Nas infundat

15-10-2014
alina101
Nu este medic/terapeut
alina101
Buna ziua..Am o problema cu nasul, mai mereu uscat si infundat, fara mucozitati, sufar de rinita alergica la mucegai, am tot luat tratament dar in ultimul timp sunt mai tot timpul infundata.In urma cu 4 ani dupa o raceala urata nu imi mai curge nasul cand racesc secretile merg prin spatele nasului direct in gat..acum cateva zile am pus pt prima oara Protargol si in 2 zile mi-au pornit mucozitatile, multe si mi s-a desfundat nasul, m-am bucurat pt ca de 4 ani nu mi-a mai curs nasul cand raceamm.Dupa 5 zile de protargol nasul a inceput sa se infunde din nou, de la jumatatea nasului simt ca nu mai intra aer, uneori decat firicele de aer..si mi-e greu la efort pt ca nu pot respira bine si gafai.M-as bucura sa stiu parerea dumneavoastra, ce as putea face..mi-ati mai raspuns odata si ati avut 100% dreptate.multumesc!
5 comentarii
0
16-10-2014, ora 09:37
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. despre reactiile alergice.. cititi ce am scris aici legat de faptul ca alergiile vin din interior, au stransa legatura cu intestinul si proasta lui functionare sau intoleranta la anumite alimente alergene cvare trebuie excluse
2 local. pentru nas, ajuta aromoterapia cu ulei volatil de busuioc, spreiuri gen nasonex sau rinoclenil dar mai eficient este micsorarea in volum a cornetelor cu radiofrecventa
0
17-10-2014, ora 19:04
alina101
Nu este medic/terapeut
alina101
Multumesc mult! am citit despre ce ati scris si deja m-am apucat de baut ceaiurile, urmeaza argila si parazitii intestinali plus dieta..Problema este ca mucozitatile sunt groase si nu curg pe nas ci in gat si le inghit..asta e marea problema si nu stiu ce sa fac :(..ma gandesc ca mucozitatile trebuie eliminate din corp nu inghitite ca trebuie ficatul sa le filtreze si poate de aici alte probleme sau ma insel, nu stiu, dar e suparator tare..multumesc inca o data! multa sanatate!
0
17-10-2014, ora 19:16
alina101
Nu este medic/terapeut
alina101
Am observat ca de cand am pus protargol mucozitatile si-au dat drumul si cand curg, nasul se desfunda nu mai e nici o problema.. trebuie decat drenati si cumva sa ii elimin pe nas.Eu tot ziceam ca fac alergie si luam antialergice dar defapt eu am mucozitati pe care nu le elimin..cand racesc nu elimin deloc mucozitati, imi dau seama dupa alte simptome nu dupa curgerea nasului.Nici nu stiu cum sa va explic pentru ca nu as vrea sa va sacai, sa va supar.Multumesc oricum!
0
17-10-2014, ora 20:44
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
cel mai bun drenor a secretiilor ese Sinupret 2 la 8 ore 10 zile
0
17-10-2014, ora 20:50
alina101
Nu este medic/terapeut
alina101
multumesc mult!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: