Pacane ceva in ureche
Buna ziua, d-le dr.,
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Am probleme cu urechea dreapta
- 6durere de ureche + mancarime + zgomote
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 7aud in ureche un zgomot cand mananc
- 12acufen!
- 3Vajait in urechea dreapta la aplecare sau intoarcerea capului
- 7Zgomote ciudate in urechi
- 6de vreo 2 luni, cind inghit saliva, simt cum urechile ca imi fac 'pleosc'
- 5Fasait in urechea stanga
- 1Sunet ciudat!
- 1ticăit, durere de ureche
- 2Acufene
- 2Sunet in urechea dreapta
- 0Urechea stanga infundata, iar urechea dreapta foarte sensibila la zgomote
- 0Puls in ureche
- 4Pocneste urechea
- 3Anxietate, tinitus zgomote in ureche !
- 2Catar ototubar drept, rinita cronica si amigdala impinsa inafara
- 3Sunete în ureche
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: