Obligatoriu la dentist inainte de sarcina?
Buna ziua,
As dori sa raman insarcinata si as vrea sa aflu daca este absolut necesar sa merg la stomatolog pentru a-mi trata eventualele afectiuni dentare sau in cazul in care apar unele mici probleme, acestea se pot rezolva si in timpul sarcinii?
Va multumesc.
Multa sanatate!
As dori sa raman insarcinata si as vrea sa aflu daca este absolut necesar sa merg la stomatolog pentru a-mi trata eventualele afectiuni dentare sau in cazul in care apar unele mici probleme, acestea se pot rezolva si in timpul sarcinii?
Va multumesc.
Multa sanatate!
2 comentarii
Buna ziua,
Anumite probleme stomatologice se pot rezolva si in timpul sarcinii, dar trebuie sa ii mentionati medicului stomatolog despre sarcina, varsta sarcinii deoarece anumite proceduri sau medicamente nu se pot da in timpul sarcinii.
O zi placuta!
Anumite probleme stomatologice se pot rezolva si in timpul sarcinii, dar trebuie sa ii mentionati medicului stomatolog despre sarcina, varsta sarcinii deoarece anumite proceduri sau medicamente nu se pot da in timpul sarcinii.
O zi placuta!
Buna ziua,
Va multumesc mult pentru raspuns.
Numai bine!
Va multumesc mult pentru raspuns.
Numai bine!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Ne dorim un copil
- 2stresul si conceperea unui copil
- 4eu nu am avut niciodata orgasm si incerc sa fac un bb de 2 ani
- 4Pregnyl-urgent.. vreau un copil
- 5cand trebuia sa inceapa menstruatia, am avut niste scurgeri maronii.. ce se intampla?
- 7de 5 ani incerc sa raman insarcinata...help
- 7vreau sa raman insarcinata
- 4nu pot ramane insarcinata
- 5vreau un bebe, in prezent iau tratament pt atacul de panica
- 3sunt operata de peritonita, mai pot ca sa raman insarcinata?
- 1vreau un bebelus
- 2probleme
- 1imi doresc un bebe
- 9Sarcina sau alarma falsa iar.?
- 2analize inainte de sarcina
- 3nu raman insarcinata
- 2melleva 35 timp de 6 luni si acum vreau un bebe
- 3tratament cu stimuloton 50mg si depakine 300 in cazul atacurilor de panica si anxietatii
- 11ciclu neregulat, chist, vreau sa raman gravida
Mai multe informații despre: Pregatirea pentru sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: