obraji inflamati pe interior..usturimi limba.. gat inflamat
Buna ziua.De 3 luni de zile obrajii mei sunt foarte inflamati pe interior.Cand mananc trebuie sa am grija sa nu ii musc.de aproape 6 luni afte pe limba care ma ustura.Limba e foarte crapata.gatul e inflamat de aproape 5 luni...acum am inceput sa ragusesc.In buze simt intepaturi.Am dureri musculare de 3 luni de zile si o eczema scrotala cu usturimi scrot si in jurul anusului..mancarimi si usturimi la subrat si in spatele genunchilor.gura foarte uscata noaptea de mi se lipeste limba de cerul gurii.
Mentionez ca pe 23.10.2017 am beneficiat de oral neprorejat si normal protejat de la o prostituata si ca uktima testare hiv si hepatita b si c la 5 luni si 3 zile au fost negative.
Ce tratament sa fac pt limba crapata..pt obrajii inflamati si pt gatul inflamat care ma ustura.Pt gat iau tinctura de propolis cu miere de albine..30 picaturi de 3 ori pe zi...doloangin 1.2 pe zi.
Pe 23.04 se implinesc 6 luni de la evenimentul urat din viata mea si am sa merg as mi mai fac hiv si hepatite.
Simptomele xescrise de mine au legatura cu vreo i fectie sau au aparut din cauza stresului prelungit.
Va mulrumesc din suflet.
Mentionez ca pe 23.10.2017 am beneficiat de oral neprorejat si normal protejat de la o prostituata si ca uktima testare hiv si hepatita b si c la 5 luni si 3 zile au fost negative.
Ce tratament sa fac pt limba crapata..pt obrajii inflamati si pt gatul inflamat care ma ustura.Pt gat iau tinctura de propolis cu miere de albine..30 picaturi de 3 ori pe zi...doloangin 1.2 pe zi.
Pe 23.04 se implinesc 6 luni de la evenimentul urat din viata mea si am sa merg as mi mai fac hiv si hepatite.
Simptomele xescrise de mine au legatura cu vreo i fectie sau au aparut din cauza stresului prelungit.
Va mulrumesc din suflet.
6 comentarii
1 faci consult la Stomatolog si tratezi toate infectiile dentare
2 faci consult la gastrologie..si tratezi gastrita si refluxul gastro-esofagian
3 excluzi din alimentatie absolut tot ce este acru..rosii, struguri, citrce, otet, lamai, acidulate
4 faci consult la psiholoc..sa.ti scoata prostiile din cap
2 faci consult la gastrologie..si tratezi gastrita si refluxul gastro-esofagian
3 excluzi din alimentatie absolut tot ce este acru..rosii, struguri, citrce, otet, lamai, acidulate
4 faci consult la psiholoc..sa.ti scoata prostiile din cap
Multumesc dl. dr.Am uitat sa spun ca am si bolboroseli in stomac de vreo 3 luni si analiza CPk mi a iesit marita(aproape dublu).Multumesc inca o data pt raspuns si incurajare.
Si cu eczema scrotala (diagnostic dat de dermatolog)ce fac?
Dnu Dr. am facut hiv si hepatite la 6 luni si sunt negative.Am sa incerc sa ma linistesc.
Intrebare.Limba care acum este foarte crapata o sa revina la normal sau ramane asa pe viata?
Multumesc frumos.
Intrebare.Limba care acum este foarte crapata o sa revina la normal sau ramane asa pe viata?
Multumesc frumos.
limba crapata
borboroselile in sotomac
si exemele.
toate 3 sunt semne de mari probleme la digestie
consult Obligatoriu la Gastrologie
borboroselile in sotomac
si exemele.
toate 3 sunt semne de mari probleme la digestie
consult Obligatoriu la Gastrologie
Am limba alba...ceru gurii...gingiile...obrajii...toate sunt deschise la culoare spre alb...si buzele deschise la culoare spre alb.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: