Neutrofile, limfocite, ganglioni limfatici durerosi

09-12-2010
educatoarea
Nu este medic/terapeut
educatoarea
Buna seara, fiul meu se confrunta de cateva luni cu o problema de sanatate.Are ganglioni limfatici durerosi, mariti in volum, care nu s-au retras dupa tratament cu antiinflamatoare (movalis). Inainte de tratamentul cu antiimflamatoare a facut tratament in august cu augumentin, in octombrie cu ciprinol pentru baccil piocianic.In urma tratamentului bacilul a disparut, dar ganglionii au ramas. Nu cresc in volum dar nici nu s-au retras.A facut tratamentul cu movalis, iar dupa doua saptamani a repetat analizele medicale. Sunt bune, dar in 18 octombrie neutrofilele erau 44, 00% iar acum, 10 dec. sunt 42, 90%.
Limfocitele erau in octombrie 44, 10%, iar acum sunt 46, 60%.VSH e bun, 3mm si proteina C REACTIVA 2Va rog sa exprimati o parere in legatura cu acest fapt. MULTUMESC!
5 comentarii
0
11-12-2010, ora 15:10
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Cati ani are baiatul ? Care ganglioni limfatici sunt durerosi, unde sunt situati pe corp ? Dupa unele laboratoare valorile neutrofilelor de la copilul tau sunt normale.Este putina limfocitoza.Aveti aminale in casa ? Pisici, sau poate pasari ? Copilul este obosit, nu prea are pofta de mancare, uneori mai face putina febra ? Un pediatru nu l-a vazut ?Sau un specialist in boli infectioase ?
0
11-12-2010, ora 22:02
educatoarea
Nu este medic/terapeut
educatoarea
Buna seara, d-na doctor,
Baiatul meu are 31 ani. Are inflamati ganglionii laterocervicali.Sunt asa de sase luni. L-au vazut si medici de la spitalul de boli infectioase din Timisoara, orasul in care domiciliem, a facut endoscopie gastrica, bronhica, RMNcap si torace, control ORL, tiroida.Nu face febra, are pofta de mancare, nu se simte obosit, doar ca e tare deranjant sa te doara ganglionii, sa-i stii inflamati si sa nu stii cauza.Nu avem pisici, pasari, animale, stam la bloc. Multumesc anticipat!
0
12-12-2010, ora 12:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Parea mea este ca ar trebui sa faca 10 zile un tratament injectabil cu Ampicilina de 1g si Gentamicina 80mg amandoua impreuna, o data dimineata si o data seara. Daca dupa aceasta cura terapeutica ganglionii nu reactioneaza in nici un fel si reactia inflamatorie se mentine, ar trebui contactat din nou un medic infectionist si efectuata o biopsie.Baiatul are o imunitate scazuta, ar trebui ceva facut spre a indrepta aceasta.in special unele masuri alimentare si in modul de viata de zi cu zi...
0
28-02-2011, ora 23:51
mary koko
Nu este medic/terapeut
mary koko
ganglioni axilari durerosi intepaturi dureri de san marcar tumoral 15, 50 iar val norm e 31 sunt stresata de aceasta cauza e grav?
va rog un rasp
0
06-02-2021, ora 18:46
tina2020
Nu este medic/terapeut
tina2020
Daca cineva ma poate ajuta pe acest subiect - ganglioni gat foarte durerosi, analize bune, vsh 21, va rog sa imi lasati un mesaj.Multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: