o intrebare urgenta: pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara?

pot fi gravida daca prietenul meu a ejaculat in afara dar m-a atins in zona valvei, (- nu a avut loc nici un contact propriu zis, ci doar atingere )iar ciclul menstrual a venit a 3-a zi dupa, fara nici un fel de intarziere, eu avand un ciclu regulat de 30 de zile??? am facut un test de sarcina la 2 sapt dupa si a iesit negativ, alte simptome nu au aparut
4 comentarii

Buna ziua am si eu o mica intrebare?
In data de 4 aprilie am avut menstruatia iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat.Acum am sesizat niste scurgeri de sange nu abundente de culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata.Nu am nici un fel de dureri doar cateodata ma mai doare f putin abdomenu.Va rog mult rsp la intrebare si sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac!
Va multumesc! Adriela
In data de 4 aprilie am avut menstruatia iar pe data de 16 am avut contact sexual neprotejat.Acum am sesizat niste scurgeri de sange nu abundente de culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata.Nu am nici un fel de dureri doar cateodata ma mai doare f putin abdomenu.Va rog mult rsp la intrebare si sfatuiti-ma ce ar trebui sa fac!
Va multumesc! Adriela

Mai vreau sa adaug ca dupa actul sexual ce l-am avut in luan aprilie pe 3, menstruatia in luna mai a fost normala.Numai ca sesizez aceste pete de sange de culaore maronie si ma sperie f tare!!!

In cazul dv ar fi binevenită o consultaţie.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Este posibil sa ramana insarcinata?
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 11Va rog ajutati-ma!!!
- 3prezevativ rupt, anticonceptionale = sarcina?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 0e posibil sa fiu insarcinata ?
- 6mi-a venit ciclul doar putin. sunt oare insarcinata?
- 0oare sunt insarcinata?
- 5Poate fii vorba despre o sarcina?
- 13Sunt insarcinata?
- 2SARCINA?
- 1Posibila sarcina?
- 5poti ramane insarcinata in timpul ce iei si anticonceptionale?
- 1Ciclul menstrual
- 1Pot ramane insarcinata?
- 1am introdus din greseala un deget cu putina sperma in interiorul vaginului. Motiv de ingrijorare?
- 0Luarea ultimei pilule din blister cu câteva ore întârziere - Karissa
- 2Sarcina?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: