Nu pot sa dorm ! | Forumul Medical ROmedic

Nu pot sa dorm !

09-11-2016
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
Nu pot sa dorm si sunt obosita..Ce sa fac?? Totul ma doare, ma dor muschi spatelui..cand incep sa plang nu pot sa ma opresc.. Ce este de facut?? Multumesc !!
7 comentarii
1
09-11-2016, ora 10:19
Psiholog Gabriel Pîrvan
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Gabriel Pîrvan
Buna ziua,

Pentru inceput trebuie sa mergeti la medic si sa parcurgeti o serie de investigatii medicale pentru a afla de ce manifestati insomnie si, in functie de rezultate, sa urmati un eventual tratament prescris de catre medic.
Daca insomnia are drept cauze stilul de viata, stresul cronic, anxietatea accentuata, atunci v-ar fi de ajutor si sedintele de psihoterapie.

Toate cele bune!
0
09-11-2016, ora 15:19
andremi
Nu este medic/terapeut
andremi
Mergi la un medic si fa niste analize. Daca ies bune posibil sa fie de la stres/ anxietate

Sanatate multa!
0
09-11-2016, ora 21:34
Emimaaa
Nu este medic/terapeut
Emimaaa
dar care medic ? atat am plans ca dimineata avem ochii umflati.. deci nu ma pot opri din plans..
0
09-11-2016, ora 21:39
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Psihologie, Bucuresti, sector 1
Psiholog Cristina-Mihaela Stoian
Incepeti cu medicul de familie pt a primi o lista cu analize si trimitere catre un laborator de analize. Asa eliminati orice posibila cauza organica a durerilor de spate. Dupa analize, mergeti si la psiholog sau psihiatru. Cam astia ar fi pasii pt inceput.
Sanatate!
0
10-11-2016, ora 12:52
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Daca nu reusiti cu Melatonina, mergeti la psihiatru. Poate fi debutul unei depresii.
0
03-12-2016, ora 01:05
Psiholog Andreea Chifu
Psihologie, Bucuresti, lg.pta.Constitutiei
Psiholog Andreea Chifu
Suna ca si cum esti foarte tensionata si asta iti afecteaza somnul. Este greu de spus fara alte detalii legate de durata si alte informatii despre viata dumneavoastra privata. Nu trebuie sa va alarmati. Uneori problemele de somn sunt normale si este normal si sa fim tensionati sau sa plangem cand trecem prin perioade foarte stresante. Un consult la medicul de familie va va oferi claritate si liniste si veti putea face fata problemelor intr-o maniera informata.

Este bine, chiar si cand ne simtim socati si ca si cum trecem prin perioade ce nu coincid cu starile noastre normale, sa nu ne alarmam, sa intelegem ca se intampla multora si sa avem curajul sa cerem si ajutorul unui psiholog daca ne simtim coplesiti. Adesea, aceste lucruri sunt mai simple de rezolvat decat le facem uneori sa para in mintea noastra si pot fi depasite repede.

Multa sanatate si curaj!
0
31-12-2016, ora 08:53
Rasta
Nu este medic/terapeut
Rasta
In nici un caz pastile! Devii dependent/a, la început nu mai poți dormi noaptea fără pastile, apoi trebuie sa mărești doza iar in final organismul se obișnuiește si pastilele nu mai au nici un efect. In cel mai bun caz adormi foarte târziu si nu te mai poți trezi dimineața atunci când mărești doza. Ca sa scap de dependentă si sa pot adormi am fost nevoit sa fac un curs de lecuire cu perfuzii Glucoza+ soluție NaCl.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul