Nas înfundat, arsuri și dureri frunte
Din 2 august, am inceput un tratament cu Xyzal și Aerius și Biorinil pentru o alegie făcută de la un medicament naturist. Mi a atacat mucoasele.
După 10 zile, am mers la control, mi s a spus sa merg incontinuare cu cele 2 dar mi a schimbat spray de nas cu Flonase, pentru încă 1 luna.
După alte 7 zile, au început dureri de frunte puternice mai ales când era infundat nasul și stare de sufocare. Prin urmare, am oprit Flonase sâmbăta. Azi este joi, nu mai am stare de sufocare însă mă doare zilnic fruntea mai ales când mănânc și s nările un pic înfundate, capul și ma ustura nasul. Ce sa fac? Tb sa merg la control peste 2 săptămâni și ceva!
Mulțumesc!!
După 10 zile, am mers la control, mi s a spus sa merg incontinuare cu cele 2 dar mi a schimbat spray de nas cu Flonase, pentru încă 1 luna.
După alte 7 zile, au început dureri de frunte puternice mai ales când era infundat nasul și stare de sufocare. Prin urmare, am oprit Flonase sâmbăta. Azi este joi, nu mai am stare de sufocare însă mă doare zilnic fruntea mai ales când mănânc și s nările un pic înfundate, capul și ma ustura nasul. Ce sa fac? Tb sa merg la control peste 2 săptămâni și ceva!
Mulțumesc!!
6 comentarii
1 varsta, inaltimea KG ???
2 tensiunea arteriala si ce probleme digestive ai mai avut pana acum
3 care este acel... preparat _( naturist( care ti a dat peste cap tot metabolismul???
2 tensiunea arteriala si ce probleme digestive ai mai avut pana acum
3 care este acel... preparat _( naturist( care ti a dat peste cap tot metabolismul???
43 ani, 170 cm, 48 kg.. 11.7 tensiune. Sufar de colon iritabil și esofagita de reflux. Țin regim. Merg periodic la gastromond și iau tratamant. Am făcut reacție alergica la Goldenseal.. Am luat 3 cutii anul acesta pentru o micoza faringiana. A fost eficient. Am încercat din nou sa iau și nu l a mai suportat organismul.
Din câte am citit pe un site in engleza sunt reacții adeverse comune, durerea de cap, pb respiratorii, etc
----------*
Însă deja s 6 zile... Durerea de frunte, cap, usturimi în nas când respir mai puternic, durere când respin în frunte. Acestea nu au cedat. Parca as avea sinuzita. Însă am făcut radiografie cu câteva luni în urma pt micoza și nu am. Ar tb sa inlocuiesc cu altceva?
(*modificat de admin)
----------*
Însă deja s 6 zile... Durerea de frunte, cap, usturimi în nas când respir mai puternic, durere când respin în frunte. Acestea nu au cedat. Parca as avea sinuzita. Însă am făcut radiografie cu câteva luni în urma pt micoza și nu am. Ar tb sa inlocuiesc cu altceva?
(*modificat de admin)
1 exista in romania... Hofigal si fares.. care au produse de calitate autohtone.. si nu prea inteleg de ce credeti mai mult reclamelor la produsele importate
2. MIcoza faringiana.. nu e o boala separat.. am mai scris mult pe forum.. ca apare doar ca urmare a problemelor gastro intestinale..si trebuie tratata cauza.. nu doar micoza
3. 48 kg la asa inaltiem este f.putin..asta denota mari probleme in asimilarea alimentelor.. si mai degraba trebuie schimbat radical tratamentul pentru digestie.. posibil tot pe unul naturist autohton...
4 desrieti o zi completa.de Alimentaie si hidratare..de la trezire. la culcare.. pe ore..ce consumati
5. senzatiile de usturime..arata o hiperaciditate a secretiilor.. folositi un rennie de supt când simtiti acele usturimi, in nas.. Rinopanteina spray si Faringo spray in gat
2. MIcoza faringiana.. nu e o boala separat.. am mai scris mult pe forum.. ca apare doar ca urmare a problemelor gastro intestinale..si trebuie tratata cauza.. nu doar micoza
3. 48 kg la asa inaltiem este f.putin..asta denota mari probleme in asimilarea alimentelor.. si mai degraba trebuie schimbat radical tratamentul pentru digestie.. posibil tot pe unul naturist autohton...
4 desrieti o zi completa.de Alimentaie si hidratare..de la trezire. la culcare.. pe ore..ce consumati
5. senzatiile de usturime..arata o hiperaciditate a secretiilor.. folositi un rennie de supt când simtiti acele usturimi, in nas.. Rinopanteina spray si Faringo spray in gat
Am fost la Orl.. Doctora mia spus ca este posibil sa ma doară de la orice altceva numai de la aerius și Xyzal nu. Însă mie mi crapă capul. Spune ca tb sa l continui pt ca să mi treacă alergia. Continui tratamentul... Am luat și nurofen... Vedem ce va fi...
Este posibil sa apară dureri puternice de la cele 2 medicamente și după 17 zile de tratamnrt? Dansa spune ca aceste simptome inclusiv durerea de cap puternica trebuiau sa apară după primele zile.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 8Otita cronica
- 1Deviație de sept
- 5Raguseala de 1 an
- 2Zgomot in urechea dreapta
- 3Tiuit permanent in cap
- 5Amigdalita cronica criptica cazeoasa
- 2Otita cronica
- 6Recuperare operație otospongioza
- 1Veruca/Papilom în cerul gurii
- 1Umflatura in nas
Mai multe informații despre: