rinita vasomotorie

31-03-2009
clauqwe
Nu este medic/terapeut
clauqwe
Buna ziua.
Ma adresez celor care cred ca imi pot furniza solutii pentru o problema ce tine de orl. De o perioda buna de timp am inceput sa simt o flegma in gat, am senzatia ca am nasul infundat ( desi nu este asa ), iar singura metoda de a scapa de acesta flegma din gat este aceea de a sufla nasul de foarte multe. Am fost la un medic orl care in urma consultatie mi-a spus ca sinusurile sunt curate, in gat nu este nimic, desi in urma cu 10 ani mi-am scos amigdalele, sunt fumatoare si fumatul este interzis in situatia mea. Diagnosticul a fost acela de rinita vasomotorie cu recomandarea de a face o radiografie a carui rezultat este: voalare sinusuri maxilare predominant pe partea dreapta, posibila colectie lichidiana in cantitate redusa la nivel sinus maxilar drept. Precizez ca in paralel am fost si la stomatolog ( deoarece avem si senzatia ca am sange in gura ) care in afara de piatra, tartru si cateva mici carii la maselele de jos, nu a gasit o explicatie pentru rezultatul radiografiei. Urmeaza sa fac si o radiografie a maxilarului si sa merg la medicul orl cu rezultatul primei radiografii. As vrea, insa daca se poate sa aflu si alta parere, fie a celor care s-au confruntat cu o asemenea problema, fie a altui medic specialist. Multumesc frumos.
20 comentarii
0
31-03-2009, ora 21:03
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
la personela cu amigdalele scoase.. se dezvolta uneori.. o faringita hipertrofica..
adic tesutul limfatic ramas in faringe... se mareste in volum.. compensand lipsa amigdalelor.
Se poate si in rinofaringe sa fie o hipertrofie de tesut limfatic.
trebue facuta la ORL.. o rinoscopie posterioara...( cu o oglinjoara mica sa se uite prin gat)
sau o endoscopie nazala!!!
0
26-04-2009, ora 13:19
negcris
Nu este medic/terapeut
negcris
Buna ziua. Ma numesc Cristina si am 20 de ani. Am probleme cu caile respiratorii superioare si nu mai rezist tratamentelor si chinurilor permanente. Aveam niste simptome foarte neplacute (rinoree posterioara). Atunci (in 2006) mi s-a luat frotiu din faringe si s-a constatat ca aveam Stafilococ Auriu. Am facut aceasta analiza de 2 ori si rezultatele coincideau. Am primit diverse tratamente fara nici un rezultat(de fapt in ceea ce priveste simptomele, pt ca am facut analiza de frotiu a 3-a oara si deja s-a depistat o alta bacterie, Bronhonela). Din contra, starea mi s-a inrautatit. In martie 2008 mi s-au inlaturat amigdalele deoarece facusem niste crize respiratorii. In prezent ma supara deja si urechile, sunt si ele infundate. Dupa care simptomele tot nu dispareau. Mi s-au facut blocade in nas cu Diprospan. Nici un rezultat. Dupa aceasta mi s-a ars mucoasa nazala. Nici un rezultat. Abia respir. Trebuie sa elimin prin cavitatea bucala tot lichidul care se scurge din nas in faringe. Nasul e permanent infundat. Am fost la multi medici si nici unul nu reuseste sa ma ajute. Starea mea se inrautateste din ce in ce! Daca puteti sa ma ajutati cu vreun sfat, va rog mult sa o faceti! Sunt disperata! Va multumesc anticipat! Salvati-ma va rog, pt ca nu mai rezist. Nu traiesc, dar supravietuiesc. Ar parea la prima vedere ceva banal, dar in esenta e foarte grav!
0
26-04-2009, ora 20:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
BUna.
pentru inceput faci o radiografie SAF. o scanezi si o trimiti pe mail
deasemenea poti face si cateva poze cu faringele.. sa vad cu se prezinta mucoasa faringiana si locul unde au fost amigdalele.
Pana reusesti sa faci asta.. iti recomand sa faci inhalatii cu ceai de musetel + 3-4 pic de INHALANT.
cand ceaiul se mai raceste.. faci cu el spalaturi nazale.
ACC200 pentru secretii 3 pe zi.
Sinupret 2 la 8 ore 10 zile! si mai vorbim!
0
26-04-2009, ora 23:13
negcris
Nu este medic/terapeut
negcris
Buna ziua. Va multumesc pt indicatii.
0
05-05-2009, ora 15:41
nico.agat
Nu este medic/terapeut
nico.agat
Buna ziua.
Ma numesc Nicoleta, am 38 de ani si am o problema cu fiica mea de 13 ani.tot timpul am avut probleme cu ea cu gatul, anul trecut la recomandarea unui medic i s-au scos amigdalele si i s-a pus diagnosticul de Rinita vasomotorie.Am crezut ca daca i se vor scoate amigdalele nu ii mai miroase gura dar degeaba, parca ar avea sange sau ceva infectie, ii miroase ingrozitor gura.Simte si ceva pe gat si nu poate sa respire.Va rog spuneti-mi ce sa fac?
0
05-05-2009, ora 16:46
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sa mergeti la un medic Gastrolog !
poate fi de la reflux gastroesofagian!
0
30-12-2009, ora 01:56
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
@nico.agat. Banuiesc ca ai fost la gastrolog si tot nu ti-a trecut, am dreptate? Problema ta nu are nici o legatura cu gastrologia, adica cu refluxul gastric, Dvs,. aveti o problema clasica de infectie cu o bacterie care in mod normal nu va ceda la nici un antibiotic(din acest motiv va mirose urat gura, din acest motiv aveti ceva pe dinti, din acest motiv aveti si dintii galbeni, am spus mai mult decat ati descris Dvs., va rog sa-mi spuneti am dreptate?).
@fvaleriu D-le doctor, am vazut mai multe mesaje postate de Dvs. pe acest forum si sincer va felicit ca raspundeti celor suferinzi, dar as vrea sa va recomand sa copiati intr-un browser web adresa de mai jos:
http://www.novadigmtherapeutics.com/
Daca mai dorit articole din afara, pe aceeasi tema va stau la dispozitie cu placere, dar retineti un lucru, este pacat sa tratam rinita infectioasa care devine alergica cu antibiotice, ACC sau sinupret cand avem: IBC 10 care se recomanda nu doar pentru infectii cu satfilococi, dar contine si candida, vaccin stafilococic, Cantastim, Imunostimulent SRE, Bronhodin, toate produse de Institutul Cantacuzino. Prin urmare ce au produs americanii investind zeci de milioane de dolari, produce si Romania, numai ca la noi medicii nu stiu sa recomande folosirea acestor vaccinuri, dar daca veti face un experiment pe un pacient, veti obtine doua lucruri: 1) multumirea pacientului ca a scapat de microb; 2) multumirea Dvs. ca a-ti reusit sa vindecati oamenii si nu doar sa-i ameliorati, tratand in mod corect cauza bolii si nu efectul acesteia. As fi extrem de fericit, daca in urma acestui mesaj postat de mine, veti gasi un singur articol din presa straina in care sa se recomande antibiotic in cazul infectiilor cu un agent patogen sau in cazul rinitelor alergice de natura infectioasa. In final, as vrea sa va mai spun ca nu as fi insistat atat de mult pe acest subiect, daca nu as fi fost sigur de rezultat, dar eu insumi am fost pacient, bolnav fiind de rinita alergica de natura infectioasa cu stafilococ auriu si streptococ B hemolitic si daca nu as fi gasit un medic roman, intors dupa 20 de ani din Canada, probabil ca nu as fi reusit nici pana astazi sa ma tratez, pentru ca toti medicii romani din tara, imi prescriau, similar cum procedati si Dvs. in cazurile de mai sus: antibiotice pe baza antibiogramei, iar eu eram mai rau si in nici un caz mai bine. Prin urmare, va rog sa folositi experienta mea si pe baza linkului de mai sus in engleza veti gasi pe google, o sumedenie de articole, in care in toate experimentele efectuate in afara se spune ca antibioticul nu doar ca nu se mai foloseste dar este total contraindicat. Tratamentul pe baza imunitara, este un tratament sigur, este intradevar indelungat, dureaza aproape trei ani, dar la finalul lui, pacientul este vindecat, dobandind imunitate.
0
04-05-2010, ora 16:31
elalina
Nu este medic/terapeut
elalina
Buna ziua, ma numesc Elena si sunt din republica Moldova am si eu rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, incepind de la virtsta de 8 ani momentan am 26 am avut probleme adica rinita sinusita polisinusita practic 2 ori pe an min raceam si am ajuns pe la 24 sa m probleme cu spatele cu articulatiile am facut niste investigatii si s-a dovetit ca am ASLO 2500 norma ar fi 200 Cryoglobulins 51 norma ar fi 16 si dupa indicatiile reumatologului am ajuns iarasi la ORL deja cu examinarea amigdalelor caci se pareca am o infectie streptococica si mi s-a propus sa-mi le scot ceea ce si am facut in sperata sa fie totul bine dupa citit pe internet am inteles ca am o rinita vasomotorie caci noaptea rasuflu doar pe gura pe cind yiua nu am probleme cu respiratia la moment nu stiu cum sa scap de infectie streptococica am citit pe site de IBC 10 si SRE de calogen II un supliment facut dein stern de pui care tot prin Roamnia se vinde dar acesta e importat din SUA sunt disperata deja de atita citit si poate cineva sa-mi spuie o cale de a scpa de infectia streptocoicca caci la mine ea maninca tesutul conjuctiv am auyit si de retarpin dar nu vreau toata viata sa primesc injectii mai debraba as opta cu vacin SRE si IBC 10 daca intradevar isi fac efectul
-* merci anticipat

(*modificat de administrator)
0
04-05-2010, ora 23:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Buna ziua !
ca si vaccin antistreptococic.. exista multe variante( IBS, SRE. IRS19, bronhovaxon s.a)
sunt preparate casi vaccinul antigripal.. cu mercur.
in unele cazuri nu sunt eficiente sau dau complicatii.
Aceste vaccinuri NU o sa rezolve problema cu Rinita, sinuzta si respiratia nazala/.
faci O radiografie SAF.( sinusurile fetii) si o trimiti pe mail
poti trimite acolo sio poze a faringelui.. sa vad daca nu au ramas resturi a amigdalelor.
0
06-05-2010, ora 10:52
nico.agat
Nu este medic/terapeut
nico.agat
Am fost la gastrolog si i-a dat Nexium, si un medicament homeopat care incepe cu T, dar nu am reusit sa retin numele, Vasosept si Citrolin si tot nu am scapat de mirosul de gura. Foloseste guma Five, care este foarte mentolata, dar in 3 min dupa mestecare mirosul revine. Multumesc anticipat.
0
06-05-2010, ora 14:31
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
depinde cate zile ati facut acest tratament.. daca mai mult de 2 saptamani si nu este rezultat atunci trebue sa cautati in alta parte.
La pneumoftizio.. o bronhoscopie...
0
10-05-2010, ora 01:56
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Buna Elena (@elalina). Problemele tale sunt date de streptococul B hemolitic, acest microb iti da reumatism, ASLO marit, cand se schimba vremea ai pusee de respiratie(am dreptate?), te dor oasele, cand faci genoflexiuni, oasele trosnesc, etc.
Din pacate nu exista atat de multe tratamente antistreptococice cum spune domnul doctor Flueraru, ar fi bine sa fie asa si in al doilea rand luate in mod singular toate acele vaccinuri insirate ( IBS, SRE. IRS19, bronhovaxon s.a), intradevar sunt ineficiente., fara sa mai spun ca IRS 19 nu se mai importa de aproape doi ani, dar oricum IRS 19 nu are nici un efect laudabil, cu exceptia reclamei.
Daca ai posibilitatea sa faci tratamentul combinat pe care ti-l descriu mai jos SIGUR, vei scapa de acest microb, DAR, am rugamintea la tine cum am mai avut si la alte persoane sa povestesti dupa doua luni de zile, daca ai scapat sau nu de microb(este singura rugaminte pe care o am la tine).
Tratamentul este urmatorul: SRE Corynebacterium Parvum, Alergim A, Anatoxina Streptococica, Vaccin Streptococic. Toate aceste vaccinuri ar fi ideal sa le poti cumpara din Franta, de la Institutul Pasteur. Institutul Cantacuzino din Bucuresti, nu mai produce decat SRE Corynebacterium Parvum si doar cu acest vaccin din pacate nu poti scapa. Vaccinurile le faci pe toate in acceasi zi si se incepe cu doza de 0.1ml si din 3 in 3 zile se mareste doza cu 0.1 ml pana se ajunge la 1 ml, cu exceptia la SRE Corynebacterium Parvum, unde te opresti la 0.5 ml.
Eu am avut Streptococul B hemolitic si Stafilococul auriu hemolitic si am reusit sa scap cu aceste vaccinuri, dar cu cele produse de Institutul Pasteur(Spitalul Universitar din Bucuresti importa acum cativa ani aceste vaccinuri din Franta si in sase luni am reusit sa scap de cei doi microbi).
Stiu ca este foarte greu sa faci rost de acele vaccinuri(decat daca ai pe cineva in Franta), dar peste doua saptamani sper sa-ti pot spune ca mai am o reteta( o aplic acum pe o familie care are stafilococ auriu hemolitic). Reteta consta in: polidin injectabil cate doua fiole pe zi, in fiecare zi timp de zece zile si tot timp de zece zile se iau bacteriofagi(acesta este elementul de noutate absolut, intrucat bacteriofagia este noua la noi in tara). Voi reveni cu amanunte peste doua saptamani! In privinta bronhoscopiei pulmonare, din punctul meu de vedere, este pierdere de vreme, pe langa faptul ca este traumatizanta iti ia de acolo o proba sa vada ce microb gaseste si iti face o antibiograma. Vreau sa-ti spun tie, d-lui doctor Flueraru si tuturor celor care citesc acest forum, ca daca sunteti curiosi, va trimit o analiza(exudat nazal si faringian) efectuat la un institut prestigios de microbiologie, bateriologie si virusologie din Europa, unde s-a descoperit la un pacient un stafilococ auriu rezistent la toate antibioticele, dar era sensibil la bacteriofagi. Astept adrese de email si va trimi rezultatul analizei, dar voi sterge numele institutului si al pacientului acum. Din acest motiv consider bronhoscopia, o analiza efectuata fara rezultat, ce poate sa spuna in plus fata de un exudat, ca pacientul are streptococ, este sensibil pe baza de antibiograma la un atibiotic si nu-i trece pacientului cu acel antibiotic(punct.).Pe cand bacteriofagul, este un organism viu, care se hraneste tocmai cu microbul(streptococul) si dupa ce mananca toti microbii(streptococii), moare si el de foame. Are marele avantaj ca nu distruge flora sanatoasa, asa cum fac antibioticele, nu apar ciupercile in urma bacteriofagilor, dar are dezavantajul ca nu este importat pe bani multi de companiile pharma.
0
10-05-2010, ora 15:15
elalina
Nu este medic/terapeut
elalina
merci mult pentru indrumare si ajutor voi face tot posibil sa fac rost de acete vaccinuri spre sa aiba un pret suportabil, am o intrebare stiu ca suna a fi banala si totusi pot aveste vacinuri sa fie suportate de orice persoana... se face initial vre-o proba p-u a vedea cum sunt suportate un sigur lucru imi doresc sa nu-mi fac mai rau. voi astepta sa vad si ce progres ati obtinut si la a 2-a metoda.
-* sunt foarte interesanta de rezultatatele obtinute.


(*modificat de administrator)
0
11-05-2010, ora 00:09
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
@elalina. Vaccinurile sunt suportate de obicei de orice persoana, mai ales ca se incepe cu doze de 0, 1 ml, daca ai o reactie generala, adica frisoane, stare de frig, cald dupa prima doza, atunci normal ca se reevalueaza situatia, dar nu cred ca ar trebui sa ai decat o reactie locala, adica in locul unde ai facut vaccinul iti va aparea o papula de culoare rosie, care iti va da o usoara mancarime in jur si care indica un raspuns imun favorabil. Este bine sa ai aceasta reactie locala, iar cand ajungi aproape de finalul vaccinarii, cand doza a ajuns aproape la 1 ml, ar trebui sa nu mai ai reactia locala, sa nu se mai formeze acea papula si sa dispara complet mancarimea din jurul papulei, atunci poti spune 100% ca esti vindecat si asta iti indica organismul tau si nu analizele. Mie cel putin asa mi s-a intamplat, cand am scapat de mancarimea din jurul papulei la streptococul B hemolitic, am stiut ca am scapat de el si intradevar prin toate analizele efectuate ulterior, prezenta acestuia nu a mai putut fi demonstrata, dar conteaza cel mai mult sa te simti bine, organismul cred ca este cel mai bun indicator, inaintea analizelor.
0
14-05-2010, ora 10:39
elalina
Nu este medic/terapeut
elalina
carte @masinameaeata as dori o conversatie mai detailiata cu dvs
-* imi puteti trimite acolo ID-massegaer daca aveti sau pe skype daca aveti adresa p-u a va putea contacta


(*modificat de admin)
0
18-05-2010, ora 00:45
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Catre: @elalina, @fvaleriu, etc. Imi face o deosebita placere sa pun la dispozitia tuturor celor de pe acest site prospectul de la un medicament care sunt convins ca va revolutiona toata medicina romaneasca.
Din punctul meu de vedere, as interzice maine consumul de antibitoce si as inlocui aceste antibiotice cu bacteriofagi, care sunt extrem de eficienti si tintiti. Ieri am reusit primul import de bacteriofagi ca si monstre si am dat prima doza la o familie cu copii de sase, respectiv opt ani suferinzi de rinita vasomotorie infectata cu stafilococ auriu(din punctul meu de vedere, cauza rinitei este in exclusivitate infectia cu stafilococul auriu si nu alergia). Dupa prima doza toti membrii familiei, care au luat bateriofagi au simtit ca au ceva pe limba care se misca(in realitate era bacteriofagul care se harneste cu microbii din organismul uman si care nu are nici un fel de contraindicatii). ATENTIE! Nu sunt un speculator si nu vreau sa vand la nimeni bacteriofagii mei, dar imi doresc foarte tare sa resusesc sa vindec de aceste infectii poporul roman. Nu mai credeti in minciuni de genul: toti avem acesti microbi, ei exista in aer, apa, etc. asa cum spun doctorii ca sa convinga pacientul ca nu exista nici un remediu sau ca pacientul a avut ghinion sa ia acel microb intrucat nu a fost bine hranit. Prin urmare daca reusesc sa vindec familia pe care o am acum in teste, PROMIT sa import masiv in Romania acesti bacteriofagi si vreau sa informez toata populatia Romaniei, cu privire la beneficiile pe care acesti bacteriofagi le au asupra oamenilor cu diverse infectii.
PROSPECT BACTERIOFAGI:
"Pharmacological properties: Bacteriophages are specific bacterial viruses, that lyse microbes causing bacterial infections (example Streptococcus, Staphylococcus, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Proteus).
Indication: Treatment and prophylaxy of bacterial purulent infections caused in all ages and in high risk groups.
Use of preparation: furuncle, carbuncle, hydroadenitis, abscess, purulent complications of wounds, chronic pleurisy, bursitis, thermal burns, chronic osteomyelitis, phlegmon, tendovaginitis, mastitis, cystitis, cholecystitis, tonsillitis, enterocolitis and other diseases. Treatment and prophylaxy of newly infected wounds and further purulent complications.
Prophylaxy: newly infected wounds, abdominal and thoracic cavity, street and industrial trauma, post surgical purulent complications.
Dosage and administration: Treatment efficacy of bacteriophage depends on the use of this prepration on the initial stages of disease and administration as soon as possible directly to site of infection. Depending on the site of infection Bacteriophage can be used:
1. Locally, oral rinsing, applying wad, wrapping. Quantity of preparation depends on the size of damaged site. Treatment is lasted during 5 - 6 days by taking preparation 1 -3 times a day. In abscess bacteriophage is introduced in infected cavity after cleansing cavity thoroughly from purulent discharge by opening cavity or by puncture. In chronic osteomyieltis Bacteriophage is introduced in wound after corresponding surgical treatment.
2. In cystitis, pyelitis about 30 ml of preparation is introduced by catheter and in cholecystitis by sonde. In purulent pleuritis, bursitis and arthritis (after cleansing the pus) preparation is introduced in cavity from 20 to 30 ml 3 -4 times every other day. During gastrointestinal tract surgery and peritonitis preparation is introduced in quantity of 100 ml, after that wound is sewed and bacteriophage is introduced by drainage once a day during 3 - 4 days.
Contra - indications: individual sensitivity to any component of preparation.
Precautions: None
Adverse events: Not observed
Specific indication: Nontoxigenic
Warning: Turbid preparation should not be used.
Use in pregnancy, use in nursing mothers: no contraindications present."
In afara tarii, nu se mai foloseste demult antibiotice pentru tratarea infectiilor, se folosesc bacteriofagi si vaccinuri imunitare, dar cele mai spectaculoase rezultate au fost obtinute doar cu bacteriofagii. Dupa sapte zile va tin la curent si va spun sincer daca tratamentul folosit de cei din vest este eficient sau sunt mai bune antibioticele(dupa prima doza de bacteriofagi sunt extrem de increzator in acest tratament, practic a avut efect imediat, dar vreau sau vad peste sapte zile daca dispar total simptomele).
Prin disparitie totala a simptomelor inteleg:
1. fara nas infundat in cazul rinitelor vasomotorii(dupa o singura doza de bacteriofagi luata acum o ora persoana nu mai este aproape deloc infundata in nas, dar vreau sa vad daca efectul se pastreaza si dupa sapte zile de tratement intr-un mod continuu si nu fluctuant).
2. fara raguseli in gat;
3. fara mizerie pe dinti(placa galbena bacteriana care se depune pe dinti si ai senzatia ca dintii sunt mereu nespalati, chiar daca ei au fost extrem de bine spalati in urma cu cinci minute. Dupa prima doza de bacteriofagi, la o ora am observat ca dintii sunt mult mai albi, iar persoanele care au luat doza, mi-au spus ca niciodata nu au avut dintii mai curati ca acum, indiferent de pasta de dinti folosita);

Comparison of phages and antibiotics. Lytic phages are similar to antibiotics in that they have remarkable antibacterial activity. However, therapeutic phages have some at least theoretical advantages over antibiotics (Table 2), and phages have been reported to be more effective than antibiotics in treating certain infections in humans (25, 33, 46) and experimentally infected animals (59). For example, in one study (33), Staphylococcus aureus phages were used to treat patients having purulent disease of the lungs and pleura. The patients were divided into two groups; the patients in group A (223 individuals) received phages, and the patients in group B (117 individuals) received antibiotics. Also, this clinical trial is one of the few studies using i.v. phage administration (48 patients in group A received phages by i.v. injection). The results were evaluated based on the following criteria: general condition of the patients, X-ray examination, reduction of purulence, and microbiological analysis of blood and sputum. No side effects were observed in any of the patients, including those who received phages intravenously. Overall, complete recovery was observed in 82% of the patients in the phage-treated group as opposed to 64% of the patients in the antibiotic-treated group. Interestingly, the percent recovery in the group receiving phages intravenously was even higher (95%) than the 82% recovery rate observed with all 223 phage-treated patients.
CRED CA AM SPUS TOT! DACA MAI ESTE UN SINGUR MEDIC CARE ARE PLACEREA SA MA CONTRAZICA IL ROG SA O FACA, DAR VREAU SA DISCUTAM PE EXPERIMENTE EFECTUATE DE INSTITUTE DE PRESTIGIU DIN AFARA CARE NU AU INTERESE PECUNIARE IN PROMOVAREA ANTIBIOTICELOR.
0
27-05-2010, ora 07:25
inginerulmecanic
Nu este medic/terapeut
inginerulmecanic
Catre masinameaeata
As dori mai multe informatii in cazul ca o sa aduceti bacteriofagi.
0
27-05-2010, ora 23:07
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Buna seara! Am adus bacteriofagi in Romania, dar deocamdata nu l-am adus sa-l comercializez, l-am adus in scop experimental pentru o familie cu doi copii, care aveau toti o rinita infectata cu stafilococ auriu hemolitic rezistent la toate antibioticele in cazul tatalui acestei familii. Ca si rezultate, va pot spune ca tatal familiei, se simte mult mai bine, in sensul ca respira mai bine, nu mai are dintii galbeni de la infectia cu stafilococ pe care o avea in cavitatea bucala, are limba mult mai curata, adica nu mai este atat de incarcata si alba, copii si sotia acestuia respira mult mai bine, au alergat toti impreuna aproape doi kilometrii acum doua seri dupa cinci zile de tratament si nu au tusit absolut deloc(pana acum dupa un usor efort aveau pusee de tuse). Ceea ce nu s-a realizat complet a fost rinita, in sensul ca toti respira mult mai bine, dar nu perfect, adica seara si in special noaptea, inca mai au nasul usor infundat, chiar daca nu-l mai au complet infundat. Voi mai continua tratamentul, intrucat produsul nu are contraindicatii, se poate administra copiilor indiferent de varsta si mamelor care alapteaza sau sunt gravide. Dar daca sunt mai multe persoane interesate de bacteriofagi si vreti sa cumparam acest produs, imi spuneti si cand suntem mai multi mai fac o comanda. Nu este rentabil sa cumpar pentru o singura persoana, intrucat costa mult transportul si as vrea sa fim cel putin zece persoane, ca sa putem imparti costul transportului la toti.
Astept cererile de bacteriofagi pe acest forum, dar si pe adresa mea de email:
masinameaeata@yahoo.com si cand ajungem la cel putin zece persoane fac o comanda. Din esantionul pe care l-am comandat, vreau sa fac cadou o fiola, Institutului Cantacuzino din Bucuresti, am discutat in acest sens cu ei si sper sa reuseasca sa produca acest bacteriofag.
DAR PROFIT DE OCAZIE SI VA INVIT SA NE UNIM CU TOTII, INTRUCAT IN ACESTE ZILE SE DISCUTA STOPAREA PRODUCTIEI DE VACCINURI LA SINGURUL INSTITUT DE CERCETARE IN DOMENIUL MEDICAL DIN ROMANIA SI VREAU CU TOTII SA PROTESTAM FATA DE ACEASTA DECIZIE.
ASTEPT DIN PARTEA VOASTRA OPINII FATA DE STOPAREA PRODUCTIEI DE VACCINURI LA INSTITUTUL CANTACUZINO SI SA DESCHIDEM O PETITIE ONLINE, CE ZICETI?
Am avut onoarea sa-l cunosc personal pe Prof.Dr. Andrei Olinescu, cel care a inventat Cantastimul si care a muncit zece ani ca acest vaccin sa fie omologat pentru vanzarea pe piata. Ce sa le spunem celor bolnavi de cancer in stadiul 2 sau 3 si care se tratau cu SRE Corynebacterium Parvum sau cu Cantastim. Am citit pe siteul http://www.csid.ro/health/reumatismul-invins-cu-un-vaccin-2925116/ ca reumatismul se vindeca cu vaccin produs in Anglia, dar ce nu stiu cei care au scris acest articol este ca multi romani se tratau de poliartrita reumatoida inainte de 1989 si pana in 1995 cu vaccinul Epurox, produs de Institutul Cantacuzino.
Prin urmare va invit pe toti sa nu privim pasivi si sa facem ceva pentru ca nu stiu ce ne vom face fara vaccinurile Institutului Cantacuzino si asta poate ca nu doare atat de mult ACUM, dar peste cinci, zece ani in Romania oamenii nevaccinati vor muri de holera, TBC sau boli mult mai grave si care se imunizau acum. Pentru cei care inca sunt sceptici, ai invit sa citeasca urmatorul articol:
http://www.formula-as.ro/2001/477/societate-37/societate-2485
0
28-05-2010, ora 00:30
masinameaeata
Nu este medic/terapeut
masinameaeata
Am deschis o petitie online. Cine vrea, il invit sa o semneze la adresa:

http://petitiionline.ro/111/sanatatea-nu-este-comert-salvati-institutul-cantacuzino-singurul-institut-de-cercetare-medicala-

Sper sa fiti cat mai multi, nu am nimic cu Institutul Cantacuzino, nu am rude acolo, nu am pe nimeni, dar stiu ca inchiderea acestui Institut, este o crima la adresa poporului roman, stiu ca multi romani sufera de boli autoimune, altii au acnee juvenila, altii rinite alergice infectioase si multe alte boli iar inchiderea acestui institut, conduce la condamnarea la boala vesnica sau chiar la moarte a acestora. Nu vreau sa vad romani plecand din tara, intrucat in Romania nu se pot trata, VREAU sa cred ca suntem un popor responsabil si asa cum in 1989, oamenii au iesit in strada satui de obedienta, unii au platit pretul suprem, ceilalti avem datoria morala sa spunem STOP indiferentei. CERCETAREA ROMANEASCA NU ESTE COMERT, DECI NU PRODUCE PROFIT. VA MULTUMESC!
0
17-04-2012, ora 20:01
elenastr
Nu este medic/terapeut
elenastr
Buna,
De mic copil am avut probleme cu respiratia nazala, sinusite dupa care mi s-a facut operatie la septul nazal air apoi am fost dependenta timp de 6 ani despray-uri nazale. Ca sa scap de dependenta mi s-au ars cornetele nazale si in sfirsit timp de 2 ani am putut respira fara spray-uri. In urma unei raceli am fost diagnostificata cu rinita vasomotorie care ma frustreeza la maxim. Min de 2 ori pe an trebuie sa trec un curs de lecuire. Nu mai stiu ce sa fac... planific un copil si stiu ca este foarte dificil in timpul sarcinii. Poate sa ma ajute cineva? cum pot sa scap de rinita? merci anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Luarea în greutate după renunțarea la fumat
  • 1 din 10 supraviețuitori ai cancerului continuă să fumeze după diagnostic
  • O strategie mai bună pentru campaniile antifumat
  • Fumătorii care consumă prea mult sodiu au risc mai mare de artrită reumatoidă
  • Mă voi îngrășa dacă mă las de fumat?
  • Fumătorii sunt de trei ori mai predispuși la durerile cronice
  • Fumatul deteriorează o parte vitală a creierului
  • Inhalațiile cu aburi nu ameliorează congestia nazală cronică
  • Experții avertizează asupra folosirii decongestionantelor nazale la copiii mici
  •