Palpitaţii din senin, din somn?!?!

Bună ziua tuturor, de mult mă confrunt cu aceste palpitaţii am fost şi la dr.ani la rând, am ekg.urî făcute, eco, holter..acum iau tratament cu betalog însă aceste palpitaţii şi stări de rău tot apar. Când apar palpitaţiile urmează şi atacuri de panică, tremur mă doare burtă fug la Wc imediat, mâinile îmi amorţesc, ce mă sfătuiţi să mai fac şi să mai iau ca suplimente sau medicamente.
9 comentarii

Tratament cu antidepresiv care merge pe anxietate si atacuri de panica.

Am vazut la tv, ceva cu de genul extravaleriane..

Naturiste pentru anxietate: Gemoderivat mugurui de tei argintiu, Stresclin, Calmogen, Sedatif PC, 5 htp, Anxin.
Unele contin valeriana dar nu toata lumea o suporta.
E vorba de reactia fiecaruia la fiecare medicament, din plante sau nu.
Cativa raspund pozitiv la tratamentul cu plante, altii, majoritatea nu. Sunt putin cam slabe. Puteti incerca, altfel nu veti stii niciodata.
Unele contin valeriana dar nu toata lumea o suporta.
E vorba de reactia fiecaruia la fiecare medicament, din plante sau nu.
Cativa raspund pozitiv la tratamentul cu plante, altii, majoritatea nu. Sunt putin cam slabe. Puteti incerca, altfel nu veti stii niciodata.

Imi pare rau pentru starea in care te afli Miha. E posibil sa ai nevoie de un antidepresiv sau e posibil sa ai nevoie de sesiuni de psihoterapie in primul rand. Medicul de familie ce spune? Dat fiind ca ai primit tratament cu Betaloc probabil ca ajuns pe la el - asa e?
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata

Pana ce ajungi la psihiatru, cumpara-ti Exravalerianic Cardio de la farmacie. Iei cate una sub limba cand ai acele crize, dar nu mai mult de 2 comprimate pe zi.
Tratamentul antidepresiv este esential pentru a-ti reveni la normal !
Tratamentul antidepresiv este esential pentru a-ti reveni la normal !

Bună. Au trecut palpitațiile din senin, în somn?

Buna ma numesc Edy, sunt din Arad
De ceva timp ma lupt cu aceste senzatii urăte nocturne.
Palpitatii ...La un moment dat, am ajuns la spital, speriat maxim...In urma analizelor, de sînge, plamîni, Ekg, au stabilit ca sunt okay.Tahicardia era, pe fond nervos, anxietate...In timpul zilei, sunt bine, in afara de faptul, ca ma gindesc la lucruri rele, boli, imi alimentez mintea cu ginduri negre.plus mi-am facut ticuri, obiceiuri proaste -ex ; imi iau tensiunea des, imi verific pulsul non stop etc...Starile s-au mai linistit, cind apar, respir adinc si imi trec incet, nu dureaza...mi-a prescris medicul Procor, relaxim plus mai iau eu B-complex.mentionez ca, cu multi ani inainte am suferit de anxietate -atacuri de panica care in timp s-au linistit.acum nu stiu -am o frica in piept, de nopti inca mi-e groaza...dar ziua e okay !!! Un sfat va rig..
De ceva timp ma lupt cu aceste senzatii urăte nocturne.
Palpitatii ...La un moment dat, am ajuns la spital, speriat maxim...In urma analizelor, de sînge, plamîni, Ekg, au stabilit ca sunt okay.Tahicardia era, pe fond nervos, anxietate...In timpul zilei, sunt bine, in afara de faptul, ca ma gindesc la lucruri rele, boli, imi alimentez mintea cu ginduri negre.plus mi-am facut ticuri, obiceiuri proaste -ex ; imi iau tensiunea des, imi verific pulsul non stop etc...Starile s-au mai linistit, cind apar, respir adinc si imi trec incet, nu dureaza...mi-a prescris medicul Procor, relaxim plus mai iau eu B-complex.mentionez ca, cu multi ani inainte am suferit de anxietate -atacuri de panica care in timp s-au linistit.acum nu stiu -am o frica in piept, de nopti inca mi-e groaza...dar ziua e okay !!! Un sfat va rig..

Tratament de la psihiatru. In 2-4 saptamani va reveniti.

Buna ziua, Miha!
Descrierea este clara pt. Atac de panică. Totusi tu primesti tratament cu Betalok, ceea ce sugerează că a fost identificată o tahiaritmie la un moment dat. E important de evaluat o cauza a acesteia. Cauzele pot fi variate: anemie, aritmie, ischemie, hipertensiune...etc. Sfatul meu este sa mergi la medicul care a prescris Betalok sau la oricare medic cardiolog, cu indicația prescrisa.
Atacul de panica trebuie tratat oricum.
Sanatate!
Descrierea este clara pt. Atac de panică. Totusi tu primesti tratament cu Betalok, ceea ce sugerează că a fost identificată o tahiaritmie la un moment dat. E important de evaluat o cauza a acesteia. Cauzele pot fi variate: anemie, aritmie, ischemie, hipertensiune...etc. Sfatul meu este sa mergi la medicul care a prescris Betalok sau la oricare medic cardiolog, cu indicația prescrisa.
Atacul de panica trebuie tratat oricum.
Sanatate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Palpitatii, am nevoie de sfaturi
- 10Neliniste
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 4tpsv 22... crizele de tahicardie s-au indesit odata cu varsta
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 19ceva in gat
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 7sufocare, palpitatii
- 7presiune inima
- 10atacuri de panica si fobii?
- 3Nervozitate Atacuri de panica Acid la stomac
- 4Extrasistole
- 2Atacuri de panica
- 8Atac de panica si foarte anxietate.. ajut