muscatul limbii in somn

Am varsta de 41 ani si de aprox. 1 an, noaptea in somn imi musc limba. Nu am alte simptome sau manifestari. Am ceva probleme cu tensiunea si colesterolul, urmez tratament cu Pritor si Lipantil. Multumesc
1 comentarii

ANTALCOL
Salut, cine ma poate ajuta cu antalcol, fara reteta, poate stiti de unde pot sa cumpar, am luat o perioada si imi este teama sa nu intru iar in aceasta patima a alcoolului, medicul de familie nu imi da reteta si nici la farmacii nu pot sa-l cumpar, va rog ajutati-ma, mi-a dat initial cineva care s-a vindecat de aceasta problema si m-a facut sa ma las de alcool, dar simt ca trebiue sa iau preventiv din nou.
Salut, cine ma poate ajuta cu antalcol, fara reteta, poate stiti de unde pot sa cumpar, am luat o perioada si imi este teama sa nu intru iar in aceasta patima a alcoolului, medicul de familie nu imi da reteta si nici la farmacii nu pot sa-l cumpar, va rog ajutati-ma, mi-a dat initial cineva care s-a vindecat de aceasta problema si m-a facut sa ma las de alcool, dar simt ca trebiue sa iau preventiv din nou.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3limba amortita
- 15limba
- 13ciuperci pe limba ?
- 8Amigdala, limba si maseaua de minte
- 3boli ale limbii
- 6Senzatie de amorteala gat si limba
- 6de vreo 3 ani ma trezesc dimineata cu limba alba
- 2Limba cu problemele ei
- 3Senzatie de inghit limba.
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 0durere limba va rog ajutati-ma
- 3Limba rosie
- 1Umflatura limba
- 8gat uscat, limba iritata, ganglion submandibular dureros, disconfort partea stanga
- 4Limba ciudata si iritata
- 3Bube la baza limbii
- 2O umflătura ciudata sub limba
- 4Problema cavitatea orală... limba crăpată cu sângerări..
- 5Vârful limbii in forma de scoica
- 4Hemipareza hemilimba dreapta
Mai multe informații despre: Limba
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: