muscatul limbii in somn
Am varsta de 41 ani si de aprox. 1 an, noaptea in somn imi musc limba. Nu am alte simptome sau manifestari. Am ceva probleme cu tensiunea si colesterolul, urmez tratament cu Pritor si Lipantil. Multumesc
1 comentarii
ANTALCOL
Salut, cine ma poate ajuta cu antalcol, fara reteta, poate stiti de unde pot sa cumpar, am luat o perioada si imi este teama sa nu intru iar in aceasta patima a alcoolului, medicul de familie nu imi da reteta si nici la farmacii nu pot sa-l cumpar, va rog ajutati-ma, mi-a dat initial cineva care s-a vindecat de aceasta problema si m-a facut sa ma las de alcool, dar simt ca trebiue sa iau preventiv din nou.
Salut, cine ma poate ajuta cu antalcol, fara reteta, poate stiti de unde pot sa cumpar, am luat o perioada si imi este teama sa nu intru iar in aceasta patima a alcoolului, medicul de familie nu imi da reteta si nici la farmacii nu pot sa-l cumpar, va rog ajutati-ma, mi-a dat initial cineva care s-a vindecat de aceasta problema si m-a facut sa ma las de alcool, dar simt ca trebiue sa iau preventiv din nou.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Amorțeală intermitentă la mâna stângă (inelar și deget mic)
- 1Imi amortesc mainile noaptea
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 1O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare