pierderi de memorie, stari de nervi, stare de moleseala/lene nu ma pot concentra

23-03-2017
Mimi 90
Nu este medic/terapeut
Mimi 90
Buna seara!
Ma numesc Mimi si de câțiva ani ma confrunt cu o problema destul de grea dar care din păcate nu m.am dus sa vad despre ce este vorba de teama unei vesti proaste, momentan sunt in concediu creștere copil dar ma gândesc cu groaza in momentul in care încep munca sa o iau de la capăt, lucrez la o fabrica de scule (Makita) si am calitatea de sef de echipa si tot timpul trebuie sa învăț din ce in ce mai multe lucruri.
Simptomele sunt: pierderi de memorie, stari de nervi, stare de moleseala/lene nu ma pot concentra, nu pot tine minte foarte multe lucruri, câteodată sunt nesigura, ma enervez foarte repede si trec imediat de la o stare de nervi la o stare buna ca si cum nu sa întâmplat nimic, foarte des mi se întâmpla sa îmi fie foame și să nu pot sa înghit( risc sa ma înnec), probleme cu respirația ( perioade in care respir foarte greu, nu am aerr)Fac atac de panica, am impresia ca, câteodată parca nu judec, sunt obosita mai tot timpul si câteodată simt ca imi curge ceva prin cap ( șuieratul unui rău)., mi se mai intampla de ex. Sa misc mana sau doar am impresia ca imi misc mana fara sa vreau, si am si niste ticuri, nu tot timpul fac lafel. Va rog din suflet sa ma ajutați, sa îmi spuneți despre ce este vorba si dc nu sa îmi recomandați unde sa merg, de data asta sunt hotărâtă. Mulțumesc!
6 comentarii
0
23-03-2017, ora 21:54
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Aveti elemente de Depresie si Anxietate. Mergeti sa va evalueze un psihiatru.
0
31-03-2017, ora 18:12
dog4life
Nu este medic/terapeut
dog4life
Abea ati nascut ? Asa parea din ce ati svris, daca da Poate fi vorba de o depresie postnatala, daca alaptati orice tratament va va da medicul va dauna probabil sugarului deci automat va fi nevoie sa il treceti pe formula, din ce relatati pare anxietate cu o usoara ddpersonalizare senzaria acee cu mana o resimt si eu celelalte simptome sunt tot pe fond nervos, poate fi si o usoara anemie corpul fiind f solicitat si secatuit de tot ce are jn timpul sarcinii si in timpul alaptarii daca e cazul aici, daca nu imi cer scuze ca am inteles gresit, fscetj in primul rand analize sange
0
06-04-2017, ora 11:54
Mimi 90
Nu este medic/terapeut
Mimi 90
Tin sa precizez ca am 9 luni de când am născut, cu aceasta problema ma confrunt inca din primul an de liceu, clasa a 9A, dar acum m.am decis sa iau masuri am un copil si vreau sa il cresc frumos nu cu nervi etc, si starea asta este foarte enervanta ca vrei sa fi ok ca toți ceilalți si nu poti, vreau sa ma tratez ca am si timp mai mult disponibil. Îmi recomandați o clinica sau un medic bun in București? Asta ar putea sa fie depresie si anxietate si sa nu fie altceva mai grav, se poate trata sa fiu cum am fost? Mulțumesc!
0
06-04-2017, ora 12:03
dog4life
Nu este medic/terapeut
dog4life
Complex b de la dacia plant, coenzima q10, ulei umega 3 si 6 si ceaiuri de linistire, daca dupa 2-3 sap nu se amelioreaza inseamna ca ca prea avansat si e nev de medicatie
0
08-04-2017, ora 20:59
Mimi 90
Nu este medic/terapeut
Mimi 90
Mulțumesc, o sa încerc sper sa îmi revin dar după atâția ani îmi este greu sa cred ca o sa îmi revin si mai ales așa repede desi îmi doresc asta mult.
0
08-04-2017, ora 22:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu un antidepresiv potrivit va reveniti in 3-4 saptamani.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.