Ovule Macmiror si candida

Salut! Am 18 ani si am fost la un control ginecologic in urma căruia doamna doctor mi-a prescris niște ovule, Macmiror, împotriva candidozei. Le-am administrat timp de 10 zile si problema părea ca s-a rezolvat. Între timp, mi-a prescris si niște anticoncepționale timp de 6 luni pentru reglarea ciclului menstrual. După aproximativ o luna după administrarea ovulelor, am avut contact sexual cu prietenul meu. După doua zile, au început din nou scurgerile vaginale care au un miros foarte neplăcut! As putea sa iau din nou acele ovule la distanța de aproximativ 2 luni după ce le-am luat prima data? Si este vreo problema daca iau si anticoncepționale între timp?
1 comentarii

Buna ziua,
inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes
inainte sa administrati ovulele va recomandam sa efectuati un examen de secretie vaginala pentru a afla exact natura scurgerilor vaginale si in mod special ce medicatie sa vi se administreze pentru a putea avea efect, puteti lua contraceptivul impreuna cu ovulele ele nu interfereaza, va recomandam totusi sa recoltati o secretie vaginala inainte de a administra orice altceva, contraceptivele le continuati exact la recomandarea medicului
O zi buna,
Echipa Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 30candida de la ce se face?
- 12sexul anal = alte boli?
- 7disperat - candida
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 4candidoza la femei
- 23candidoza cam de 10 ani
- 5Afectiune bucala
- 6secretie vaginala grunjoasa.. care sunt cauzele?
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 4Ma poate ajuta cineva cu un raspuns..va rog
- 5Problema in zona intima.
- 6prurit si roseata vaginala.. cred ca e candida
- 7Eterna candida - a treia incercare
- 0Omicral, stare de rau, sa iau in continuare?
- 2Candidoza si Trichomonas
- 3tratament candida
- 6Candida
- 0Candidoza sistemica
- 2Iritatii sau răni la nivelul penisului
- 0Candida - Urocultura
Mai multe informații despre: Candidoza genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: