nu mai pot sa ma concentrez...nu stiu ce am

22-12-2011
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
am o mare mare problema. de la un timp am inceput sa observ ca oricat de mult as dorii sa invat la vreo materie, nu pot, parca nu retin nimic, e un lucru ciudat sincer, parca nu mai imi intra nimic in cap si nici chef sa invat nu am, mereu gasesc si altceva de facut.ma gandesc cu groaza ca vine o sesiune ft grea, enorm de mult de invatat si ma gandesc ce o sa fac. nu iau droguri, nu fumez, nu beau alcool, am o viata echilibrata, nu am luat niciodata lecitina sau alte lucruri asemanatoare, , , , , ce-i de facut.chiar sunt foarte foarte debusolat in privinta aceasta.
2 comentarii
0
22-12-2011, ora 23:53
Dr. Costin George Adrian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Costin George Adrian
Recomandarea mea e ca in sesiune sa renunti la calculator/internet, televizor si sa mergi, daca poti la o biblioteca, gen BCU. Iti propui sa stai un anumit nr de ore si sa parcurgi o anumita cantitate de materie. Vei vedea ca lucrurile intra intr-un fagas normal
0
23-12-2011, ora 21:05
a0109
Nu este medic/terapeut
a0109
@ dr costin adrian- incerc, sper sa functioneze...o sa va tin la curent.numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul