- 1Intarziere menstruatie
- 2E posibil să nu imi vină menstruația pentru ca am luat progesteron?
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 2Antiobiotice și menstruație
- 2Doar Intarzie?
- 2Intarziere menstruatie 14 zile.
- 0Lipsa menstruatie si scurgere
- 0Menstruatie intarziata 13 zile durere de menstruatie prezenta si test sarcina negativ Help
- 4Sunt sanse sa fiu gravida?
- 1Ciclu menstrual întârziat de 7 zile
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: