sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor = sarcina?

22-05-2009
dgg
Nu este medic/terapeut
dgg
daca am facut sex neprotejat intre cele 2 pilule de postinor e posibil sa fi ramas insarcinata? adik am avut contact neprotejat seara, apoi la 1 ziua am luat prima pilula, pe la 6 seara iarasi am avut contact neprotejat si la 1 noaptea am luat a 2-a pilula...e posibil??:(((
4 comentarii
0
22-05-2009, ora 12:32
ali39
Nu este medic/terapeut
ali39
Eu stiu ca daca iei pilula in urma unui contact neprotejat isi face efectul numai pentru ala, nu cred ca trebuia sa mai faci neprotejat!
Sper sa nu fie probleme! Si pe viitor gandeste-te la un mijloc de contraceptie ca daca mai iei pilula organismul tau se va deregla!
0
22-05-2009, ora 13:08
teea
Nu este medic/terapeut
teea
delia, sper sa nu te superi pe mine, dar ceea ce faci tu este bataie de joc.
adica sa zicem ca prin absurd se intampla sa nu te protejezi, iei postinor si tu continui in aceeasi prostie si faci din nou sex neprotejat, in aceeasi zi?
da, este posibil sa ramai gravida.
pentru informarea ta generala pastila de a doua zi nu este un mijloc de contraceptie.este un mijloc de contraceptie de URGENTA !!! in cazul in care ai facut o prostie...nu in cazul in care persisti in aceeasi prostie.
ia anticonceptionale sau foloseste prezervativul
0
24-05-2009, ora 18:17
dgg
Nu este medic/terapeut
dgg
am luat o singura tableta de postinor, tocmai de asta intreb dak e posibil intre cele 2 pilule din aceeasi tableta...eu stiam k sunt sub protectie, dar totusi mi-e km frik..
0
30-05-2009, ora 01:05
diacriss
Identitate neconfirmată
diacriss
Metoda contraceptiei de urgenta pe baza de pastile hormonale nu protejeaza decat in ziua in care a fost folosita.Iti recomand ca pe viitor mai bine sa previi decat sa "tratezi".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •