in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?

03-09-2009
didi@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
didi@yahoo.com
buna.am si eu o intrebare.am o relatiie cu un baiat de 4 ani si ceva.tot de atunci am facut prima data cu el.nu am ramas nicio insarcinata.ultima mestruatie am avuto pe 23 iulie.trebuia sa vina in perioada 17 august incolo.in ultima perioada facem cu prezervativ.sar putea sa fiu gravida?nu am m-ai facut cu el de 2 saptamani si ceva.am facut un test de sarcina pe data de 31 august seara.a iesit ca nu sunt insarcinata.oare sunt sau nu?
5 comentarii
0
03-09-2009, ora 17:29
yoo
Nu este medic/terapeut
yoo
totusi te sfatuiesc sa mergi sa iti faci un control.
0
03-09-2009, ora 17:48
didi@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
didi@yahoo.com
nu am nicio reactie.inafara ca mi-au aparut niste cosurii si m-ai simnt ca imi curge secretie.nu am simtit ca imi curgea secretia chiar daca imi curgea
0
03-09-2009, ora 17:53
didi@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
didi@yahoo.com
si asa sa ma duc sa ma consulte un medic?marti este prea tarziu?
0
03-09-2009, ora 19:10
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
Niciodata nu este prea tarziu!!Daca amani vizita la doctor, s-ar putea sa fie prea tarziu mai apoi...
Numai bine!
0
15-09-2009, ora 09:52
didi@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
didi@yahoo.com
buna.cine imi poate raspunde cat mai repede va rog.aseara pe 14.09.2009 am facut cu prietenul meu neprotejat.de obicei nu lasa in mine dar aseara a lasat.mi sa descoperit ca am chist ovarian stang de vreo saptamana.nu imi venise menstruatia vreo 1 si ceva.mia dat sa iau Duphaston 10 tablete cate 2 pe zi.A spus cand o sa imi vina menstruatia sa iau Microgynon.Azi dimineata am luat Postinor - 2 sa imi stopeze sarcina.cand am ajuns acasa am vazut ca mia venit menstruatia.Ce sa fac? Sa iau Postinor - 2?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Am rămas însarcinată, deși m-am protejat - unde am greșit (greșeli frecvente ale contracepției)
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  • Încrederea și comunicarea: chei ale utilizării prezervativelor în rândul adolescenților
  •