Pacane ceva in ureche
Buna ziua, d-le dr.,
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
Am 20 ani, student, nu fumez, nu consum alcool decat ocazional si in cantitati mici. La 2 ani am fost operat de polipi. Nu fac des viroze (cam 1, max 2 pe an). Anul acesta am avut o viroza usoara acum o luna (am facut vaccin in toamna trecuta).
De vreo 5 zile aud un pocnet in urechea stanga, din cand in cand, cand mananc. Cu o zi inainte am simtit o mancarime in ureche si m-am scarpinat cu degetul, fara sa fortez. Nu am folosit betisoare! Nu am fost la bazin! Poate fi ceva grav??? Am citit pe internat ca poate fi o disfunctie oto tubara care poate avea la baza si o tumora??? Stiu, o sa merg peste 2 zile la ORL, am fost atunci programat, dar nu mai am liniste! Nu am alte simptome!
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Sunete ciudate in urechi. Va rog ajutati-ma!
- 124vajait in ureche
- 130Probleme cu urechea!!!
- 4durere gat si vajait in ureche
- 10Vajait ureche - hipertensiune arteriala
- 13Ureche infundata si imi aud vocea dogita
- 6am avut o raceala mai putenica, la un moment dat am simtit o pocnitura in urechea dreapta
- 6de vreo 2 luni, cind inghit saliva, simt cum urechile ca imi fac 'pleosc'
- 5Fasait in urechea stanga
- 4Clipoceli in urechea stanga
- 2Tratament pentru zgomot in urechi
- 3Tiuit in ureche si ureche infundata dupa club
- 1"motorul" din urechea mea
- 1Zgomot / puls in urechi
- 1Aud un suierat cand vorbesc.
- 1Sunet in ureche
- 0Puls in ureche
- 2Fâșit ureche dupa otita
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche