Oboseala la efort

03-02-2019
AnamariaDe
Nu este medic/terapeut
AnamariaDe
Buna ! Am nevoie de un sfat, in urma cu doi ani am fost diagnosticata cu rinita cronica hipertrofica, am fost operata de rinita și deviație de sept, in urma unei răceli am rămas cu o tuse in timpul zilei, nu supărătoare doar ca am consultat un medic in aceasta privința, am efectuat spirometria care a ieșit bine, iar doamna doctor mi-a dat ca tratament MONTELUKAST ACTAVIS de 10mg și ASTHA 15, am început tratamentul de câteva zile și de atunci simpt o oboseala la efort, de exemplu nu aveam înainte sa încep acest tratament aceasta problema, oboseam când alergam sau făceam sport dar acum și dacă urc un etaj de scari obosesc și îmi creste pulsul, și nu înțeleg de ce ? Am citit pe prospect la montelukast actavis ca poate provoca oboseala și chear astm bronșic, nu înțeleg de ce mi la recomandat! Nu ma simpt deloc bine de când am început tratamentul, iar de doua zile am intrerup montelukast-ul, eu ma gândesc ca numai de la el apare aceasta oboseala la eforturi mici și uneori dureri de cap și amețeli! Îmi puteți da un sfat va rog ? Se poate ca spirometria sa nu fi fost buna ?
Este vreo problema ca l-am intrerupt ?
Mulțumesc !
3 comentarii
1
04-02-2019, ora 19:14
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
este f bine
faceti investgatii pentru tractul digestiv, ficat, intestine, reflux gastro esofagian. acolo e cauza problemelor
0
05-02-2019, ora 12:38
AnamariaDe
Nu este medic/terapeut
AnamariaDe
Mulțumesc pentru răspuns ! De când am intrerupt montelukast-îl nu mai obosesc ! Ce ar trebui sa fac? Sa înlocuiesc montelukast-ul cu alt medicament ? Am continuat tratamentul cu ASTHA 15, și mi-a dat doamna doctor și tratament pe termen de 2 luni cu montelukast și ASTHA 15 !
1
05-02-2019, ora 18:38
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
daca eviti tate alimentele acre, acide, citrice, otet, lamai, sosuri cu usturoi, NU consumi dupa cina fructe si dulciuri, mai ei la culcare un antacd..se linisteste gatul si tusea..si no sa mai fie cazul de tratamente
refluxul gastro eosfagian.. iti crea toate acele probleme
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.