miros corporal urit

1072 comentarii 1 2 ..... 232425 ..... 35 36 Înainte ›
0
12-08-2019, ora 22:22
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Sincer nu m-am mai uitat la tv de 10 ani. Sunt niste pastilute micute. Oricum nu are efect pt toata ziua dar oricum reduc cat de cat. Maine am sa iau si carbune activ... si maim facut comanda si de clorofila...
0
12-08-2019, ora 22:25
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Am stat si eu trei luni fara carne fara prajeli fara acide si nu am scapat definitiv.. am scapat pe moment cand am inceput sa manamc iara a revenit iara
0
12-08-2019, ora 22:33
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
In doua luni jumate am slabit 28 de kg..
Enorm am renuntat la toate mai mancam doar cartofi, morcovi si orez si aia in cantintate enorm de mica, am lesinat la volan ( noroc ca a fost fratele meu cu mine ) eram slabit de abia ma mai tineam pe picioare doar in speranata ca o sa scap de chin, am zis ca mai bine trag trei luni si dupaia o sa fiu bine tot timpul dar din pacate mam ales doar cu slabitul...
0
12-08-2019, ora 22:37
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Am stat numai in casa trei luni ( a fost groaznic ) am incercat sa nu mananc aproape de loc sa imi purific cumva organismul.. probabil sa avem trimetilanuria altfel nu imi explic. Voi ati facut testul tmau?
0
12-08-2019, ora 23:12
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
nu am facut testul tmau, avem persoane care spun ca au scapat de miros prin dieta, v-am spus ca fiecare individ se diferentiaza in societate, in natura, deci ceva ce eu pot manca si dieta sa functioneze face ca la tine sa nu poti manca acel ceva si sa te tii de dieta degeaba. cum intuitia m-a ajutat mereu, cred ca si acum am dreptate si noi avem candida. stiu ca ai zis ca are legatura cu ale ig uri dar sunt cateva zeci sau sute de familii, cred ca acele analize acopera doar familiile de baza cum ar fi albicans si defapt noi suferim de una dintre cele mai rare si probabil care are metode diferite de interceptare si vindecare. in aceeasi ordine de idei, cauta pe youtube test candida, si fa acel test dimineata cu paharul de apa. acel test indica daca ai candida bucala, in gura, cura fiind componenta a aparatului digestiv, este posibil ca asta sa fie prezenta si mai jos in stomac sau intestine deoarece mancarea ingurgitata si mestecata cu saliva si sporii de candida trece prin tot aparatul digestiv. nu stiu cat de explicit am fost la aceasta ora, imi cer iertare
cat despre tmau, un mic secret aflat de pe forumurile straine, unde pacientii sunt luati mai in serios, tmau il poti afla si fara test. boom. cum? tmau este lipsa unei enzime in ficat care descompune colina, daca mananci alimente cu multa colina si depasesti limita aia micuta pe care o descompun si alte glande, colina trece nedescompusa si de aici provine si mirosul. dar mirosul de la tmau se aduce foarte mult cu cel de peste, mirosul meu corporal este de fecale. eu am incercat sa mananc si cu putina colina dar degeaba, slabe sanse sa fie asta, testul se facea prin state daca nu ma insel.
la voi datele problemei sunt altele, tu spui ca ai doar miros si nu alte simptome in schimb ce la mine exista dureri de burta, am avut 2 ani eczeme si gaze multe, am avut dureri de cap uneori pe perioade lungi si zilnic, diaree...
eu am citit foarte mult forumurile din state, am interactionat cu destui oameni care au scapat sau au redus destul de mult simpromele, ce-i drept doar 5% au miros din acel grup, nu toti, dar simptomele sunt aproape aceleasi... nu mai stiu ce sa spun.
0
13-08-2019, ora 23:08
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Paraca nu isi mai face efectul cu gastrovit... greu fratilor ii un miros asa putrnic la mine de simt si oameni aflati la 2 3 metri in jurul meu.. ce sa zic nu mai stiu ce sa zic. Da la mine nu am nici un simptom doar ca miros ca un hoit. Si treaba ii ca transpiratia miroase normal, urina la fel, gura nu imi mitoase dar totusi eu miros dar nu stiu pe unde iese mirosul asta urat. Greu..ni se duce tineretea, nu ne vom putea face famile, imi este foarte greu in societate. Oricum ce stiu este ca nu voi renunta pana la ultima secunda din viata mea sa lupt cu acest dujman care imi face zilele un chin groaznic. La mine mirosul incepe imdediat ce incep sa mananc. Deci stiu sigur ca ii ceva de la stomac dar cam atat... va multumesc din suflet ca macar am cui sa ma descarc sufleteste si am cu cine sa vorbesc despre problema mea.
1
14-08-2019, ora 22:55
strazi1
Nu este medic/terapeut
strazi1
Bună seara, răspund când am timp, și pentru voi trebuie sa am, dar muncesc enorm, datorită meseriei... trebuie sa ținem regimul cap coada, fara greșeli, doar așa merge, eu am probat, daca faci greșeala să mănânci mâncare care nu trebuie, este egal cu zero, că și cum ai fi un peste care sta pe uscat din când în când...este esențial asta, să nu uitați, va spun ca sufletului meu, va rog mult sa țineți cont de asta!!!!
Pentru pastilele de ficat eu am luat ca ajunsem sa nu mai mănânc, ficatul era pe post, dar promit că o să caut și va trimit numele medicamentului ! Deși nu este important, eu am fumat si fumez încă.
Aveți credință în Cel de Sus indiferent de tipul credinței, exista un singur Dumnezeu pentru toți!
Să ne ajute Cel de Sus!
0
14-08-2019, ora 23:26
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
strazi iti amintesti cumva daca la cateva zile dupa ce ai inceput dieta ai avut niste simptome proaste cum ar fi: dureri de cap, insomnii, febra, dureri musculare, dispozitie proasta si schimbari frecvente de dispozitie, stari de neliniste, simptome de raceala, etc???
ma intereseaza sa stiu ce dumnezeului ii problema asta, candida cand moare se numeste die off si pacientul prezinta simptome cand ea incepe sa moara ca cele de mai sus, sau leaky gut care nu are acele simptome si probabil este amestecat cu o disfunctie a mucoasei...
0
15-08-2019, ora 21:34
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
a facut cineva testul special pentru fungi??
cum este cel de la synevo ''cultura si antifungigrama'', eu abia sapt viitoare ajung in oras, vreau sa-l fac si dupa sa incep dieta.
0
16-08-2019, ora 10:49
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Da, eu am făcut un test pentru fungi chiar la synevo care a ieșit pozitiv, constatandu-se că am candida albicans.Am luat medicamente la care ea este sensibila, dar degeaba, după o perioadă reapare. Am întâmpinat și eu probleme cu mirosuri de fecale, dar mie mi-au trecut cu probiotice jarro dophilus(nu știu dacă am scris corect) timp de 3luni. Ideea este că nu mai miros a fecale, ci un miros de umezeala.nici nu pot să-l descriu exact, cert este că miros.
0
16-08-2019, ora 12:03
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
inteleg, au am facut cel putin 10 coproculturi cu recoltari multiple la 2 3 4 zile si nu am gasit nimic. Am spus ca eu suspectez candida la 3 gastroenterologi si medicului de familie dar unul nu mi-a spus de aces test special pentru fungi, eu ma uitam lasynevo pe site si am dat de el. trist dar avem un sistem de tot rahatul in tara asta.
dudu, ca sa scapi de ea iti trebuie acel regim de minim 3 luni in care sa nu calci deloc pe tusa, il tii ca la carte, intre timp sa iei si antifungice, eu am luat ulei de oregano care a facut sa vad primele semne in scaun, usturoi mananca mai mult si zilnic.
da un search pe google pentru dieta candida si vei gasi mai multe informatii...
soryy, la acel test trebuie sa duc materie fecala, nu?
0
16-08-2019, ora 14:14
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Mi s-au prelevat probe din gură pentru ciuperci și fungi și la ginecologie am făcut testele uzuale, reieșind candida albicans in ambele cazuri. Da, am luat antifungice timp de 3luni de zile, dar fără rezultat, după o perioadă, chiar și cu antifungice, reapare.
0
16-08-2019, ora 14:59
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
acum depinde cat de dezvoltata este ea, noi avand si miros cred ca s-a dezvoltat destul de mult, eu am gasit in scaun bilute mici de circa 6 mm cu hife, albe care semanau la textura cu carnea, nu era carne sigur, dupa am gasit ca de fapt era candida care murea de la uleiul de oregano...
asta este destul de vulpita sa spun asa, dupa 10-14 zile la un anumit tip de antifungic dezvolta rezistenta si nu mai are efect, in aceasta lupta trebuie sa tii si dieta deoarece ea este dezvoltata si destul de multa presupun deci are sanse sa lupte 1 vs 1, daca o mai si hranim si are resurse de aceea se tot intoarce... pe scurt ea trebuie infometata 2 saptamani cu dieta in care nu iei antifungice, doar probiotice si dupa timpul asta ea este destabilizata, infometa, daca noi o lovim cu antifungice si tinem in continuare dieta avem cele mai mari sanse sa scapam de ea, dar sa nu folosesti un antifungic mai mult de 7-10 zile, le rotesti, sunt mai multe: ulei de oregano, usturoi, ulei de nuca de cocos care imi place mult in salate, parca si pudra de arbore de ceai... si dupa asta apar acele simptome de die off sau moartea ei care sunt si mai sus scrise, si abia dupa astea poti sa mai introduci alimente mai putin sigure, aici o sa ai ocazia sa vezi daca ai sau nu intolerante. dupa alea 3 luni poti sa mai imbunatatesti regimul treptat dar depinde cum te simti tu, poti sa stai si 6 luni pe regim pentru siguranta si presupune schimbarea stilului de viata pe viitorul apropiat pentru a nu se intoarce, degeaba scapi de ea in 3 luni daca dupa mananci prostii si ea revine, asta s-a intamplat multora.
0
17-08-2019, ora 14:29
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Te rog din suflet STRAZI sa imi raspunzi la intrebare. eu cand manac cartofi fierti, morcovi fierti, pere... scap de miros azi am mancat mici si a reaparut mitosul. Vreau sa te intreb daca dupa regimul de trei luni ai scapat de tot. Adica poti manca orice si nu mai exsista nici un miros, si dupa cat timp dupa ce ai inceput tratamentul a disparut mirosul ?. Raspunsul tau face enorm pentru mine! Multumesc mult
1
18-08-2019, ora 00:56
strazi1
Nu este medic/terapeut
strazi1
Vipera, da am scăpat definitiv de miros, mănânc orice, dar înainte de acest regim, nu am mâncat ani peste, oua, alimentare cu conținut mare de colină, găsești lista pe net, a durat încă 6 luni, in total 9 10 luni, haideți să facem un grup pe WhatsApp!toți avem de câștigat, tovarăși se suferință!! Nu pot răspunde aici tot timpul, muncesc foarte mult... bucătar e meserie grea...seara buna suflete !
1
18-08-2019, ora 01:32
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
vreau si eu sa fac parte din grup, daca doriti puteti sa-mi dati mesaj in privat cu nr voastre de telefon si eu am sa va adaug cu mare drag.
totusi tmaul asta are miros de peste, voi nu ati auzit la nimeni vreun indiciu, cu ce sa asocieze acest miros?
stiu ca tmaul nu este o boala precum o raceala care sa se vindece, este o boala metabolica precum diabetul, o disfunctie a ficatului care nu mai metabolizeaza destula colina, mai exact un fel de diabet unde corpul nu mai produce insulina doar ca in loc de pancreas problema este ficatul. Am invatat destula biologie fara sa vreau.
INFORMATII NOI: sapunul cu ulei de arbore de ceai pe mine ma mai ajuta, si ceaiul de coada calului (sau am mai auzit de cel de cicoare dar inca n-am gasit)
oriunde plecati sa o faceti cu capul sus, ganditi-va ca aia e prima voastra zi in care nu mai mirositi, eu asa fac si incerc sa imi iau cat mai putin stres, sa nu pun nimic la suflet pentru ca se strang si ne afecteaza. o atitudine aroganta se pare ca ma ajuta mai mult.
0
19-08-2019, ora 22:15
Alex89999
Nu este medic/terapeut
Alex89999
Salut, urmaresc topicul asta de mult timp si ma bucur de fiecare data cand gasesc o bruma de speranta catre o posibila solutie. Ma straduiesc de vreo 14 ani (am implinit 30) sa scap de un miros corporal ce este insuportabil chiar si pentru mine, eu fiind unul din cazurile ce isi pot simti propriul miros in majoritatea cazurilor. In cazul meu problema vine in principal din zona picioarelor, acestea emanand in permanenta un miros oribil si intens, imposibil de controlat, ce trece lejer prin pantofi si umple camere intregi. Dupa cum era de asteptat, viata mea e un iad ce numai persoanele cu probleme similare il pot intelege.

De-a lungul timpului am incercat mai toate produsele antibacteriene si antifungice recomandate, am folosit tot felul de suplimente (vitamine, minerale, pastile pt ficat, probiotice, enzime digestive samd), fara nici un efect. Zilele mele in toti anii astia au constat adesea in speranta ca urmatorul produs va avea succes, urmata de impresia si optimismul ca exista o ameliorare, numai pentru a avea ulterior realizarea devastatoare ca nu e asa, ca m-am inselat si ca nu pot avea o viata normala.. Am pierdut prieteni, locuri de munca in conditiile in care eram pe o traiectorie mult mai buna decat acum, si multe experiente. In momentul de fata m-am izolat de prieteni, evit locurile publice si nu merg in alta parte in afara de munca, unde viata mea este un iad, si la cumparaturi, unde imi simt mirosul mai puternic decat acasa si sunt lovit de ganduri suicidale.

Mentionez ca mirosul este ca un fel de gaz emanat de corpul meu indiferent de cat bine as spala, proteja si dezinfecta pielea, totul plecand parca din interiorul corpului si iesind prin pori. Picioarele sunt de departe zona unde se simte cel mai puternic, urmat la distanta mare de zona genitala si restul corpului. Mirosul l-as descrie ca un amestec de cauciuc ars, transpiratie, mucegai si canalizare si se simte chiar si dupa dusul cu sapunuri chirurgicale, antifungice, aplicarea unor creme antibiotice etc, asta fiind motivul pentru care e la fel de puternic chiar si cu haine si pantofi noi.

Vizitele la dermatolog nu au rezolvat nimic in afara de sugestia unor antiperspirante si solutii antibacteriene ce n-au functionat, iar mirosul a ramas la fel de oribil si incontrolabil atat in fata tratamentelor antibiotice, cat si celor antifungice. Mentionez ca am si hiperhidroza ce am tinut-o perfect sub control cativa ani cu ajutorul anticolinergicelor, insa mirosul a fost la fel de puternic. Corpul meu pare sa emane un miros putred dinauntru intr-un mod complet anormal si de necontrolat, indiferent ca transpir sau nu.

Analizele generale de sange au fost in parametri normali, la fel si cele de tiroida, singurele probleme diagnosticate fiind hemoroizi interni la gastroenterologie, in urma unei colonoscopii, dar astea au aparut mult mai recent fata de mirosul in sine. Mentionez si faptul ca nu am gasit nici o mancare care sa imi declanseze mirosul mai mult decat restul, am stat si cateva zile doar cu apa, am facut curatare completa de colon, am tinut diete, am luat nistatina si alte suplimente pentru Candida, am incercat suplimentele pt TMAU (carbune, clorofila si vitamina B2), toate fara nici o imbunatatire. Ultima mea incercare esuata si cea in care aveam cea mai mare speranta au fost antibioticele orale, ce am vazut ca au dat rezultate in multe cazuri aparent fara speranta pe forumuri.

Momentan ma simt la capatul puterilor si contemplez suicidul. Cand ma gandesc cat de multe am pierdut si cat de imbatabil pare mirosul asta dupa ce mi-am epuizat mai toate posibilitatile, imi dau seama ca nu mai pot continua asa mult timp - putinii prieteni pe care ii am sunt online unde pot fi eu insumi, si e devastator sa observ cat de mult ma tine corpul in loc in viata reala. As zice ca in cazul meu, din ce am citit, pare sa fie bromhidroza genetica determinata de unele defecte enzimatice ce nu sunt intelese si nici cercetate indeajuns, intrucat nu reprezinta o prioritate fata de restul bolilor. Am incercat sugestiile de aici --------*, si nici acelea nu au functionat, momentan par sa existe teorii si supozitii, precum si unele cazuri fericite ce-si pot.

Oricum, nu e in genul meu sa-mi plang de mila, dar am ajuns intr-o perioada cam fara speranta in care am simtit nevoia sa ma descarc, fara sa astept neaparat reply-uri. Totusi daca e sa pun si intrebari, cam in ce directie ar fi indicat sa ma indrept in cotinuare cu analizele? Tiroida mai amanuntit, ficat, gastro? Imi pare bine sa postez aici unde pot aborda liber problemele astea cu persoane care inteleg ca e o problema medicala.

(*modificat de admin)
0
19-08-2019, ora 23:20
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Alex89999 ai limba încărcată?Teste pentru candidoză ai făcut? Eu totuși bănuiesc că avem candidoză dezvoltata haotic in organism și emana acele mirosuri oribile ce pot fii simțite de la distanță.Sper din tot sufletul să putem sa răzbatem prin dietă și medicamente, așa cum a reușit străzi. In niciun caz sa nu ai gânduri sinucidale, suntem multi în această situație, iar viața este ca o sinoida, avem perioade bune și perioade oribile, dar nu trebuie să ne lăsăm doborâți, trebuie să luptăm. Pot spune că după ce am fost la psihiatru și am luat medicamente care m-au terminat, am realizat ce înseamnă să fii bolnav cu adevărat, așa că acum nu-mi pasă de părerea altora, mă fac că nu văd și nu aud și lupt pentru a-mi recăpăta sănătatea. In plus străzi este un exemplu că se poate.
0
19-08-2019, ora 23:42
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
ii dau mare dreptate lui dudu, ma oameni buni v-am invatat sa plecati de acasa cu capul sus pentru ca asta nu este ca asa vrem noi, este ceva karmic, o mica pedeapsa, putem sa scapam de ea dar cu putin cap si fara abateri. eu stiu si sunt sigur 100% ca noi ne spalam de cel putin 2 ori mai mult ca un om normal, cunosc oameni care se spala la 2 zile, da la 2 zile :)), eu nu plec fara sa-mi fac un dus inainte, sa plec fresh, si iarna la fel, zilnic.
dupa cum a spus dudu, te sfatuiesc sa faci un test special pentru fungi care este la synevo si costa doar 63 lei. eu bag mana in foc ca avem candida intestinala mai mult de jumatate, doar ca suferim de niste radacini rare care se pare dau si miros.
0
20-08-2019, ora 11:55
strazi1
Nu este medic/terapeut
strazi1
Alex 89999, Nu gândi negativ, știu prin ce treci, am fost pe acolo, nu renunța, eu am fost aproape să renunț, mi a lipsit o secundă sa termin cu viața, când am crezut că nu mai pot duce, ca e Maximum ce pot îndura, Cel de Sus mi a venit în ajutor, Dumnezeu lucrează prin oameni indiferent de credința lor!
Puneți "ochelari de cal" pe unde te duci, însă elimini din energia negativă, ajută!!!! haideți o data cu grupul pe WhatsApp!! Hotărâtiva Care Si cum!!!
0
20-08-2019, ora 20:56
Alex89999
Nu este medic/terapeut
Alex89999
Va multumesc pentru raspunsuri, chiar ma ajuta sa citesc topicul asta.

@Dudu: Test pentru candidoza inca nu am apucat sa fac, din pacate nu pot sa imi fac timp liber foarte frecvent pentru vizite la doctor, iar cand am facut-o nu am aflat nimic (ficat, tiroida, gastro, dermato). Sa nu mai zic de experientele umilitoare si pierderea de vreme ce m-au facut sa incerc mai degraba sugestiile oamenilor din comunitati cu probleme simliare decat sa merg la doctor pentru a mi se da sfaturi triviale de igiena. Am avut limba incarcata o vreme indelungata si a disparut rapid o data ce am inceput sa iau antibiotice si nistatina, insa mirosul a persistat la fel de puternic. O sa fac cu siguranta un test pentu candidoza cat se poate de curand pentru a avea un raspuns mai clar, multumesc de sfat

@strazi si tatabufnila: Va multumesc pentru incurajari si sfaturi, sincer uneori ma bucur ca imi pot simti mirosul destul de bine pentru ca imi pot da seama precis cand un produs nu merge, dar alteori imi vine sa o iau razna pentru ca nici eu nu mai suport sa fiu inconjurat de o asemenea duhoare, sunt asa prins in propriul corp fara sa am nici o scapare. Tot ce-as vrea acum ar fi macar o ameliorare, ceva care sa tina simptomele in frau si sa-mi acorde timpul necesar pentru a afla cauza, fara sa am grija pierderii jobului din cauza asta (deh, s-a mai intamplat).

Asa as vrea sa scapam toti de problema asta si sa ne-auzim cu bine, cred ca am aprecia lucrarile marunte ale vietii mai mult ca oricine :)
0
20-08-2019, ora 21:27
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Din experiența îți spun că medicii habar nu au...un mare profesor dr. mi-a spus că numai bolnavii de sida au candidoză generalizată și mi-a recomandat sa fac test pentru sida, că cică sistemul imunitar al unui om sănătos nu permite dezvoltarea ciupercii. Toate analizele medicale îmi ies bune. Din propria inițiativă am făcut testul pentru candida, niciun medic nu mi-a recomandat aceste teste, desi am limba încărcată.Am luat până acum probiotice jarro dophilus, candida clean, clorofilă lichidă, pastile de Ganoderma extract. De asemenea am luat nistatin, vreo 3luni. Sunt cobai, dar prefer așa decât să mai dau banii degeaba medicilor. Acum am o perioada mai buna in sensul in care mirosul parcă s-a diminuat.
0
21-08-2019, ora 01:08
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
dudu, asta mi-a spus si mie medicul de familie, sau cei ce au cancer... eu m-am bucurat de o perioada mai buna in ultimul an, pana atunci viata mea era un cosmar, cand am tinut pentru prima data dieta 2 sapt atunci am vazut schimbari in mai bine. acum daca mananc prea mult zahar sau beau cafea ori energizante (singurul pacat al meu, nu am fumat si nici nu m-am drogat vreodata) sau alcool care ma omoara cu dureri, miros foarte puternic a fecale, nu ma suport eu ce sa mai spun de cei din jur. la capatul celalalt daca evit zaharurile, cafea, alcool, paine am mirosul dar este la intensitate mica, mai greu sesizabil, dar este suportabil. doar asa am mai putut sa ies din casa.
0
26-08-2019, ora 22:48
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
heyy, ce mai faceti? imbunatatiri?
mi-au ajuns rezultatele analizei de fungi, din fericire nu s-a gasit candida, drept urmare nu mai trebuie sa tin dieta atat de stricta si nici nu-mi pot imagina cu cine ma lupt(boala).
DAR am realizat ca nu mai miros, poate doar uneori dar in intensitate mica, am revenit la facultate pentru a mi da restantele aferente deoarece nu ma puteam duce la toate orele si drept urmare nu am stiu la toate examenele. aici nu mi s-a parut ca nimeni sa fie deranjat de prezenta mea, sau sa tuseasca cineva in preajma mea, nici in mijloacele de transport. Ultima saptamana a fost super wow, am iesit cu colegii, cu ultimii 2 prieteni care mi-au fost alaturi mereu, colege de facultate au venit langa mine si chiar ma rugau sa le insotesc, deci nu prea am de ce ma plange. sper sa se fi terminat cosmarul si sa fiu pe drumul cel bun.
ultima saptamana cat am stat la camin si am mai invatat, am simtit un miros acru de la picioare, imi transpirau pur si simplu stand, asta doar la camin, dar dupa ce le spalam erau ok.
in ultima perioada am realizat ca ajuta foarte mult sa nu fii stresat, sa te simti foarte bine in pielea ta, am mai facut miscare, ba chiar vreau sa ma duc la o sala sa fac efort fizic zilnic si sa mananc cat mai sanatos. CAFEA n-am mai baut, nici sucuri si nimic, doar apa.
tragand concluzia din ce mi s-a intamplat mie, rezultatul atator analize, acum cred ca corpul este probabil plin de toxine, ceva nu mai face fata si trebuie ajutat, sper sa nu fie doar de moment si sa ma bucur degeaba, Doamne cat de frumos este sa te duci oriunde fara griji, fara sa stai atent la parerile celor din jur.
pe scurt: mancare sanatoasa si sport+ un somn bun si chestii care va relaxeaza pe voi. stiu ca am scris si pe langa dar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva desprea asta, fara hate :)))
0
27-08-2019, ora 17:27
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
ceva ce sper sa va ajute sa intelegeti anumite chestii
-------*
copiati si scoateti voi spatiul din acele locuri

(*modificat de admin)
0
27-08-2019, ora 18:40
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Tatabufnita mă bucur că ești mai bine și mulțumesc pentru articol.Eu am zile când sunt mai bine, dar și zile oribile.Nu știu ce să mai fac, eu mănânc pâine și probabil nu ar trebui.Dar de 11 ani de când am această boală, sau ce o fii, am ajuns să mă accept așa cum sunt, cu bune și rele. Dacă Dumnezeu îngăduie acest lucru... înseamnă că poate merit să trec prin așa ceva, desi nu sunt un om rău și încerc să nu fac rău nimănui.Sanatate multă tuturor!
0
27-08-2019, ora 20:20
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
te inteleg, doar stim cat de negreapta este viata, vedem la tot pasul exemple.
incearca sa gasesti cauza, sa nu ai mucegai prin casa, dupa mobila sau pe la bucatarie, ori la job, chestiile emanate de ei sunt foarte nocive, noi cei care deja avem sensibilitatea observam cel mai repede.
eu nu am mancat paine de luni bune, poate un an, bine, am calcat pe tusa uneori dar nu am mancat de 2 ori pe sapt.
la fel cum ai spus si tu, si pe mine m-a invatat multe chestii asta, sa ma accept asa cum sunt, mai ales daca anumite alegeri nu sunt ale mele, am vazut care imi sunt adevaratii prieteni care sunt niste oameni exceptionali si ii consider frati acum. am vazut din plin cum reactioneaza lumea, lum critica foarte repede si efectul de turma, dar putin imi pasa, e viata mea si fac ce consider, fara sa fiu influentat. m-am convins si de doctori. nu in ultimul rand si de cum unii incearca sa ne rareasca prin alimentatie, sunt pline de chimicale si de prostii.
incercati sa faceti sport, besti 2l apa, relaxare, mese cat mai sanatoase si important sa mancati zilnic fructe si legume (am uitat sa va spun ca eu in ultimele 4-5 luni am mancat zilnic cate o salata de legume, doar sare am pus si am mixat diferite alimente, ulei de masline si ulei de cocos care imi place mult)
0
30-08-2019, ora 00:19
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Doamne doamne ca nu mai suport, numai pot traii, imi vine sa iau masina sa dau undeva sa ma fac praf, plang incontinu nu mai pot, vai viata mea, sa ne scape cineva ca nu mai pot daca nu o sa scap imi iau rams bun de la lume.. numai bine fratilor
0
30-08-2019, ora 10:28
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Doamne ferește!Ce ai?Noi avem niste probleme ce se pot rezolva, in timp este adevărat, dar eu zic să-i mulțumești lui Dumnezeu că poți respira, că ai vedere, mâini, picioare. Trebuie să fii puternic! Hai curaj, că se poate...viața este frumoasa!
1
30-08-2019, ora 22:05
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
ce ai omule? Ai primit o viata si esti dator sa ti-o traiesti, ai primit-o fara sa vrei si consider ca nu noi suntem cei care decidem daca o terminam sau nu, chiar daca o putem face. sunt oameni care sufera de cancer si raman marcati, oameni care raman fara membre sau paralizati, oameni care isi pierd tot rostul vietii cum ar fi familia, bani, casa, masina, parinti, altii care se nasc cu malformatii si multi altii care isi vad de viata chiar daca nu e roz. Gandeste-te ca sunt oameni cu tmau care sigur nu scapa de asta, si isi vad de cursul vietii.
uite, aseara am fost la o petrecere si am baut, moderat pot spune, am fost curios sa vad daca mirosul se intoarce, si s-a intors, azi m-am simtit eu mizerabil, l-am simtit si pe el.
corpul uman este capabil sa se regenereze, sa se vindece singur doar daca il ajutam si noi sievident ii acordam si timp.
eu cel putin ca sa ajung la rezultate, v-am spus ca m-a durut fix in fund de parerile celorlalti, nu zic ca mi-a fost usor, din contra, am fost si in postura voastra, si eu am plans cand ajungeam acasa, dar am invatat sa ma descurc mai mult singur si sa ma inconjor de oameni care sunt suficienti de maturi sa inteleaga ca nu este o problema de igiena ci este ceva strict medical, ce presupune timp si multe alte chestii. chiar daca stiu ca miroseam, incercam sa nu stau in casa asa mult, ieseam cu cine stiam ca ma accepta si ma simteam ok in preajma lor, nu suntem creati sa stam izolati. lasati stresul si faceti lucruri care va fac fericiti, iesiti in natura, puneti-va gandurile in ordine.
cel mai important, sport zilnic, pana deveniti fleasca, si inca o data :))
strazi, imi poti spune ce ai mancat in ultimele 2-3 zile, pm man daca nu vrei aici. chiar vreau sa ajut!
Adaugă un comentariu / răspuns
1072 comentarii 1 2 ..... 232425 ..... 35 36 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  • Persistența pierderii mirosului după infecția cu COVID-19 confirmată prin teste obiective: Rezultatele celui mai amplu studiu realizat până în prezent
  • Restabilirea funcției olfactive în rinosinuzita cronică cu polipi nazali prin terapii biologice [meta-analiză]
  •