nu mai aud deloc cu urechea stanga,

06-03-2018
vladblaga
Nu este medic/terapeut
vladblaga
Buna ziua. Am 34 de ani si sunt din Brasov. De aproape 8 luni nu mai aud cu urechea stanga, Intr-o seara am constatat ca nu mai aud si ca imi tiuie urechea, Tot in seara aia am fost la ORL la urgente. Mi s-a spus ca am "sinuzita aparuta brusc"... mi s-a dat un tratament si mi s-a spus sa ma internez. Am refuzat internarea si am plecat acasa. A 2-a zi am fost la un medic ORL f cunoscut la Dl dr Merceanu. mi s-a dat un tratament timp de 2 saptamani, care l-am si urmat. Timp de 2 saptamani nu am simtit nici o imbunatatire, iar peste 2 saptamani m-am intors la doctor si mi-a trimis sa fac o audiograma si timpanograma, la audiograma si timpanograma s-a constatat ca nu aud nici un fel de sunet care ar fi trebuit sa-l aud.
Desi mi se parea putin imposibil sa aud vreun sunet, din moment ce eu am un tiuit foarte agresiv. Mi s-a spus ca trebuie sa-mi fac operatie la nas "deviatie de sept" iar in urechea stanga sa-mi bag un "tub" zis si facut, am fost la spitalu militar la domnul Dr Lostun, un doctor f bun. Am fost operat la nas si "tub-ul" mi-a fost intordus in ureche, Operatia a fost cu succes, tub-ul a fost scos din ureche dupa 5 luni. In continuare nici o imbunatatire. Tot nu aud nimic, iar tiuitul a fost frecvent zi de zi si in continuare. Ieri am fost sa fac din nou o timpanograma si audiograma. Domana de acolo mi-a spus ca urechea stanga este compromisa si ar fi bine sa-mi tratez urechea dreapta (am timpanul perforat la urechea dreapta). Sunt programat saptamana viitoare pentru operatie. Mentionez faptul ca nu am avut otita la urechea stanga, doar la dreapta.
Chiar este compromisa? Nu se mai poate face nimic? Va multumesc.
1 comentarii
0
19-03-2018, ora 11:06
Dr. Elena Latcan
ORL - Otorinolaringologie, BUCURESTI
Dr. Elena Latcan
Buna!
In cazul dvs.c3a mai buna e proteza auditiva Baha pentru hipiacuzie unilaterala sitimpan perforat.
Va asteptam la Centrul nostru PRAIN s-o testati direct, si evitati atatea alte operatii.
SANATATE,
Dr.E.Latcan
Adaugă un comentariu / răspuns