Multa vreme a trecut…..

19-11-2024
Valentin ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Valentin ghiurluc
Sincer sa fiu, ma simt vinovat ca gin sa scriu aici dupa atata timp in care nu am mai intrat. Daca intrati pe profilul meu puteti vede ca la 19 ani am scris cateva chestii pe aici, aveam tulburare depresiv anxioasa pe atunci, care a intrat in remisie pana fix acum, am implinit 27 si m-a lovit un atatc de panica si tot ce am trait la 19 ani s a intors, parca mai cu putere. Ma omoara anxietatea, starea de teama constanta. Ieri bine inteles am mers la medic pentru ca stiu mersul. Serodeps/cipralex 10 mg/1/2 zi, sptiomin5mg/2zi, propanorol 1 si alprazolam 3 1/2 zi. Pofta de mancare e0. Dimineata cand ma trezesc e o teroare, parca parca ma lasa putin anxietatea de la anxiolitice dar tot e o teama/frica resimtiita in corp. de data asta sunt blocar cam permanent in aceasta state de teama, ma cam “paralizeaza”. Credeti ca schema de tratament e una adecvata? Data trecuta mi-a facut foarte bine ca am intrat aici si voi cumva erati grupul meu de suport pentru ca toata ziua citeam aic. Salutari tururor, in special Doamnei Clara, veteran aici pe forum
9 comentarii
0
19-11-2024, ora 13:07
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Buna, Valentin.
Ma bucur ca ai fost atat timp in remisie.
Esti un caz fericit.
De cat timp iei tratamentul?
Probabil cand vei ajunge la o pastila de Serodeps pe zi vei fi ok.
Esti la inceputul tratamentului?
0
19-11-2024, ora 13:16
Valentin ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Valentin ghiurluc
:)) sincer va spun ca mi-au dat lacrimile cand am vazut ca, chiar Dvs mi-ati raspuns. Am 1 saptamana de cand am avut cateva atacuri de panica si anxietate. Tratamentul il iau de ieri! (18 nov) Anxietatea a disparut in proportie de 50% (de la benzo presupun). Mai am stari de agitatie/somnolenta/ teama dar mai am de tras. Dvs cum mai sunteti? Totul bine? Nu ma gandeam ca inca mai activati pe forum.
0
19-11-2024, ora 14:04
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Multumesc pentru cuvintele frumoase!
Eu sunt bine.
Stii ca medicamentele pentru anxietate incep sa functioneze complet dupa 2-4 saptamani, nu de pe o zi pe alta.
Eu zic sa mai ai si tu putintica rabdare si vei fi bine.
Nu ti-a dat doamna dr. 7 zile jumatate de Serodeps si apoi treci la una intreaga?
0
19-11-2024, ora 14:17
Valentin ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Valentin ghiurluc
Ba da! Am 7 zile serodeps jumatate apoi sa trec la una intreaga.
Si mi a spus ca o sa imi scoata benzo dupa 7 zile sau asa am inteles. Pe langa astea mai am si tonitil n si neuromultivit. Dvs cum v-a fost in tot acest timp? Da, stiu ca dureaza ceva pana sa isi faca efectul cum trebuie, am rabdare alt ceva nu am ce face.
0
19-11-2024, ora 15:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mie mi-a trecut anxietatea dupa un an si 8 luni de tratament.
De vreo 15 ani nu mai iau tratament pentru anxietate.
Dar la mine a fost ceva usor. Nu am avut multe simptome.
0
19-11-2024, ora 17:52
Valentin ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Valentin ghiurluc
Inafara starii de frica/teama care ma deranjeaza f mult, imi mai fuge gandul ici colo… am observat ca atunci cand iau serodepsul am senzatii de caldura apoi frig, e efect advers normal? Ar trebuii sa spun asta medicului sau sa continui sa il iau, e deranjant dar daca asta e nevoie sa ma vindec atunci e ok. Ma bucur foarte mult ca sunteti bine. Sanatate.
0
19-11-2024, ora 17:56
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Efectele secundare sunt normale in prima luna de tratament. Apoi se retrag.
Nu intrerupeti tratamentul.
Acestea se mai atenueaza datorita Alprazolamului.
Mai rezistati un pic.
0
19-11-2024, ora 18:32
Valentin ghiurluc
Nu este medic/terapeut
Valentin ghiurluc
Nu am sa il intrerup. Multumesc mult, o seara frumoasa, mai revin cu noutati.
0
19-11-2024, ora 22:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Multa sanatate si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul