Multa vreme a trecut…..
Sincer sa fiu, ma simt vinovat ca gin sa scriu aici dupa atata timp in care nu am mai intrat. Daca intrati pe profilul meu puteti vede ca la 19 ani am scris cateva chestii pe aici, aveam tulburare depresiv anxioasa pe atunci, care a intrat in remisie pana fix acum, am implinit 27 si m-a lovit un atatc de panica si tot ce am trait la 19 ani s a intors, parca mai cu putere. Ma omoara anxietatea, starea de teama constanta. Ieri bine inteles am mers la medic pentru ca stiu mersul. Serodeps/cipralex 10 mg/1/2 zi, sptiomin5mg/2zi, propanorol 1 si alprazolam 3 1/2 zi. Pofta de mancare e0. Dimineata cand ma trezesc e o teroare, parca parca ma lasa putin anxietatea de la anxiolitice dar tot e o teama/frica resimtiita in corp. de data asta sunt blocar cam permanent in aceasta state de teama, ma cam “paralizeaza”. Credeti ca schema de tratament e una adecvata? Data trecuta mi-a facut foarte bine ca am intrat aici si voi cumva erati grupul meu de suport pentru ca toata ziua citeam aic. Salutari tururor, in special Doamnei Clara, veteran aici pe forum
9 comentarii
Buna, Valentin.
Ma bucur ca ai fost atat timp in remisie.
Esti un caz fericit.
De cat timp iei tratamentul?
Probabil cand vei ajunge la o pastila de Serodeps pe zi vei fi ok.
Esti la inceputul tratamentului?
Ma bucur ca ai fost atat timp in remisie.
Esti un caz fericit.
De cat timp iei tratamentul?
Probabil cand vei ajunge la o pastila de Serodeps pe zi vei fi ok.
Esti la inceputul tratamentului?
:)) sincer va spun ca mi-au dat lacrimile cand am vazut ca, chiar Dvs mi-ati raspuns. Am 1 saptamana de cand am avut cateva atacuri de panica si anxietate. Tratamentul il iau de ieri! (18 nov) Anxietatea a disparut in proportie de 50% (de la benzo presupun). Mai am stari de agitatie/somnolenta/ teama dar mai am de tras. Dvs cum mai sunteti? Totul bine? Nu ma gandeam ca inca mai activati pe forum.
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Eu sunt bine.
Stii ca medicamentele pentru anxietate incep sa functioneze complet dupa 2-4 saptamani, nu de pe o zi pe alta.
Eu zic sa mai ai si tu putintica rabdare si vei fi bine.
Nu ti-a dat doamna dr. 7 zile jumatate de Serodeps si apoi treci la una intreaga?
Eu sunt bine.
Stii ca medicamentele pentru anxietate incep sa functioneze complet dupa 2-4 saptamani, nu de pe o zi pe alta.
Eu zic sa mai ai si tu putintica rabdare si vei fi bine.
Nu ti-a dat doamna dr. 7 zile jumatate de Serodeps si apoi treci la una intreaga?
Ba da! Am 7 zile serodeps jumatate apoi sa trec la una intreaga.
Si mi a spus ca o sa imi scoata benzo dupa 7 zile sau asa am inteles. Pe langa astea mai am si tonitil n si neuromultivit. Dvs cum v-a fost in tot acest timp? Da, stiu ca dureaza ceva pana sa isi faca efectul cum trebuie, am rabdare alt ceva nu am ce face.
Si mi a spus ca o sa imi scoata benzo dupa 7 zile sau asa am inteles. Pe langa astea mai am si tonitil n si neuromultivit. Dvs cum v-a fost in tot acest timp? Da, stiu ca dureaza ceva pana sa isi faca efectul cum trebuie, am rabdare alt ceva nu am ce face.
Mie mi-a trecut anxietatea dupa un an si 8 luni de tratament.
De vreo 15 ani nu mai iau tratament pentru anxietate.
Dar la mine a fost ceva usor. Nu am avut multe simptome.
De vreo 15 ani nu mai iau tratament pentru anxietate.
Dar la mine a fost ceva usor. Nu am avut multe simptome.
Inafara starii de frica/teama care ma deranjeaza f mult, imi mai fuge gandul ici colo… am observat ca atunci cand iau serodepsul am senzatii de caldura apoi frig, e efect advers normal? Ar trebuii sa spun asta medicului sau sa continui sa il iau, e deranjant dar daca asta e nevoie sa ma vindec atunci e ok. Ma bucur foarte mult ca sunteti bine. Sanatate.
Efectele secundare sunt normale in prima luna de tratament. Apoi se retrag.
Nu intrerupeti tratamentul.
Acestea se mai atenueaza datorita Alprazolamului.
Mai rezistati un pic.
Nu intrerupeti tratamentul.
Acestea se mai atenueaza datorita Alprazolamului.
Mai rezistati un pic.
Nu am sa il intrerup. Multumesc mult, o seara frumoasa, mai revin cu noutati.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anxietatea...boala sufletului sau a creierului
- 4anxietatea se manifesta prin panica de a sta singura de a merge la un servici
- 2insomnie, stare anxioasa, agitata, transpiratie nocturna
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 69ma lupt in fiecare zi cu mine insumi
- 28spondiloza sau anxietate?
- 12Anxietate?
- 0stare anxioasa si insomnie la batran de 90 de ani
- 9ma simt rau am senzatia e sufocare si de incordare
- 6Cum scap de depresie?
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 19Anxietate sau altceva?
- 50Vreau sa scap de anxietate, sa redevin EU !
- 2Anxietate sau? AJUTOR!
- 6Anxietate si atacuri de panica sau altceva ?
- 11Nu mai suport
- 6Am numai ganduri negative
- 9Anxietate și atacuri de panică
- 23Atac de panica
- 6Anxietate sau altceva?
Mai multe informații despre: Anxietatea reducerea anxietatii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: