nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul.. sunt panicat!

buna tuturor. nush cum sa incept pt ca sunt prima data p acest formum cautand un raspuns. eu si pr am facut sex acum 2 saptamani si nu stiu cum s-a facut ca s-a rupt prezervativul, nu mi-am dat drumu cum se spune, dar ne-am panicat gandindu-ma la lichidul preejaculator, si e a decis sa ia postinor 2 cam la 13 ore dupa contact exact cum scria pe prospect, pt siguranta ( era virgina). acum dupa doua saptamani i-a venit ciclul cu o zi intarziere si are stari de voma, febra si dureri de cap. sunt foarte speriat ! sa fie efectuul postinorului ? e ceva grav ? ce trebuie facut ? astept un rasp cat mai repede ! va multumesc
5 comentarii

Greata si durerile de cap pot fi efecte secundare de la contraceptia de urgenta, dar febra nu...stai linistit caci nu a ramas insarcinata, e posibil sa fi racit putin.sa bea mult ceai cu lamaie si sa ia un paracetamol sinus..ne mai spui maine dimineata cum se simte...

scuzati-ma doamna doctor dar mai am si eu o intrebare care ma cam ma nelinisteste, daca i-a venit mentruatia spuneti ca nu este gravida ? kiar daca a intarziat 1 zi fata de data cand era programat? pot sta linistit ?

Linisteste-te, nu este insarcinata..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Postinor-ul
- 5Postinor... eficient sau nu?
- 2postinor - posibila sarcina?
- 2dupa avort am simptome de sarcina
- 3Pilula de a doua zi... nelamurire
- 3sangerare vaginala dupa postinor 2
- 3este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 3sunt insarcinata? help
- 5Acestea sunt simptomele unei sarcini?
- 3E nevoie de postinor ?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 4Greturi si ameteli in timpul sarcinii
- 0Sex neprotejat accidental.
- 4Ajutooooor ! Prezervativ rupt !
- 1Oare sunt gravidă?
- 2Sanse sa iau ceva? mi s a rupt prezervativul dar am sesizat si l am schimbat !
- 2Buna ziua. Problema dupa menstruatie.
Mai multe informații despre: simptomele de sarcina postinor prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: