senzatie nervanta: nas infundat
In urma racelii, am ramas cu o senzatie de nas infundat...o tensiune care imi da senzatia de urechi infundate...simt ca un fel de apasare deranjanta ca si cum undeva mi s-ar bloca sinusurile...ca si cum as fi in permanenta racita..ce se poate face?
7 comentarii
se administreaza picaturi nazale( rinofug, olynt), cate 2-3 pic la nevoie 3-4 zile.
se fac inhalatii cu ceai de musetel+ 4-5 pic de INHALANT.
sinupret 2 tab la 8 ore 10 zile.
se fac inhalatii cu ceai de musetel+ 4-5 pic de INHALANT.
sinupret 2 tab la 8 ore 10 zile.
Multumesc frumos. De asemenea, aud si un tiuit in ambele urechi, uneori sub forma unui vajait..sa fie tot din cauza nasului infundat? Totusi, am urmat tratament pt otita seroasa, dar nu e nicio ameliorare cu privirela zgomotul pe care il aud...am facut audiograma si e in regula..auzul nu este afectat, tenesiunea e buna...ce sa mai fac?
iinitial trebue sa te lamuresti Ce ai ?
O otita seroasa se caracterizeaza cu.. prezenta lichidului in spatele Timpanului. De aici vine..senzatiea de ureche infundata.. si la Audiograma.. se aude pe casti mai rau decat pe os.
daca ai facut audiograma si a esit OK. deci NU ai otita seroasa.
Nasul.. da, poate sa afecteze auzul.. fiindca prin nas si Trompa lui eustachii trece aer pana in spatele timpanului. !
trebue sza faci tot posibilul sa respiri bine pe nas.. si urechile n.o sa te mai chinue!
O otita seroasa se caracterizeaza cu.. prezenta lichidului in spatele Timpanului. De aici vine..senzatiea de ureche infundata.. si la Audiograma.. se aude pe casti mai rau decat pe os.
daca ai facut audiograma si a esit OK. deci NU ai otita seroasa.
Nasul.. da, poate sa afecteze auzul.. fiindca prin nas si Trompa lui eustachii trece aer pana in spatele timpanului. !
trebue sza faci tot posibilul sa respiri bine pe nas.. si urechile n.o sa te mai chinue!
La audiograma, intr-adevar se auzea zgomotul mai puternic...dar doctorul a zis ca este in regula..nu mai stiu ce sa inteleg. De ce aud in continuare tiuitul in urechi? Diagnosticul pus de acelasi medic a fost otita seroasa, atunci cand am facut si audiograma.
daca poti sa repeti audiograma. sa faci o Timpanograma.. si sa le trimiti pe mail
sau pe fax 0232 719020
sau pe fax 0232 719020
Am urmat un tratament cu claritomicină si eurespal timp de 4 zile, am folosit cam des olynt, pentru ca nu puteam respira, am luat in acelasi timp si seretaid(mi s-a pus diagnostic de bronsita asmatiforma)si m-am trezit cu senzaşie de limbă arsă, afte, rosată accentuată a cerului gurii si gâtului.Ce poate fi
reactie la claritromicina!
se intampla la persoane cu probleme gastrice.
mergi al Gastrologie !
se intampla la persoane cu probleme gastrice.
mergi al Gastrologie !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 4in urma unei raceli am ramas cu secretii in gat
- 4ORL - rana in nas
- 14gadilat in gat, nas infundat
- 14Durere urechi, cap, sunete si senzatie urechi infundate
- 4Am urechiile infundate si nu mai aud
- 6nas infundat nu doresc operatie polipii
- 3ingerarea a doua picaturi solutie Garasone
- 4Ajutati-ma! nas infundat de 2 luni
- 0Ureche infunda
- 1am o ureche infundata de un an de zile, in urma unei otite
- 4secretii in spatele nasului
- 0Urechi infundate
- 1Ureche înfundată
- 0Rog urgent un sfat! deficiențe respiratorii f grave
- 1Nas infundat
- 7Orl - De o saptamana am urechea infundata, a inceput sa ma doara
- 7Nas infundat
- 1Ureche înfundată, dureroasa și ganglion sub lobul urechii
Mai multe informații despre: Nasul nasul infundat urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Rinita
- Rinita medicamentoasa
- Vegetațiile adenoide - adenoidita cronică
- Sforaitul (Roncopatia)
- Rinosclerom
- Furunculul nasului
- Vestibulita (Foliculita nazală)
- Fracturile nasului (traumatismul nazal)
- Atrezie coanala (imperforatie coanala)
- Anosmia - pierderea mirosului
- Nas înfundat (congestie nazală)
- Senzația de ureche înfundată
- Nasul (cavitatea nazală)