motiv: anexita sau sarcina

Am avut acum o luna jumatate un contact sexual neprotejaat.am luat pastila de a doua zi. la vreo 4 saptamani dupa contact am facut vreo 3 teste de sarcina cu distanta intre ele de 4 zile, toate iesind negativ.Problema mea e ca mi-a intarziat o luna de zile.Precizez ca am o anexita si un chist. Sa fie oare de la anexita intarzierea menstruatiei? Sarcina presupun ca ar fi exclusa din moment ce toate testele au iesit negativ...
1 comentarii

Cel mai probabil este vorba de o dereglare de la pilula de a doua zi, care provoaca frecvent astfel de dereglari. Din fericire, situatia de multe ori se normalizeaza fara a fi nevoie de un tratament de inducere a ciclului.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 4Logest, scurgere maronie, dureri pelvine...
- 2caz aparte...suntem insarcinati?
- 7pot fi insarcinata?
- 5Se poate ramane insarcinata prin simpla atingere?
- 8Iau anticonceptionale si am facut un tratament pt bronsita 8 zile
- 3E insarcinata?
- 6Intarzierea ciclului menstrual, stres si medicamente
- 7sensibilitatea sanilor... oare este vb de o sarcina ascunsa?
- 3testul de sarcina are a 2-a linie foarte putin vizibila ce sa inteleg sunt sau nu insarcina?
- 98Sa ma ingrijorez?
- 5anexite, cistite
- 13Sunt oare insarcinata?
- 3pot ramane insarcinata? pilula uitata; secretie san
- 3Sarcina?
- 9pot ramane insarcinata?
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 5sarcina sau dereglare
- 0Exista riscul sa fiu insarcinata ?
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? anexita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: