Otita externa?Rog raspuns d-nul dr.Flueraru Valeriu
Buna ziua!Acum 10 zile a inceput o senzatie de mancarime in urechea stanga, urmata de durere, senzatie de caldura, am inceput sa iau Nurofen, ulterior am luat Augmentin doua zile, dupa care Zinnat(am fost plecata din tara de sarbatori si erau antibiotice pe care le aveam la mine), am revenit am fost la control orl, mi s-a spus ca ceea ce se mai vede este doar conductul extern rosu, probabil otita externa, secretii nu sunt, mi s-a dat in continuare Ciplox picaturi si Triderm crema pt conductul extern.Antibioticele la termin astazi, senzatia de ureche plina si rosie a ramas, durerea inca este prezenta din cand in cand pe conductul extern si in zona pavilionului auricular...Ce mai pot face?Multumesc
6 comentarii
poate fi o zona zoster
e bine de mai cerut o parere la alt medic ORL
e bine de mai cerut o parere la alt medic ORL
Multumesc pentru raspuns.Astazi am fost la un alt medic Orl, doamna doctor a spus ca am facut foliculita(probabil de la niste antifoane pe care le-am folosit, m-am zgariat probabil?!...), mi -a facut o aspiratie auriculara, mi-a pus in interior un tampon pe care mi-a spus sa il tin 2 zile, in aceste zile sa aplic pe tampon si pe langa tampon, picaturi Betapioptol, iar dupa cele 2 zile dupa ce voi scoate tamponul, sa fac aplicatii locale pe conduct cu Diprosalic.Sper sa treaca...Va multumesc si va doresc sanatate si numai bine!
Revin dupa 5 zile de tratament, situatia a fost foarte buna in primele 2 zile, cand am avut mesa in ureche, dupa care usor, usor am inceput sa revin la aproximativ starea pe care am avut-o inainte(cu toate ca am luat tratamentul cu aplicatii Betabioptol de 3 ori pe zi, iar seara am facut aplicatie locala cu Diprosalic), acum am din nou durere pe pavilionul auricular si din cand in cand si pe conduct...Ce as mai putea face?Multumesc
te intorci la ultimul medic ORL
Buna ziua, astazi m-am dus din nou la ultimul medic Orl, d-na dr.a spus ca nu mai se mai vede mare lucru pe conduct, mi-a pus un pansament in ureche si a spus sa pun Betapioptal pe pansament, iar maine merg din nou...Durererea continua...M-a intrebat chiar daca nu as putea avea probeme dentare care sa dea dureri in zona.Nu stiu ce sa mai fac...
Chiar acum mi-am pus 2 picaturi de Betabioptal pe mesa si a inceput sa doara in conduct, durere care era clar in urma picaturilor, ca si cum as pune spirt pe o rana.Sa fie deja prea mult Betabioptal?Iau de 1 saptamana...
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: