acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare

Buna seara! Am observat in urma cu 2-3 luni ca pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare.Nu i-am dat importanta, am crezut ca va trece de la sine.Imi e si putin rusine sa merg la medic. Problema e ca aceasta infectie, daca o pot numi asa, inca persista.Cred ca este vorba despre candidoza
Desi ma spal des, acea substanta reapare dupa cateva ore, la fel si mirosul. Mai nou, au inceput sa se intensifice si durerile de cap, oboseala si insomnia care, din ce am citit pe unele site-uri de specialitate, sunt tot simptome ale candidozei.
Nu stiu de la ce a aparut aceasta infectie deoarece nu am intretinut relatii sexuale in ultimul an si nu am facut niciodata sex neprotejat.
Sunt din ce in de mai ingrijorat.As fi recunoscator daca m-ati sfatui ce sa fac, ce tratament sa urmez.Va multumesc anticipat!
Desi ma spal des, acea substanta reapare dupa cateva ore, la fel si mirosul. Mai nou, au inceput sa se intensifice si durerile de cap, oboseala si insomnia care, din ce am citit pe unele site-uri de specialitate, sunt tot simptome ale candidozei.
Nu stiu de la ce a aparut aceasta infectie deoarece nu am intretinut relatii sexuale in ultimul an si nu am facut niciodata sex neprotejat.
Sunt din ce in de mai ingrijorat.As fi recunoscator daca m-ati sfatui ce sa fac, ce tratament sa urmez.Va multumesc anticipat!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5candida si multe altele care nu le intelegem
- 9Penis de 12
- 5pe scrot mi-au aparut 5 umflaturi de marimea unei boabe de orez
- 9bubite micute in jurul capului penisului
- 0„taietura” in jurul inelului la penis
- 9cosuri pe penis si pe testicule
- 3Candida genitala?
- 0herpes simplex sau candida
- 3mi-a aparut o iritatie pe capul penisului
- 3Operatie Penis | urmari
- 16Un penis subtire?