Opacifierea receselor alveolare ale sinusurilor maxilare bilateral

13-12-2017
MotoAdrian
Nu este medic/terapeut
MotoAdrian
Buna seara! Am 18 ani si de ceva timp am o problema cu o flegma in gat (scuip destul de des...uneori, alb, alteori, alb cu galben. Dimineata e galben) si cu urechile. Ma dor, simt ceva in interior, un disconfort. In ultimele 2 saptamani, m-a durut si capul (zona tamplelor, uneori si fruntea, chiar si ochii) și ma simteam obosit. Si lucrul care m-a speriat foarte tare: dupa o zi destul de grea, stresanta si in care m-am enervat, am scuipat sange. O singura data.
Am fost la medic ORL, am facut un SAF si rezultatul este: Opacifierea receselor alveolare ale sinusurilor maxilare bilateral. Doctorul mi-a zis sa ma internez, imi face tratament si apoi operatie.
Problema este ca imi e oarecum teama de operatie. E ceva grav, recuperarea e grea?
Nu exista si alte solutii in afara de operatie? Va mulțumesc!
2 comentarii
1
14-12-2017, ora 09:24
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
recesele alveolare sunt legate de Radacina dintilor de sus de sub sinus
este Obligatoriu conult Maxilo-facial sau chirurgie stomatologica..sa vada ei cauza acele sinuzite
restul simptomelor sunt caracteristice si unor persoane cu reflux gastro- esofagian... ( poate ecazul de consult la gastrologie)
mai citeste pe Google despre alimente producatoare de MUCUS.. poate e cazul sa renunti la ele
0
14-12-2017, ora 11:55
MotoAdrian
Nu este medic/terapeut
MotoAdrian
Azi m am dus iar la doctor si m-am internat..o sa urmez tratament si apoi operatie.
Dintii nu ma dor deloc si nu am probleme cu ei (carii sau altceva).
Mi-au zis ca am sinus etmoidal destul de urat. Si ma doare capul si simt ceva in spatele ochilor.. e grea operatia? Sau recuperarea de după?
Va mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns