Nu mai stiu ce sa fac

05-08-2017
Liviu01
Nu este medic/terapeut
Liviu01
Scriu pe scurt. Am amorteli maini piciaore, dureri in spatele genunchilor, dureri colana cervicala- deabea imi tin capul, spasme musculare, dureri musculare, imi obosesc muschii cand face ceva, si cand scrius, dureri articulare, dureri de degete, am avut ameteli dar au trecu. Am facut toate analizele posibile, de sange, profil ana, asma, muschi neted, Rmn colana cervicala, cranian, toraco lombar, Emg cu ac si fara ac, eeg, Borelya la synevo si institul de noli infectioase matei bals, sunat analize facute din sange, nu stiu exact daca sunt ceea ce trebuie, mercur in sange. Toate sunt bune cu exceptia aslo 400 si streptococ g care am facut tratament cu antibiotic si acum dr, ma pune sa caut fiole retarpen, toxmoplasma - care mi-a iesit pozitiva si m-a pus sa fac un test de aviditate si in urma testului doctorul a zis ca bacteria nu o mai am si au ramas doar anticorpii si nu trebuie tratata, toxocara care a iesit pozitiva zice dr. si urmez un tratament cu duador, 18 zile cate 4 pastie/zi. Am fost la reumatologogi, neurologi, internisti, psihiatrii, psihologi am fost si la o domana cu plante iau tratament naturist 15 pastile pe zi si ceaiuri. AM mai facut un profil miozita la o policlinica si mi-au iesit 3 valori incerte, dupa care am repetat testul al synevo dar urmam tratamentul naturist si am mancat in dimineata respectiva. La synevo testul a iesit negativ - nu stiu daca a influentat rezultatul. Acum ma confrunty cu dureri si oboseli musculare. junghiuri musculare, spasme musculare, dureri de articulatii, degetul mare ma doare si se mai misca singur, ultimele 2 degete de la mna stanga ma dor, am avut ameteli care au trecut, imi amortea si limba, dar la fel a mai trcut, Acum muschii si incheieturile sunt problema si oboseala muschilor cand fac ceva. Va rog daca aveti un sfat, raspuns..astept
3 comentarii
0
17-12-2018, ora 00:51
Andrasimi
Nu este medic/terapeut
Andrasimi
Buna ziua,

Ati mai găsit un raspuns? Am aproximativ aceleasi simptome si toate analizele au iesit bine.

Mulțumesc
0
28-01-2020, ora 22:53
Liviu01
Nu este medic/terapeut
Liviu01
Am găsit cred un răspuns. Am avut toxocara pe care am tratat-o si am avut aslo mărit din cauza amigdalelor pe care le-am scos.
0
30-01-2023, ora 22:40
Helendiana
Nu este medic/terapeut
Helendiana
Buna Liviu. Ai rezolvat toate simptomele cu muschii, spasmele musculare, dureri articulare de cand ti-ai scos amigdalele ? Sunt in aceeasi situatie. Cred ca ele sunt de vina … sper din suflet sa vezi mesajul !!!
Adaugă un comentariu / răspuns