NATURA CARE VINDECA SUFERINTA PSIHICA.

31-03-2010
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Am iesit din casa cu o anxietate si atac de panica, nu stiam incotro s-o iei, sa scap de zone aglomerate am intrat intr-un parc, pentru mine asta a insemnat gradina eden gradina Vindecarii suferintei.
AM GUSTAT cu curaj frunzele de molid(la intimplare), amincat destule, le rumegam, avea un gust unic de acru, dupa 20 de minute am uitat starea mea de anxietate, totul era frumos, linistitor, dragostea de a trai, dupa aceea hrana vindecatatoare.

Acest Imperiu vegetal in aer liber sunt pregatite pentru noi sa ne preieie suferintele psihice.Gradina raiului cu ierburi, flori si arborii intr-o stare de pace care ne-o daruieste noua ca un medicament natural.

Celor in suferinta psihica le doresc sa isi faca timp de plimbare prin parc si sa gaseasca un molid(sunt mai multe specii)sa rupa o crenguta mica si s-o manince, poate o sa dureze destul dar isi merita efortul, si asa vei cunoaste fericirea, pacea, bucuria.
2 comentarii
0
31-03-2010, ora 22:45
filipppmariusss
Nu este medic/terapeut
filipppmariusss
Aceste Hrani vindecatoare si uneori analgezice si terapeutice, sa experimentam impreuna si alte daruri a naturi;muguri, scoarta, tulpina sa le savuram direct din natura fara ceaiuri care omoara mai multe proprietati chimice active.
0
01-04-2010, ora 22:29
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Stimate domn,

Vegetaţia are capacitatea să absoarbă energia negativă, printre altele, şi prin mecanisme directe sau indirecte, vă poate recrea, vă poate relaxa, revitaliza, revigora fizic şi mentalo-psihic. Vă poate îmbia (stimula pozitiv) toate simţurile :)
Şi totuşi, vă rog să nu mai mâncaţi plante din parc. Au pe ele depozite de substanţe toxice depuse sub formă de pulbere (sulfaţi, hidrocarburi aromatice, etc.) şi vă pot produce indispoziţii gastrice foarte grave şi nu numai astfel de stări. În plus, riscaţi să nu recunoaşteţi corect o plantă, şi astfel, să mâncaţi vreo parte componentă necomestibilă. Vă rog să aveţi grijă!!!
Aveţi grijă şi la masticaţia crenguţelor de molid. Conţin o răşină foarte puternică, suficient de puternică pentru a avea abilitatea să vă producă iritaţii orale şi nu numai, iritaţii similare cu arsurile chimice (ca şi aspect şi o mică parte din manifestare).

Vă rog, fiţi precaut şi nu apelaţi la acţiuni cu substrat periculos.
Toate cele bune şi multe binecuvântări :)

În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul