miros corporal urit

1072 comentarii 1 2 ..... 242526 ..... 35 36 Înainte ›
0
31-08-2019, ora 00:04
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
strazi, ai facut testul pt sibo? unde anume l-ai facut?
0
01-09-2019, ora 08:50
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
O sa il fac eu la Cj am programare in sectembrie o sa revin cu rezultatul de la Sibo
0
01-09-2019, ora 22:57
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
doar la Cluj se poate face?
se numeste hbt?
0
02-09-2019, ora 12:05
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Nu stiu exact cum se numeste, din ce mi-a explicat trebuie sa beau o solutie si dupaceea sa suflu intru aparat. Eu am observat o treaba, mirosul ii mai puternic dupa ce mananc, stau cu aceais prieteni si pana sa ma duc sa mananc nu au treaba cu mirosul dupa ce vin de la masa atunci se vede ca sunt deranjati sau stam toti si nu au treaba si daca incep sa mananc incep si ei sa reactioneze.. O sa ma ajute mult testul asta ca voi afla daca mirosul asta ii de sulf ( adica creat de bacterii)
1
02-09-2019, ora 12:06
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Nu stiu daca se mai face si in alta parte poate la bucuresti eventual
0
02-09-2019, ora 12:08
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Vai ati incercat careva sa luati suplimente de omega 3 ? Sa stiu sa nu mai iau degeaba
0
02-09-2019, ora 17:20
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Am citit comentarile voastre. Iepurila ce mai faci tu ai aceias problema ca si mine.
0
02-09-2019, ora 17:24
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Iepurila ai mai rezolvat ceva?
0
02-09-2019, ora 21:48
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Vă salut pe toți. Iepurilă sunt... Nu am mai scris/intrat pe aici de aproape 2 ani... Problema NU am rezolvat-o nici acum... Cam tot pe la 14-15 ani a apărut și la mine. Cel puțin atunci au apărut primele semne de la colegul de bancă.. Eram la școală pe atunci... A fost destul de greu. Dar, azi, vă zic sincer că sunt o persoană mult mai puternică.. Nu mai reacționez atunci când oamenii strambã din nas. Pur și simplu nu îmi mai pasă. Eu tot ce am putut am făcut. Însă, nu am reușit să rezolv nimic. În ultimii 3 ani am investit vreo 80 de milioane in suplimente.. Etc. Degeaba. Ar fi indicat să faceți un grup pe wapp. Ar fi mult mai ușor să diacutăm.
VIPERA2, am citit tot ce ai scris. Parcă m-ai descris pe mine. Exact ca mine esti. Aceeasi problema.
0
02-09-2019, ora 22:06
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Buna tuturor, cum adică de la colegul de banca? Adică boala asta se ia? Întreb pentru că am familie și mi-e teama sa nu îi îmbolnăvesc și pe ei...nu as suporta și asta.
1
02-09-2019, ora 22:25
moldoveanu'
Nu este medic/terapeut
moldoveanu'
dudu, nu se ia mai nimic, e ceva den o raceala. iepurila se refera ca, colegul de banca a dat primele semne ca este deranjat de mirosul lui iepurila. si colegul meu de banca a fost deranjat, si nu doar el, toti.
+1 pentru iepurila, si eu sunt la fel, ma doare fix in fund de parerea altora, stiu ca ma spal de 3 ori mai mult decat un om normal. bine eu sunt aproape de final, inca il mai am si eu, daca mananc dulciuri sau beau suc deja sare norma de miros, dar am inceput sa mananc mai mult carne si legume, aproape deloc paine, fac si sport, si cred ca sunt pe drumul cel bun, in sfarsit. am 2 prieteni cu care ies cand avem timp si asa am ocazia sa dau de oameni noi prin restaurante, cafenele, deci pot testa daca mai am ceva sau nu, si 90% nu. ba chiar vorbesc si cu o fata, o colega de fac care stie de problema, acum ca am scapat de necaz am inceput sa iesim, nu mi se pare sa fie afectata.
ma refet a mia oara, voi sunteti centrul, faceti ce vreti voi, orice ati face lumea nu va va face statuie. este adevarat ca suferiti de o problema dar in mare parte nu este vina voastra, de asta nu reusiti sa scapati pentru ca voi puneti totul la suflet, si stati stresati. PRIMUL PAS spre succes este sa va acceptati pe voi si sa fiti multumiti asa cum sunteti, altii nu pot merge, vorbi etc, noi putem scapa de asta.
eu o sa fiu ala cicalitor care o sa traga de voi pana veti reusi, suntem frati de aceeasi suferinta. v-am pupat!
0
02-09-2019, ora 22:55
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Nu se ia. Nu ai înțeles tu, dudu mic, ce voiam să zic. Tatabufnita a înțeles. Dacă dorește cineva de aici să vorbească pe wapp despre asta, să trimită un mesaj privat și o să las numărul. Ideal ar fi să facem un grup pe wapp cu toți. Ar fi mai ușor. Vă hotărâți voi.
0
02-09-2019, ora 22:57
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Mulțumesc tatabufnita, mă ajută comentariile tale.
0
02-09-2019, ora 22:59
dudu mic
Nu este medic/terapeut
dudu mic
Iertati-ma, nu am înțeles bine.Mi-e așa de teama sa nu treacă și ei prin ce trec eu încât am făcut o obsesie.
0
02-09-2019, ora 23:02
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Nu vor trece. Ei au organismul lor. Doar TMAU se poate mosteni. Daca ai candida, nu are legatura cu ei..
0
02-09-2019, ora 23:20
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Iepurila ma bucur enorm ca esti aici. De la ce cred eu ca ni se trage ii ca eu de cand am descoperit chestia cu masturabarea ma masturbam foarte mult. Cred ca asta nea afectat pe noi ( adica de doua trei ori pe zi ) si dupa cam doua luni dupa ce am inceput treaba asta a inceput si nebunia din viata mea. Sunt 11 ani de atunci si ani la rand nu stiam ca mancarea ma afecteaza si mancam de toate de craciun si de paste eram cel mai imputit ca mancam doar mancaruri grele si consumam alcool. Ce am aflat pana acum este ca stresul agraveaza mirosul, statul nemancat mult timp la fel agraveaza. Am testat pe oameni mirosul mai puternic apare dupa ce mananc ( problema apare cand stomacul digera alimentele ) tin sa precizez ca ma mai durea din cand in cand in partea dreapata. Ce nu imi pot imagina pe unde iese mirosul ca gura nu imi miroase pielea nu imi miroase dar oameni sunt deranjati de miros. O sa imi fac o programare la un Profesor universitar de gastrologie si hepatologie. Dar deocamdata stau la o draguta domisoara de gastro care ma inteles si mia promis ca nu se lasa pana nu descoperim cauza. O sa vorbesc cu ea sa ma internez si sa nu ies din spital ( privat ) pana nu descopar ce am.
0
02-09-2019, ora 23:28
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Iepurila cati ani ai ? Mi-as dori sa ne intlnim. Sper sa nu mai dureze mult chinul. Sunt convins ca avem amandioi aceias boala.. eu as fi curios daca noi ne-am simti mirosul asta groaznic. O sa ii spun doamnei doctor de TMAU sa vad ce zice. Poate avem TMAU, din ce am observat dupa contact sexul sau masurbare mirosul ii mai puternic.
0
02-09-2019, ora 23:34
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
M-am gândit și eu la treaba cu masturbarea. Cam de la 14-15 ani intră hormonii in acțiune.. Un timp m-am gândit că ar fi pe cauza hormonală. Acum nu știu ce sa mai cred. Am avut și o perioadă de 2 ani în care nu am mâncat nimic de origine animală (lapte, brânză, carne, ouă), mirosul nu dispăruse complet., dar aveam cât de cât o viață normală.. Acum mănânc de toate, dar miros ca dracu'. Mirosul nu îl simt deloc. Da, și eu înainte de a avea problema, mâncam toate căcaturile și nu miroseam. Ceva s-a schimbat la noi odată cu dezvoltarea. Că altcumva nu îmi explic. Până la 15 ani nu mi-a trecut prin cap de miros sau că voi avea vreodată problema asta.
Mâine fac grătar... Atunci să vezi reacții.. :))
0
02-09-2019, ora 23:43
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Ai de mine :))) si eu cand sunt liber de la servici ma indop cu de toate :)))) carne lapate dulciuri suc :))) cat sunt la servici nu pot atunci strang cureaua :)))) ce ma ajutat mult pe mine au fost semintele de dovleac. Omega3 ai luat ? Am vazut pe forum ca patinti lor nu simt mirosul. Ai mei il simt
0
02-09-2019, ora 23:43
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
24 de ani am. Mirosul iese din nas(expirație) îți zic eu.
0
02-09-2019, ora 23:45
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Vai Doamne acum ma gandeam sa intru aici si sa va zic ca am gasit rezolvarea. Daca as gasi rezolvarea o sptamana as fi tot beat :))) as urala de fericire cat mar tine plamani
0
02-09-2019, ora 23:45
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Nu am luat omega 3. Părinții mei simt mirosul, dar nu tot timpul. De 10 ani s-au obișnuit cu el. Omega 3 e ulei de pește.. Cred că ar agrava situația. Uleiul ăla pute de îți mută nasul :))
0
02-09-2019, ora 23:46
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Cum ti-ai dat seama ca din nas ? Ai luat omega 3
0
02-09-2019, ora 23:47
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Eu 25
0
02-09-2019, ora 23:47
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Eu dacă găsesc rezolvarea, vând porcii lu tataie și mă însor :))
0
02-09-2019, ora 23:49
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Cum facem sa vb la telefon ? Poti vb?
0
02-09-2019, ora 23:49
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Sau sa ne auzim cumva
0
02-09-2019, ora 23:51
Vipera2
Nu este medic/terapeut
Vipera2
Iti dau un cont de fb ? Poti vb pe fb ?
0
02-09-2019, ora 23:51
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Păi din nas vine. Îți zic eu. Din moment ce mirosim fară să deschidem gura... Să-ti dau un exemplu: de unde poate să vină mirosul dacă la 5 minute după duș se simte... Pielea e curată, gura închisă.. Deci rămâne expirația (nasul). Dacă ai stat vreodata langa cineva care a mancat usturoi, vei vedea ca mirose si cu gura inchisa, dar nu ii vine mirosul prin piele ci prin nas..
0
02-09-2019, ora 23:53
M44M
Nu este medic/terapeut
M44M
Pe wapp daca doresti. Lasa-mi numarul printr-un mesaj privat.
Adaugă un comentariu / răspuns
1072 comentarii 1 2 ..... 242526 ..... 35 36 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Distorsiunile olfactive apărute la pacienții cu COVID-19: care sunt diferențele dintre parosmie și fantosmie?
  • Pierderea gustului și a mirosului - cauze posibile
  • Persistența pierderii mirosului după infecția cu COVID-19 confirmată prin teste obiective: Rezultatele celui mai amplu studiu realizat până în prezent
  • Restabilirea funcției olfactive în rinosinuzita cronică cu polipi nazali prin terapii biologice [meta-analiză]
  •