Oboseală psihică, slabă putere de concentrare

Altfel riscati sa se agraveze si sa devina rezistente la tratament.
Cititi aici, vedeti daca suferiti de asa ceva:
http://www.romedic.ro/forum/derealizarea-si-depersonalizarea-90451

In cazul depresiei insa nu se aplica orice fel de meditatie, si nu oricum. Explicatie: depresia este considerata o stare de inhibitie generala (lipsa de chef pt orice, oboseala constanta fara o explicatie, etc.). Intr-o astfel de situatie meditatia nu face decat sa accentueze starile, si este foarte probabil ca de aici rezulta starea chiar si mai accentuata de oboseala si somnolenta.
In ultimii ani, din toate tehnicile de relaxare/meditatie, cele mai bune rezultate in depresie le-a obtinut meditatia de tip "mindfulness". Este insa extrem de important sa fie facuta corect, sub supervizarea unui psihoterapeut cu experienta in asa ceva.
Incercati sa gasiti un psihoterapeut cu o astfel de specializare. Oricum cred ca v-ar face foarte bine sa vorbiti cu un psihoterapeut cu experienta. Poate ca v-ar ajuta sa aflati si despre cauzele depresiei.
Nu ati mentionat daca ati incercat si medicatie pentru aceasta depresie...

Paralel faci si psihoterapie si o sa scapi, dar du-te la medic cat poti de repede, altfel risti sa se agraveze si mai tare.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
- 3obosela cronica, revin cu concluzii si alte intrebari
- 2oboseala cronica?
- 5o problema care-mi da peste cap toate planurile de viitor...
- 3instabilitate, dezechilibru si incoerenta in pronuntarea cuvintelor
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 6Tumoare cerebrala sau afectiune psihica?
- 5cred ca sufar de afazie, de cativa ani...
- 8Nu stiu ce se intampla cu mine!!!
- 4Comportament deviant la copil de 8 ani
- 4Anxietate, tulburari de concentrare
- 0ameteala, lipsa de concentrare, nervozitate excesiva,
- 8Stare de oboseala continua. Ameteli. Slabiciune
- 6Probleme cu starea psihologica
- 3Stări oboseala continua pierderi memorie lipsa energie
- 9Voi aveți probleme de concentrare/atenție?
- 1Ceva de concentrare, Acutil.
- 5Tulburari de concentrare
- 4Probleme de concentrare
- 11Ameteala, Vedere incetosata, Probleme concentrare si atentie, Epuizat, Depresie, Anxietate
Mai multe informații despre: oboseala cronica meditatia dificultatea de concentrare exercitiile de meditatie