in ultima perioada facem cu prezervativ... s-ar putea sa fiu gravida?

buna.am si eu o intrebare.am o relatiie cu un baiat de 4 ani si ceva.tot de atunci am facut prima data cu el.nu am ramas nicio insarcinata.ultima mestruatie am avuto pe 23 iulie.trebuia sa vina in perioada 17 august incolo.in ultima perioada facem cu prezervativ.sar putea sa fiu gravida?nu am m-ai facut cu el de 2 saptamani si ceva.am facut un test de sarcina pe data de 31 august seara.a iesit ca nu sunt insarcinata.oare sunt sau nu?
5 comentarii

totusi te sfatuiesc sa mergi sa iti faci un control.

nu am nicio reactie.inafara ca mi-au aparut niste cosurii si m-ai simnt ca imi curge secretie.nu am simtit ca imi curgea secretia chiar daca imi curgea

si asa sa ma duc sa ma consulte un medic?marti este prea tarziu?

Niciodata nu este prea tarziu!!Daca amani vizita la doctor, s-ar putea sa fie prea tarziu mai apoi...
Numai bine!
Numai bine!

buna.cine imi poate raspunde cat mai repede va rog.aseara pe 14.09.2009 am facut cu prietenul meu neprotejat.de obicei nu lasa in mine dar aseara a lasat.mi sa descoperit ca am chist ovarian stang de vreo saptamana.nu imi venise menstruatia vreo 1 si ceva.mia dat sa iau Duphaston 10 tablete cate 2 pe zi.A spus cand o sa imi vina menstruatia sa iau Microgynon.Azi dimineata am luat Postinor - 2 sa imi stopeze sarcina.cand am ajuns acasa am vazut ca mia venit menstruatia.Ce sa fac? Sa iau Postinor - 2?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida sau nu?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 3insarcinata? :((:((
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 14este sau nu gravida! raspundeti cat de repede!
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 8sex neprotejat si diverse stari
- 4Eram in perioada fertila dar nu a ejaculat in mine
- 2sarcina dupa chimioterapie? e posibil?
- 3Pastila de a doua zi si sangerarile de dupa
- 2posibilitate sarcina?
- 10Risc de sarcina?
- 0sarcina in a doua zi dupa menstruatie ?
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Poate fi sarcina?
- 1Sunt însărcinată???
- 1Ajutor !!! ma dor ovarele, mi s-au mărit sânii
- 0Oare am ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: Prezervativul sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: